2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ve bebeğin hareketlerini de çok aşağıda hissediyorum bayağı. Böyle olan var mı? Doğum kolay olur diyorlar aşağıda olunca ama bilemiyorum
Bebek erkek mi? Erkek bebek daha aşağıya yerleşiyor.
Hareketleri aşağıda hissetmek de daha çok bebeğin pozisyonu ile ilgili. Eli kolu bacağı neredeyse biz oraları hissediyoruz daha çok. Benim genelde bu haftalar leğen kemiği göbek deligihizasında hissederdim. Bugün mideme doğru ya dirsek ya ayak dayadı mesela... Kaburgaya doğru. :)

Cinsiyet kız. Benim ilk zamandan beri hep aşağıda hep baskı hissediyorum rahme doğru. Buara büyüdükçe yürürken zorlanıyorum sanki aşağı çekiyor beni

Ve bebeğin hareketlerini de çok aşağıda hissediyorum bayağı. Böyle olan var mı? Doğum kolay olur diyorlar aşağıda olunca ama bilemiyorum

Valla bir alt karında hissediyorum bir sağda bir solda. Deli mayın gibi :)

Kuzumm iyiyiz sukurler olsunn gun sayiyrz :) sen napiysn nasilsinn
Merak ettim canım seni ya, bayadır görmedim. Kuzu saymak için erken değil mi yahu :)

Ben ikinci dozu oldum dün canım ilkini de 20. Haftada oldum bebegin hareketlerini hissedince oluyor demişti

Canım 20 de yapılabilşyormış onda sıkıntı yok. Erken haftalarda neden yapıldığını sordum doktora erken doğum olması durumunda aşılı olunması açısından yapılıyor dedi. İlk doz 30, ikinci doz ya 32 dedi ya 34 emin değilim.

Hayırlısıyla göreyim de o haftaları z

Iyi akşamlr kızlar idrar kaçırma problemi olan varmı? Bende 1 haftadır başladl hapşururken öksürürkün deli olucam yani ilk hamileliyimde hiç böyle şeyler yaşamadım nedir bu şimdi
Ah o sorun bende de var.cok perişan oluyorum.birde o kadar sık idrara çıkıyorum ki dışarı çıkmaya korkar oldum

Kizlar gunaydin.. Ayrintili ultrason cok ii gecti com detayli bakti doktor, o an sanki hic bitmedi kalbinde biraz oyalandi ama cok sukur kotu bi sey yok..
İki gun once tatilde cok gezdim leke gbi bi sey oldu. Dunya basima yikildi, mahvoldum o an doktorumu aradim ayni sehirde olmadgmiz icin gidemedim , proluton igne yaptir dedi, dinlen dedi ve normal bu durum dedi.. Kendime geldim inanin su ara sizlerden de iyi seyler okumuyorum, insallah hersey yolunda gidee hepimiz icin..

Canim cok cok gecmis olsun cok uzuldum Rabbim.korumus atlatmissin neden oluyor bu mide

Canım çok geçmiş olsun. Kansızlık tamamlanmazsa anestezi verilemediği için sezeryan yapamıyorlar. Doktor iğne ile yükseltip hap ile koruma verdi mi

Kızlar e- nabız’da gördüm ne demek bilen var mı

Eklentiler

• 5ADC3883-E701-481B-BB49-CC381151032A.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 71
İnşallah göreceksin canım ne kaldı şurda Anladım benim ilk doz çok ağrımıştı ama ikinci pek ağrımadı kolay oldu zaten hamileyken baska yokmuş

Merhaba kızlar bebeği devamlı aşağıda hissediyordum zaten ama bu sıralar daha da yoğunlaştı. Biraz yürüsem af buyurun bacak aramdan ayağını çıkarmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum o an çığlık atıyorum acısından. Bir baskı var gece birşey yok ama gündüz sıklaşmaya başladı bu durum. Nedir bilen var mı ?

canım geçmiş olsun öncelikle benim de en baştan beri bebeğim aşağıda hatta ilk 15 hafta hep kanamam oldu bi yüzden ama şu an bende senin gibiyim doktorum sürekli dinlen diyor o yüzden doğru düzgün iş bile yapmıyorum sen en kısa sürede doktoruna danış sakın ihmal etme bana doktor erken doğum olur dikkat etmezsen demişti o yüzden ihmale gelmez yani

Evet benimde çok aşağılarda hep bazı tekmeleri acıtmıyor ama çok korkutuyor

doktora görün olmazsa canm normalde bebek bu haftalarda göbek deliği hizasında olması gerek ilk haftalardan itibaren yukarı çıkıyor normalde rahim benimde aşağıda ama dediğin kadar değil aktım hareketlerine göbek deliği hizasındaydı

Çok geçmiş olsun inşallah vaktinde sağlıklıca gelirler. Ben de 17. haftaya kadar kanama geçirdim. Normal hareketleri sağ sol kasığımda ama öyle bir şey oluyor ki ya elini çıkarmaya çakışıyor ya ayağını. Hareket dışımda başka birşey sanki. Baskı yapıyor. Ayrıntılı ultrasonda plesentnın normal yerde olduğunu söyledi ama size ayrıntılı ultrasonda aşağıda olduğunu söyledi mi ?

Görüntüde de göbek deliğin altında iç hareketleri de kasıklarımda. Böyle devam ederse doktora giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…