2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya benimde aynı şikayetler canım ya bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun

Yürürken felaket baskı yapıyor heran değil ama bazı anlarda özellikle çıkacak gibi benimde öyle oluyor

Kızlar kordon kanıyla ilgili bilginiz var mı?

Bebeğin ileride ihtiyacı olmasına karşın (özellikle bazı metabolizmasal hastalıklar için) kök hücre için saklayabiliyorsunuz bunu yapan firmalar çok para alıyor diye biliyorum ama.

Doktora anlatın mutlaka bu şekilde. Kasılma ağrı var mı onu da söyleyin

Bebeğin ileride ihtiyacı olmasına karşın (özellikle bazı metabolizmasal hastalıklar için) kök hücre için saklayabiliyorsunuz bunu yapan firmalar çok para alıyor diye biliyorum ama.
penelopem
3 yıl önce çok pahalıydı. Yaptiramamistim. Şimdi 1000₺ + yıllık 200₺ gibi bir şey sanırım.
En güzel yanı Allah korusun ama bir çocukta saklanması demek tüm çocuklar ve anne için kök hücre kaynağı olabilir demek.

Hastaneler bilgi veriyor mu? Kim alıyor kendi doktorumuz mu? Çok önemliymiş. Pahalı evet ama yaptırmak lazım.

Kız ben onu demiyorum e-nabızla ilgili soru sormuştum ya yaşımı sormuştun sende :)

Ahahha

İşteyim ya Cuma artık kalan aklımda uçmuş canım

1000 tl bir kere ise olabilir 200 TL ödenebilir belki

Merhabalar ayrıntılı ultrasonu biz de atlattık çok şükür. Sata göre bir hafta kadar önden gidiyoruz. 500 gram olmuşuz. Çok şükür bebek iyi ama bende durumlar zorlaşıyor. hamilelik öncesinde de reflü yaşadığım için çok sık yaşadığım Mide yanmalarım gittikçe fazlalaşıyor ve ayaklarım biletlerimle birlikte şişmeye başladı. Henüz ödem için erken diye biliyorum ama bir gün ellerim bir gün ayaklarım mutlaka şişmiş oluyor. Yürüyüş yapıp tuzdan uzak duruyorum ama yine de durum böyle.
Bu arada ben izmir'de yaşıyorum yaşım 41 sanırım içinizde en yaşlı anne adayı benim. 3. gebelik ama ilk bebek olacak inşallah, doktorum ege üniversitesinde bu yüzdende doğumu ege üniversitesinde yapmayı planlıyorum.

Ödem bende de var canım. 1 beden büyük ayakkabı giyiyorum resmen. Reflü işin renie çiğneme tableti alıyorum doktor emilimi düşük dedi max günde 4 adet dedi. Rahatlatıyor yoksa gözlerimi yaşartacak kadar acı verici mide olayı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sana da inşallah

Mide yanması için salataliktan iyi bir şey yok ne rennie ne başka bir şey salatalık geçiriyor mide yanmamı

Mide yanması için salataliktan iyi bir şey yok ne rennie ne başka bir şey salatalık geçiriyor mide yanmamı
Mide yanması olduğunda salatalık mı tüketiyorsunuz ? Karbonatlı sudan kefire, tarcınlı baldan yudum yudum içilen süte kadar pek çok şey duyup denedim ama salatalık hiç duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…