2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben 13 kilo almışım kız :)
Ben de bugün memlekette bir Doktora gittim 70 ile başlamıştım 82 olmuşum doktor bundan sonra dikkat et dedi alacağın bütün kiloyu almışsın dedi ekmeği karbonhidratı keseceğim artık vitamin ve kan ilacını bırak dedi

Merhaba kızlar ben de atlattım ayrıntılı ultrasonu 18. Haftada gitmiştim beyin ve kalbine 23. Haftada bakılabilir demişti memlekete geldim burda iyi bir DOKTORa gittim doktor çok ilgiliydi herşey gayet iyi dedi 540 gr 24 cm olmuşuz sadece çok kilo almışsın dedi memlekette biraz fazla yedim özellikle ekmek vitamin ve kan ilacı kullanmana gerek yok dedi 1 ay kullanma dedi ben de hamur işini kesip daha sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışacağım ilk çocukta 80 kiloyla doğuma gitmiştim şimdi 80 ı geçtim

Lan ilacını niye bırak dediki onun kiloyla alakası yok vitamin hiç kullanmadım benim aslında bu kadar kilo almam çok anormal çünkü birtek akşam yemekte tabağıma birazcık fazla koyuyorum birde meyve tüketiyorum normalde yemezdim

Canım kan değerlerin düşerse anestezi yapamıyorlar sezeryan gerekirse, kafaya göre kan ilacı kesilmez. Vitamine ihtiyacı var bebeğin gelişim için ayrıca.
Zararlı şeyleri kesmen yeterli ve ara öğün yapmayı unutma

Mide yanması olduğunda salatalık mı tüketiyorsunuz ? Karbonatlı sudan kefire, tarcınlı baldan yudum yudum içilen süte kadar pek çok şey duyup denedim ama salatalık hiç duymamıştım
Evet inanılmaz rahatlıyorum en azından bana iyi geliyor 2 yada 3 tane yiyorum sizde deneyin bi zararı yok en azından tamamen doğal

Vitamini bırakma bence onun kiloyla alakası yok ki vitamine ihtiyacın var zararlı kilo yapacak şeyler yemek tatlı ekmek hamur işi kızartma tuzlu gibi

Vitamini bırakma bence onun kiloyla alakası yok ki vitamine ihtiyacın var zararlı kilo yapacak şeyler yemek tatlı ekmek hamur işi kızartma tuzlu gibi
Evet kızlar vitamin ve kan ilacı konusunda haklısınız onları kullanmaya devam edeyim diğer şeylere dikkat edeyim 2. De sezeryan olacak benim

Vitamin iştahı açar dedi ama ben kullanmaya devam edeceğim yemeye içmeye dikkat etmek lazim

Evet kızlar vitamin ve kan ilacı konusunda haklısınız onları kullanmaya devam edeyim diğer şeylere dikkat edeyim 2. De sezeryan olacak benim
Vitamin iştahı açar dedi ama ben kullanmaya devam edeceğim yemeye içmeye dikkat etmek lazim

Sen zararlı kilo aldırıcı şeyler tüketmedikten sonra sorun değil. Yaparsın canını sıkma. Benim mide bulantım ne de iştahsızlığa vardı ilk 3 ayda. Ama insülin direncim var şekere dönmesin diye dikkat ettim ilk 3 ay sadece 600 gr kilo aldım. Benim de canım tatlı çikolata istiyordu ama tadıyordum sadece porsiyon yemek yerine. Yani istemekle alakalı

Canını sıkma sen dikkat ettikten sonra olur canım

Hastaneler bilgi veriyor mu? Kim alıyor kendi doktorumuz mu? Çok önemliymiş. Pahalı evet ama yaptırmak lazım.
3 yıl önce bu fiyatların aynısı dolar idi. kordon kanı bankaları var. Özel. Oralarla gorusmen gerek. Devlette alınırsa senin ailene özel değil tüm ihtiyaçlar için ülke geneli kullaniliyor. Özel kordon kanı bankası diye bak istersen. Yaşam Bankası diye bir yer vardı mesela.

Bana detaylı ultrasyonda da söyledi ki hatta gören deneyimli kadınlar bile diyo ama istirahat ettiğim sürece pek sıkıntım olmuyor az iş yaparsam yada ayakta durursam aşırı baskı ve ağrı oluyor

Doktorun ne dedi peki? Benim de böyle.kpntrollerde kafa ölçümü çok sıkıntı oluyordu kızımda.şimdi de aynı şekilde.dkkat etmemiz gerekiyor.doğum kısmına gelince doğru demiş annen kolay oldu ilk doğumum.9 da suni sancı verdiler 12.54 de kucağıma aldım

Sağol canım :) benim şeker testi de iyi çıktı.

Benim de ilk olacak, ben de be alacağımı şaşırdım. Herkes fazla alma dedikçe de abartıyor muyum dedim ama 6 çıtçıtlı uzun kollu body aldım, 3 tane de uzun kollu ayaklı tulum, beden 50. Polar battaniye, yatak aldım çarşaf aldım ama yorgan ve yastık yok mesela daha.

Canım benimde aynı ordan çıkıcak zannediyorum doktora gittiğimde sordum ayakları aşağıda demişti açılma yok merak etme dedi pozisyon itibari ile değişiyor yan yatınca tekmeler göbekte hissediliyor sonra o bacakları aşağı bir salıyor çıkıcak gibi ama sen yinede bi doktora sor canım için rahat etsin

Ve bebeğin hareketlerini de çok aşağıda hissediyorum bayağı. Böyle olan var mı? Doğum kolay olur diyorlar aşağıda olunca ama bilemiyorum
Canım benim de aşağıda.biraz riskli benimki.kasılmalarım falan oluyor.kızım da 36.haftada açılmalarım başlamıştı.38 e kadar dayandık sonra Doğumu başlattık.buda öyle olacak sanırım

Yorgan kullanılmıyor. Hiç alma bence. Battaniye yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…