Ben de bugün memlekette bir Doktora gittim 70 ile başlamıştım 82 olmuşum doktor bundan sonra dikkat et dedi alacağın bütün kiloyu almışsın dedi ekmeği karbonhidratı keseceğim artık vitamin ve kan ilacını bırak dediBen 13 kilo almışım kız :)
Lan ilacını niye bırak dediki onun kiloyla alakası yok vitamin hiç kullanmadım benim aslında bu kadar kilo almam çok anormal çünkü birtek akşam yemekte tabağıma birazcık fazla koyuyorum birde meyve tüketiyorum normalde yemezdimBen de bugün memlekette bir Doktora gittim 70 ile başlamıştım 82 olmuşum doktor bundan sonra dikkat et dedi alacağın bütün kiloyu almışsın dedi ekmeği karbonhidratı keseceğim artık vitamin ve kan ilacını bırak dedi
Ben de bugün memlekette bir Doktora gittim 70 ile başlamıştım 82 olmuşum doktor bundan sonra dikkat et dedi alacağın bütün kiloyu almışsın dedi ekmeği karbonhidratı keseceğim artık vitamin ve kan ilacını bırak dedi
Evet inanılmaz rahatlıyorum en azından bana iyi geliyor 2 yada 3 tane yiyorum sizde deneyin bi zararı yok en azından tamamen doğalMide yanması olduğunda salatalık mı tüketiyorsunuz ? Karbonatlı sudan kefire, tarcınlı baldan yudum yudum içilen süte kadar pek çok şey duyup denedim ama salatalık hiç duymamıştım
Aynen Rabbim kimseyi korktuguna uğratmasın canım ❤İnşallah canım, pimpirikli oldum iyice :)
Vitamini bırakma bence onun kiloyla alakası yok ki vitamine ihtiyacın var zararlı kilo yapacak şeyler yemek tatlı ekmek hamur işi kızartma tuzlu gibiBen de bugün memlekette bir Doktora gittim 70 ile başlamıştım 82 olmuşum doktor bundan sonra dikkat et dedi alacağın bütün kiloyu almışsın dedi ekmeği karbonhidratı keseceğim artık vitamin ve kan ilacını bırak dedi
Canım kan değerlerin düşerse anestezi yapamıyorlar sezeryan gerekirse, kafaya göre kan ilacı kesilmez. Vitamine ihtiyacı var bebeğin gelişim için ayrıca.
Zararlı şeyleri kesmen yeterli ve ara öğün yapmayı unutma
Evet kızlar vitamin ve kan ilacı konusunda haklısınız onları kullanmaya devam edeyim diğer şeylere dikkat edeyim 2. De sezeryan olacak benimVitamini bırakma bence onun kiloyla alakası yok ki vitamine ihtiyacın var zararlı kilo yapacak şeyler yemek tatlı ekmek hamur işi kızartma tuzlu gibi
Vitamin iştahı açar dedi ama ben kullanmaya devam edeceğim yemeye içmeye dikkat etmek lazimLan ilacını niye bırak dediki onun kiloyla alakası yok vitamin hiç kullanmadım benim aslında bu kadar kilo almam çok anormal çünkü birtek akşam yemekte tabağıma birazcık fazla koyuyorum birde meyve tüketiyorum normalde yemezdim
Evet kızlar vitamin ve kan ilacı konusunda haklısınız onları kullanmaya devam edeyim diğer şeylere dikkat edeyim 2. De sezeryan olacak benim
Vitamin iştahı açar dedi ama ben kullanmaya devam edeceğim yemeye içmeye dikkat etmek lazim
3 yıl önce bu fiyatların aynısı dolar idi. kordon kanı bankaları var. Özel. Oralarla gorusmen gerek. Devlette alınırsa senin ailene özel değil tüm ihtiyaçlar için ülke geneli kullaniliyor. Özel kordon kanı bankası diye bak istersen. Yaşam Bankası diye bir yer vardı mesela.Hastaneler bilgi veriyor mu? Kim alıyor kendi doktorumuz mu? Çok önemliymiş. Pahalı evet ama yaptırmak lazım.
Bu lar önceden dolardı o yüzden yaptiramamistim.Ahahha
İşteyim ya Cuma artık kalan aklımda uçmuş canım
1000 tl bir kere ise olabilir 200 TL ödenebilir belki
Bana detaylı ultrasyonda da söyledi ki hatta gören deneyimli kadınlar bile diyo ama istirahat ettiğim sürece pek sıkıntım olmuyor az iş yaparsam yada ayakta durursam aşırı baskı ve ağrı oluyorÇok geçmiş olsun inşallah vaktinde sağlıklıca gelirler. Ben de 17. haftaya kadar kanama geçirdim. Normal hareketleri sağ sol kasığımda ama öyle bir şey oluyor ki ya elini çıkarmaya çakışıyor ya ayağını. Hareket dışımda başka birşey sanki. Baskı yapıyor. Ayrıntılı ultrasonda plesentnın normal yerde olduğunu söyledi ama size ayrıntılı ultrasonda aşağıda olduğunu söyledi mi ?
Dolar ise şu an hiç yaptıramamBu lar önceden dolardı
Bu lar önceden dolardı o yüzden yaptiramamistim.
Doktorun ne dedi peki? Benim de böyle.kpntrollerde kafa ölçümü çok sıkıntı oluyordu kızımda.şimdi de aynı şekilde.dkkat etmemiz gerekiyor.doğum kısmına gelince doğru demiş annenCanım benimde Aşağı bebek bayağı hareketlerini de hep orada hissediyorum. Ve acayip baskı yapıyor kasılma değil de sürekli tuvalete sıkılıyorum az su içeyim çok fazlaymış gibi bastırıyor yürürken felan da aşağı doğru çekiyor sanki birşey böyle bir baskı oluyor. İlk gebeliğin buarada. Anneme söyledim dedi benimde hep aşağıda olurdu doğumun kolay olur diyor ama öyle derlermiş kendisinin de hep kolay olmuş doğumu bu yüzden
Sağol canım :) benim şeker testi de iyi çıktı.26. Haftada yani 25 + 4 te yaptırdım. Kan , idrar ve idrar kültürü istedi. Kan , ilk haftalar yapılan testle aynıydı canım. Şeker açlık tokluk şeklinde bakıldı , evet.
Rabbim şifa versin. Beterinden korusun inşallah. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Yok canım, takmıyorum. Kafa bi hafta önde. Doktor babaya benzediği içindir dedi. Benim kafa minik. Eşimin büyük
Suyla ilgili başka bi şey demedi canım. 2 kiloya yakın aldığım için hızlı kilo alımına bağlı şekerle alakalı olabilir dedi. Ama şeker çıkmadı. Bana günlük 30 dk yürü diyor. 3.5 -4 litre su iç dedi. Bebeğin suyu fazla diye sakın suyu azaltmaya kalkma daha kötü olur dedi.
Bizimki haftaya uyumlu her şey. Kafa bi hafta önde. Bacaklar da bi haftaya yakın Geride. Kafanın büyük olmasını babaya benziyor olmasına bağladı. Benim kafam küçük eşiminki büyük çünkü. Ben önemli bi durum görmedim. Doktor da bi şey demedi zaten. Bi şey olmaz kuzum
Canım doktor tüm kan değerlerime, idrar ve idrar kültürüne de baktı. Önce nomal kan verdim. Aç karnına. Sonra idrar verdim. Sonra da şekeri içip 1 saat bekleyip tokluk şekeri için yine kan verdim.
Ayrıntılı da yüzde kaç oranla net bi şey söylenir bilmem ama down da bazı şeyler var. Onları görerek de varsa söyleyebilir. Mesela parmaklar kısa. Kemik mı kıkırfak mı ne yokmuş. Burnu küçük zaten falan. İçini ferah tut. Az bi ihtimal bile olsa söylerdi bence.
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
Gözün aydın canım. 24. Hafta doğanı bile yaşatan var canım. Rabbim ne derse o. Sıkıntı olmaz bence. Ama vakitlice doğar inşallah.
Geçmiş olsun canım.
İdrar kültürümde üreme çıktı benim de. Bakalım doktor ne verecek. Akıntım var diye giriş vermişti bi de.
Sağol canım. Yok, ben sorun etmiyorum zaten. Kafa bi hafta önde . Eşime benzediği için diye düşünüyor doktor . Ayrıntılı güzeldi canım. Sadece kordonla alakalı bi sorun çıkmıştı. O da önemli bi sorun değil dedi doktor.
Yap defi canım. 1. Dozu yaptım. 2 yi sormayı unuttum. Ama kadın doğumcu arkadaşım 2 yi de yaptır dedi.
Günaydın. Valla benim dönmüyor. Her zaman toto aşağıda. Doktor döner dedi ama bakalım.
Benim yaş 32. İstanbuldayım. Sağlıkla gelsinler canım. Şükür ki olmuş ne güzel
Benim de ilk olacak, ben de be alacağımı şaşırdım. Herkes fazla alma dedikçe de abartıyor muyum dedim ama 6 çıtçıtlı uzun kollu body aldım, 3 tane de uzun kollu ayaklı tulum, beden 50. Polar battaniye, yatak aldım çarşaf aldım ama yorgan ve yastık yok mesela daha.Merhaba arkadaşlar :) aranızda mutlaka tecrübeli arkadaşlar var. Bi liste yapmak istiyorum. Bilmiyorum sizler alışverişe başladınız mı? Bebeklerimiz Allah izin verirse kış bebekleri olacaklar. Benim ilk olacağı için tecrübesizim. Olmazsa olmazlar nelerdir ilk etapta. Kış olacağı için hemen arabaya gerek yok sanırım. Fikirlerinizi almak istedim :)
Canım benimde aynı ordan çıkıcak zannediyorum doktora gittiğimde sordum ayakları aşağıda demişti açılma yok merak etme dedi pozisyon itibari ile değişiyor yan yatınca tekmeler göbekte hissediliyor sonra o bacakları aşağı bir salıyor çıkıcak gibi ama sen yinede bi doktora sor canım için rahat etsinMerhaba kızlar bebeği devamlı aşağıda hissediyordum zaten ama bu sıralar daha da yoğunlaştı. Biraz yürüsem af buyurun bacak aramdan ayağını çıkarmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum o an çığlık atıyorum acısından. Bir baskı var gece birşey yok ama gündüz sıklaşmaya başladı bu durum. Nedir bilen var mı ?
Canım benim de aşağıda.biraz riskli benimki.kasılmalarım falan oluyor.kızım da 36.haftada açılmalarım başlamıştı.38 e kadar dayandık sonra Doğumu başlattık.buda öyle olacak sanırımVe bebeğin hareketlerini de çok aşağıda hissediyorum bayağı. Böyle olan var mı? Doğum kolay olur diyorlar aşağıda olunca ama bilemiyorum
Yorgan kullanılmıyor. Hiç alma bence. Battaniye yetiyor.Benim de ilk olacak, ben de be alacağımı şaşırdım. Herkes fazla alma dedikçe de abartıyor muyum dedim ama 6 çıtçıtlı uzun kollu body aldım, 3 tane de uzun kollu ayaklı tulum, beden 50. Polar battaniye, yatak aldım çarşaf aldım ama yorgan ve yastık yok mesela daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?