Bana bacağını açmıyor falan da demediler direk Kız dediler benim için farketmez tabi ama 2 doktor kız dedi ve ben hiiiiç sormayacaktım başka doktorlara ya doğumda öğrenseydim
Doktorum karar verdi zaten.sonuçta orada ayrıntılı usg yapılmasaydı doktor sevk vermezdi. Benim öğrenmek istediğim yaptıranlar memnun kaldı mı iyi mi diyeydi.
Ben 6. Ayda yapiliyor saniyordum doktor bir sey demedi henuz. Gerci ben yaptirmicam da aclik ve tokluk sekeriyle belli oluyor demisti . Seker gebelikte ciddi sorun. Gelisimi olmuyor ama bebek kilo aliyor. birsey olacagi icin degil ama serbet gibi icemem geliyor doktor dort dilim baklavayla ayni sey de demisti bakalim doktor ne diyecek tabi
Canim 21 ve 24.haftalar arasinda yapiliyor.24.haftadan sonra yapilmiyor zaten..Ben de yaptirmayi dusunmuyordum ama gittigimde ne kadar gerekli oldugunu gordum.
Canim 21 ve 24.haftalar arasinda yapiliyor.24.haftadan sonra yapilmiyor zaten..Ben de yaptirmayi dusunmuyordum ama gittigimde ne kadar gerekli oldugunu gordum.
Gittim canım dediğim gibi bir hafta geride görünüyor ölçüleri perinatolog herhangi bir sıkıntı yok her bebek özeldir illaki bu ölçülerde olacak diye şart yok Mesela 70 kilo insan da normaldir 80 de ama 150 degildir. Onemli olan normal aralikta olmasi dedi hatta kizdi normal olmadigi kanisina nasil vardiniz diye
Kızlar dün alaturka lavaboya çömeldim sanki yırtıldı gibi canım yandı sonrasında vajinamda yanma oldu şimdide hafif var salaklık yapıp tezgaha filan çıkmıştım dün gündüz ondan mı oldu acaba çok hafif bir bel ağrımla kasık ağrımda var ama çok hafif yok denecek kadar az açılma olmasından korkuyorum ağdaya gidemedim ondan dolayı hastaneye de gidemedim sizce gitmem gerekir mi
Kızlar dün alaturka lavaboya çömeldim sanki yırtıldı gibi canım yandı sonrasında vajinamda yanma oldu şimdide hafif var salaklık yapıp tezgaha filan çıkmıştım dün gündüz ondan mı oldu acaba çok hafif bir bel ağrımla kasık ağrımda var ama çok hafif yok denecek kadar az açılma olmasından korkuyorum ağdaya gidemedim ondan dolayı hastaneye de gidemedim sizce gitmem gerekir mi
Ben de çok az hissediyorum. Günde 1-2 kere minik minik.
Benim bebeğim plesantanın arkasındaymış. O yüzden geç ve az hissedecekmişim. Plesantanın önünde olan bebeklerde daha çok hissediliyormuş. Doktorum öyle dedi. Yani göbeğimin arkasında plesanta, onun arkasında da bebek var.
Bakalım ne zaman güçlü şeyler hissedicem, bekliyorum. Sağlıklı olsun o yeter..
Ben de çok az hissediyorum. Günde 1-2 kere minik minik.
Benim bebeğim plesantanın arkasındaymış. O yüzden geç ve az hissedecekmişim. Plesantanın önünde olan bebeklerde daha çok hissediliyormuş. Doktorum öyle dedi. Yani göbeğimin arkasında plesanta, onun arkasında da bebek var.
Bakalım ne zaman güçlü şeyler hissedicem, bekliyorum. Sağlıklı olsun o yeter..
Ben de çok sıkıntı yapmıştım. 20.haftanın ilk günü hissettim. Sonra ses çıkmadı. 21.hafta da kıpır kıpır çok şükür. Canını hiç sıkma. Yakında hissedersin. O hareketlidir ama sen hissedemeyebilirsin. 1 hafta daha sabret. Gün gün büyüyor bebişlerimiz.
İlk hamilelikte biraz geç hissediliyor. Plasenta yeri de, yağ dokusu da hissetmede etkili oluyor. Hissedince de biraz hareketsiz olunca endişe artıyor. Hamilelikte hep bir kaygı hali malesef