2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
55 le hamile kaldım. Şimdi 61.5 la uyanıyorum hergün. Hemşire kızdı. Hamurişi yok dedi. 5 ay da 6.5 kilo çok dedi.

canım umarım herşey yoluna girer üzme kendini

çok saol canım biran önce hareketlerini hissetmek istiyorumm

55 le hamile kaldım. Şimdi 61.5 la uyanıyorum hergün. Hemşire kızdı. Hamurişi yok dedi. 5 ay da 6.5 kilo çok dedi.
Bence çok da değil bazıları abartıyor benim doktorum da biraz abartıyor 5 kilo aldım çok diyo ama hamilelikte 30 kilo alanlar var onların yanında bence çok değil canını sıkma tabi dikkat et ama bebeğimiz için iyi beslenmemiz Lazım ben çikolata yemeyim diyorum ama dayanamıyorum mesela napıyım aslında saglıklı şeyler yemek lazım da insanın canı çekiyo işte

Ben az önce biraz üzülüp ağladım. Sonra bebeğim hissetmiştir diye hemen süt içip çikolata yedim. O üzülmesin ben de kendimi birdaha üzmeyeceğim. Sırf onun etkilenmemesi için...

Ben az önce biraz üzülüp ağladım. Sonra bebeğim hissetmiştir diye hemen süt içip çikolata yedim. O üzülmesin ben de kendimi birdaha üzmeyeceğim. Sırf onun etkilenmemesi için...
Aynen canım üzülme bebeklerimiz hissediyor herşeyi bende hiçbirşeyi kafama takmıyorum valla canımın istedigini de yiyorum napıyım doğumdan sonra zayıflarım biraz önce de canım dondurma istedi markete gittim aldım yedim hemen

kızlar detaylık çok iyi gecdi şükür bir sıkıntı yok resimde verdi ama çok net çıkmadı göbeğim olunca
oyy gulerken yakalamis masallah ya bizimde ultrasonu karnima koyar koymaz esnedi ama renkli yakalayamadik bizimde hic bi skntisi yokmus Allahima sukurler olsun 8 tane de fotografimiz var renkli

Günaydın canım sanmıyorum. Benim detaylıda belli oldu mesela. Kızımın bütün iç organlarına falan baktı. bu şekilde cinsiyette yanılma olmaz bence

Allah bağışlasın prensesi
Sağlıkla gelsin inşallah Bakalım artık yine bize şok geçirtmezler inşallah

Ben sanmıyorum canım çoğu insan detaylıda öğreniyor gerçek cinsiyetini noldu neden?

Cinsiyetini geç öğrenmeyi tercih ettim 16. ve 20. Haftada 2 ayrı doktor kız dedi ve kesin dedi. Zaten bütün belirtilerim isteğim kızdı. Çok alışmıştım. Doktor ayrıntılıda erkek dedi inanamadım eşşekten düşmüş gibi oldum. Diğer doktorlar çok emin konuşmuşlardı. Kaptırmıştım kendimi kıza. Ayrıntılı yapan doktora da ben sormadım cinsiyeti aklımjn ucuna gelmedi çok emindim çünkü Kız olduğuna Yani başlarda doktor bana göstermiyor deseydi vallahi bu kadar alışmazdım kendimi bu fikre hazırlamazdım ama çok emin oldukları için ben de emin oldum. Acaba diyorum hala değişebilir mi yanılma payı var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…