Bebek erkek mi? Erkek bebek daha aşağıya yerleşiyor.Ve bebeğin hareketlerini de çok aşağıda hissediyorum bayağı. Böyle olan var mı? Doğum kolay olur diyorlar aşağıda olunca ama bilemiyorum
Doğumdan bir süre sonra geçecek.Acaba geçecekmi dk.a sordunmu canım?
Cinsiyet kız. Benim ilk zamandan beri hep aşağıda hep baskı hissediyorum rahme doğru. Buara büyüdükçe yürürken zorlanıyorum sanki aşağı çekiyor beniBebek erkek mi? Erkek bebek daha aşağıya yerleşiyor.
Hareketleri aşağıda hissetmek de daha çok bebeğin pozisyonu ile ilgili. Eli kolu bacağı neredeyse biz oraları hissediyoruz daha çok. Benim genelde bu haftalar leğen kemiği göbek deligihizasında hissederdim. Bugün mideme doğru ya dirsek ya ayak dayadı mesela... Kaburgaya doğru. :)
Ve bebeğin hareketlerini de çok aşağıda hissediyorum bayağı. Böyle olan var mı? Doğum kolay olur diyorlar aşağıda olunca ama bilemiyorum
Merak ettim canım seni ya, bayadır görmedim. Kuzu saymak için erken değil mi yahu :)Kuzumm iyiyiz sukurler olsunn gun sayiyrz :) sen napiysn nasilsinn
Ben ikinci dozu oldum dün canım ilkini de 20. Haftada oldum bebegin hareketlerini hissedince oluyor demişti
Ah o sorun bende de var.cok perişan oluyorum.birde o kadar sık idrara çıkıyorum ki dışarı çıkmaya korkar oldumIyi akşamlr kızlar idrar kaçırma problemi olan varmı? Bende 1 haftadır başladl hapşururken öksürürkün deli olucam yani ilk hamileliyimde hiç böyle şeyler yaşamadım nedir bu şimdi
Canim cok cok gecmis olsun cok uzuldum Rabbim.korumus atlatmissin neden oluyor bu mideCok geçmiş olsun ya. Her şey durup durup hamileliği buluyor sanırım. Ben de şimdiye kadar bir kez bile mideden şikayetim olmadığı halde , geçen hafta mide kanaması geçirdim. 5 gece hastanede yattım. Kan kustum, midedeki kan makattan oluk oluk kan boşaldi. 4 gün bir lokma bir şey yemedim su bile içirmediler. serumla beslediler. Canlı canlı narkozsuz endoskopi cektiler.
Kan değerlerim düştü, bu kadar fazla kan kaybı bebeği olumsuz etkiler dedi doktorlar..
korkudan öldüm öldüm dirildim. Allah’a şükürler olsun bebeğim Benimle. Binlerce şükür Yaradana.
Rabbim senin, benim ve tüm hamilelerin yavrularını saglikla sıhhatle hayırla uzun ömürlerle kucağına almayı nasip etsin.
İnsan kendisi icin degil ama bebeği icin korkuyor. Rabbim onları bize bağışlasın. Sağlıklı hayırlı huzurlu uzun ömürler versin onlara.
Tekrar geçmiş olsun.
Canım çok geçmiş olsun. Kansızlık tamamlanmazsa anestezi verilemediği için sezeryan yapamıyorlar. Doktor iğne ile yükseltip hap ile koruma verdi miCok geçmiş olsun ya. Her şey durup durup hamileliği buluyor sanırım. Ben de şimdiye kadar bir kez bile mideden şikayetim olmadığı halde , geçen hafta mide kanaması geçirdim. 5 gece hastanede yattım. Kan kustum, midedeki kan makattan oluk oluk kan boşaldi. 4 gün bir lokma bir şey yemedim su bile içirmediler. serumla beslediler. Canlı canlı narkozsuz endoskopi cektiler.
Kan değerlerim düştü, bu kadar fazla kan kaybı bebeği olumsuz etkiler dedi doktorlar..
korkudan öldüm öldüm dirildim. Allah’a şükürler olsun bebeğim Benimle. Binlerce şükür Yaradana.
Rabbim senin, benim ve tüm hamilelerin yavrularını saglikla sıhhatle hayırla uzun ömürlerle kucağına almayı nasip etsin.
İnsan kendisi icin degil ama bebeği icin korkuyor. Rabbim onları bize bağışlasın. Sağlıklı hayırlı huzurlu uzun ömürler versin onlara.
Tekrar geçmiş olsun.
ben şimdi kendi ikli testimin sonucunun kağıdına baktım da bu testte yaşa göre referans aralığı değişiyor. Yaşın kaçtı bakıp söyliyim sanaKızlar e- nabız’da gördüm ne demek bilen var mı
İnşallah göreceksin canım ne kaldı şurdaValla bir alt karında hissediyorum bir sağda bir solda. Deli mayın gibi :)
Merak ettim canım seni ya, bayadır görmedim. Kuzu saymak için erken değil mi yahu :)
Canım 20 de yapılabilşyormış onda sıkıntı yok. Erken haftalarda neden yapıldığını sordum doktora erken doğum olması durumunda aşılı olunması açısından yapılıyor dedi. İlk doz 30, ikinci doz ya 32 dedi ya 34 emin değilim.
Hayırlısıyla göreyim de o haftalarız
İnşallah canım, pimpirikli oldum iyice :)İnşallah göreceksin canım ne kaldı şurdaAnladım benim ilk doz çok ağrımıştı ama ikinci pek ağrımadı kolay oldu zaten hamileyken baska yokmuş
27ben şimdi kendi ikli testimin sonucunun kağıdına baktım da bu testte yaşa göre referans aralığı değişiyor. Yaşın kaçtı bakıp söyliyim sana
canım geçmiş olsun öncelikle benim de en baştan beri bebeğim aşağıda hatta ilk 15 hafta hep kanamam oldu bi yüzden ama şu an bende senin gibiyim doktorum sürekli dinlen diyor o yüzden doğru düzgün iş bile yapmıyorum sen en kısa sürede doktoruna danış sakın ihmal etme bana doktor erken doğum olur dikkat etmezsen demişti o yüzden ihmale gelmez yaniMerhaba kızlar bebeği devamlı aşağıda hissediyordum zaten ama bu sıralar daha da yoğunlaştı. Biraz yürüsem af buyurun bacak aramdan ayağını çıkarmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum o an çığlık atıyorum acısından. Bir baskı var gece birşey yok ama gündüz sıklaşmaya başladı bu durum. Nedir bilen var mı ?
Evet benimde çok aşağılarda hep bazı tekmeleri acıtmıyor ama çok korkutuyorMerhaba kızlar bebeği devamlı aşağıda hissediyordum zaten ama bu sıralar daha da yoğunlaştı. Biraz yürüsem af buyurun bacak aramdan ayağını çıkarmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum o an çığlık atıyorum acısından. Bir baskı var gece birşey yok ama gündüz sıklaşmaya başladı bu durum. Nedir bilen var mı ?
doktora görün olmazsa canm normalde bebek bu haftalarda göbek deliği hizasında olması gerek ilk haftalardan itibaren yukarı çıkıyor normalde rahim benimde aşağıda ama dediğin kadar değil aktım hareketlerine göbek deliği hizasındaydıMerhaba kızlar bebeği devamlı aşağıda hissediyordum zaten ama bu sıralar daha da yoğunlaştı. Biraz yürüsem af buyurun bacak aramdan ayağını çıkarmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum o an çığlık atıyorum acısından. Bir baskı var gece birşey yok ama gündüz sıklaşmaya başladı bu durum. Nedir bilen var mı ?
canım geçmiş olsun öncelikle benim de en baştan beri bebeğim aşağıda hatta ilk 15 hafta hep kanamam oldu bi yüzden ama şu an bende senin gibiyim doktorum sürekli dinlen diyor o yüzden doğru düzgün iş bile yapmıyorum sen en kısa sürede doktoruna danış sakın ihmal etme bana doktor erken doğum olur dikkat etmezsen demişti o yüzden ihmale gelmez yani
Evet benimde çok aşağılarda hep bazı tekmeleri acıtmıyor ama çok korkutuyor
doktora görün olmazsa canm normalde bebek bu haftalarda göbek deliği hizasında olması gerek ilk haftalardan itibaren yukarı çıkıyor normalde rahim benimde aşağıda ama dediğin kadar değil aktım hareketlerine göbek deliği hizasındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?