bıraz sıkıcı oldu cnm... gobek yagım fazlaymıs bıde plesanta onde oldugu ıcın net goremıyorum dedı once bı aldı sadece ölçüm alabildi sonra 1 saat dolas yıne gel dedı ama yıne net goremedı haftaya salı ya tekrar gel dedı rapor vermedı kalp ıcın de cocuk kalp gıt dedı hep stres bunlar ya dun aksama kadar stresten kasıldım benım ılk oglumda hıc boyle bısey yoktu gıderdık heray bebişi gorup gelırdık ne kadar ayrıntı cıktı ve stresten bısey yokken cıkacak
Ben de çok sıkıntı yapmıştım. 20.haftanın ilk günü hissettim. Sonra ses çıkmadı. 21.hafta da kıpır kıpır çok şükür. Canını hiç sıkma. Yakında hissedersin. O hareketlidir ama sen hissedemeyebilirsin. 1 hafta daha sabret. Gün gün büyüyor bebişlerimiz.
Bence çok da değil bazıları abartıyor benim doktorum da biraz abartıyor 5 kilo aldım çok diyo ama hamilelikte 30 kilo alanlar var onların yanında bence çok değil canını sıkma tabi dikkat et ama bebeğimiz için iyi beslenmemiz Lazım ben çikolata yemeyim diyorum ama dayanamıyorum mesela napıyım aslında saglıklı şeyler yemek lazım da insanın canı çekiyo işte
Bence çok da değil bazıları abartıyor benim doktorum da biraz abartıyor 5 kilo aldım çok diyo ama hamilelikte 30 kilo alanlar var onların yanında bence çok değil canını sıkma tabi dikkat et ama bebeğimiz için iyi beslenmemiz Lazım ben çikolata yemeyim diyorum ama dayanamıyorum mesela napıyım aslında saglıklı şeyler yemek lazım da insanın canı çekiyo işte
Ben az önce biraz üzülüp ağladım. Sonra bebeğim hissetmiştir diye hemen süt içip çikolata yedim. O üzülmesin ben de kendimi birdaha üzmeyeceğim. Sırf onun etkilenmemesi için...
Ben az önce biraz üzülüp ağladım. Sonra bebeğim hissetmiştir diye hemen süt içip çikolata yedim. O üzülmesin ben de kendimi birdaha üzmeyeceğim. Sırf onun etkilenmemesi için...
Aynen canım üzülme bebeklerimiz hissediyor herşeyi bende hiçbirşeyi kafama takmıyorum valla canımın istedigini de yiyorum napıyım doğumdan sonra zayıflarım biraz önce de canım dondurma istedi markete gittim aldım yedim hemen
oyy gulerken yakalamis masallah ya bizimde ultrasonu karnima koyar koymaz esnedi ama renkli yakalayamadik bizimde hic bi skntisi yokmus Allahima sukurler olsun 8 tane de fotografimiz var renkli
Cinsiyetini geç öğrenmeyi tercih ettim 16. ve 20. Haftada 2 ayrı doktor kız dedi ve kesin dedi. Zaten bütün belirtilerim isteğim kızdı. Çok alışmıştım. Doktor ayrıntılıda erkek dedi inanamadım eşşekten düşmüş gibi oldum. Diğer doktorlar çok emin konuşmuşlardı. Kaptırmıştım kendimi kıza. Ayrıntılı yapan doktora da ben sormadım cinsiyeti aklımjn ucuna gelmedi çok emindim çünkü Kız olduğuna Yani başlarda doktor bana göstermiyor deseydi vallahi bu kadar alışmazdım kendimi bu fikre hazırlamazdım ama çok emin oldukları için ben de emin oldum. Acaba diyorum hala değişebilir mi yanılma payı var mı diye