2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Teşekkür ederim.

Yandan derken? Yok her yerde hissediyorum zaten. Alt üst yan orta :)
3 haftadır hissediyorum ama dediğim gibi hem hafif hafif hem de günde 2-3 kere.
uyurdur. ben gündüz hiç hissetmezdim.bugun öglene kadar ara ara bakmak zorunda kaldı hiç uyanmadı.

Kizlar ultrasona girecekler insallah guzel haberler alirlar..Hem heyecanli hem sitresli.bir durum.Benim ultrasonumda benden onceki kadinin bebeginin organlarinda sorun cikti.Hastanedeki butun doktorlari cagirdilar.KArar vermeleri icin konusma yapildi ve hepsine sahit oldum.Gozlerim doldu.Sitresle girdim.Cok sukur bebegim de bir sey cikmadi.Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.

sağol cnm çok kötü birşey Allahım kimsenin başına vermesin

Kızlar bir şiiredir giremedim geçen hafta ortası ankaradan istanbul a taşındım düzen kurmaya çalışıyorum geçen salı bizde girdik ayrıntılı ya çok şükür bir sıkıntımız yok.normalde doğum a ankarada yaparım diye niyetim var ama ben yinede hamilenin işi belli olmaz birde istambul da yer ayarlasam diye düşünüyorum. Başakşehir tarafındayım varmı bildiğiniz iyi hemde fiyatı uygun özel hastane

Merhabaa detaylınız nasıl geçti canım
bıraz sıkıcı oldu cnm... gobek yagım fazlaymıs bıde plesanta onde oldugu ıcın net goremıyorum dedı once bı aldı sadece ölçüm alabildi sonra 1 saat dolas yıne gel dedı ama yıne net goremedı haftaya salı ya tekrar gel dedı rapor vermedı kalp ıcın de cocuk kalp gıt dedı hep stres bunlar ya dun aksama kadar stresten kasıldım benım ılk oglumda hıc boyle bısey yoktu gıderdık heray bebişi gorup gelırdık ne kadar ayrıntı cıktı ve stresten bısey yokken cıkacak

canım kac kilosun bende kılıyım ama rahat görüyorlar tabi makinada doktorda önemli devletteki yaptirdin

canım kac kilosun bende kılıyım ama rahat görüyorlar tabi makinada doktorda önemli devletteki yaptirdin
79 kg ama ben basenlıyım bel bolgem ıncedır hep hamılelıktede pek kılo almadım aslında hereketlerını rahat hıssedıyorum hatta gorunmeye bıle basladı dısardan arada cok nadır... kendi dr yag olayına bahsetmedı ama sancılarım arada oldugu ıcın plesanta onde oldugu ıcın sancı yapar demıstı.. unıversıtede prof da yaptırdım tam ıncelesın kafamızda soru ısaretı kalmasın dedım bısuru soru ısaretı bıraktı tam tersıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…