2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende hamile değilken hiç cikolata yemezdim reçel falan hiç aramazdım ama hamile kaldıktan sonra tatlıya düştüm hiç yemek yemesem sadece tatlı cikolata yesem öyle yaşarım yani

Kız bebek anneleri bebeklerini hareket edıyor mu durum nedir :) benim haftamda
bende 20. haftamda net hissettim kızım hiç yernde durmuyor doktorda çok aktif bu baby dedi. ayakta bile hissediom artık önceden oturunca hissediodum. tekmeleri falan ne bilim ya o kadar mutlu oluyorum ki onu hissedince Allahım

Anlamadım ben hala ayrıntılıdaki doktora sormadın mı cinsiyeti

Anlamadım ben hala ayrıntılıdaki doktora sormadın mı cinsiyeti
ayrintiliya kadar gittigi doktorlarin hepsi kesin kiz demis ama ayrintilida erkek oldugu anlasilmis arkadasta dogal olarak hala saskin biraz alismakta zorlaniyor kendini kiza alistirmis bunca zaman

yok olmadım dr bişi demedi. Gerekli mi acaba neyse ayın 17 snde randevum var bakalım sorarım. Sağol canım bilgi için
yurtdisinda misin ? Eger oyleyse orda yapmiyo olabilirler ama Turkiyede aile hekimlikleri yapiyor bu aşıyı sen yinede doktora sor tabi rica edeerim canim

yurtdisinda misin ? Eger oyleyse orda yapmiyo olabilirler ama Turkiyede aile hekimlikleri yapiyor bu aşıyı sen yinede doktora sor tabi rica edeerim canim
evet canım TR de değilim hiç aşı ile alakalı bişi demedi valla ben sorarım yine de

Hayır şart değil. İlk kızımda da yaptırmamıştım şimdiki hamileliğimde de yaptırmadım. En iyisini doktorunuz bilir.
Teşekkür ederim cevabın için. Ben de zaten tedirginim hep Türk Hekimleri gibi yok hiçbir yerde. randevum zamanında soracağım yinede doktora

bende 20. haftamda net hissettim kızım hiç yernde durmuyor doktorda çok aktif bu baby dedi. ayakta bile hissediom artık önceden oturunca hissediodum. tekmeleri falan ne bilim ya o kadar mutlu oluyorum ki onu hissedince Allahım
Bnm ki niye öle değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…