Kordon kanı güncel fiyat kesin bilgi :) 500 ₺ ilk ödeme doğuma bir doktor gelip kordonu alıyor.
2.250 ₺ dondurma ve saklama işlem ücreti 600 ₺ yıllık saklama kirası.
3 sene önce 2000 dolar ilk ödeme ve yıllık kira olarak arkadaşım 500 dolara anlaşmış.
Şimdi bunlar TL
Bana detaylı ultrasyonda da söyledi ki hatta gören deneyimli kadınlar bile diyo ama istirahat ettiğim sürece pek sıkıntım olmuyor az iş yaparsam yada ayakta durursam aşırı baskı ve ağrı oluyor
Canım benimde aynı ordan çıkıcak zannediyorum doktora gittiğimde sordum ayakları aşağıda demişti açılma yok merak etme dedi pozisyon itibari ile değişiyor yan yatınca tekmeler göbekte hissediliyor sonra o bacakları aşağı bir salıyor çıkıcak gibi ama sen yinede bi doktora sor canım için rahat etsin
Kızlar bende hipotroidi var ilaç kullanıyorum yıllardır. Dün tahlil yaptırdım tsh normal cıktı 1.84 ama anti tpo çok yüksek cıkmış ona da internetten baktım haşimato diyor geçen aylarda hiç yüksek cıkmıyordu böyle neden oldu acaba salı günü doktora Gitcem dahiliyeye de giderim de canım sıkıldı şimdi baya yüksek cıkmış
Ev 20 21 derece civarındayken bile battaniye yetiyor. Ki bizler evlerimizi genelde 23 24'te tutuyoruz. Yorgan zaten boğulma riskine karşı tavsiye edilmiyor.
Ben muslin ya da penye battaniye ile kollarını sarıp üzerine de nohut battaniyeler vardı ondan orterdim. Ev 22 23 derece falandi. O kalın battaniyeleri bile kullanmadık. Yenidoğan cok üşümez biz alistiriyoruz onu usumeye, tecrübeyle sabittir :)) evi aman üşür diye fazla isitmistik başta 26 derece olmuştu ve normal kıyafetle çocuk kış günü sıcaktan isilik oldu
Kordon kanı güncel fiyat kesin bilgi :) 500 ₺ ilk ödeme doğuma bir doktor gelip kordonu alıyor.
2.250 ₺ dondurma ve saklama işlem ücreti 600 ₺ yıllık saklama kirası.
3 sene önce 2000 dolar ilk ödeme ve yıllık kira olarak arkadaşım 500 dolara anlaşmış.
Şimdi bunlar TL
Hanımlar merhaba. Şanlıurfa da yaşayan var mı? Oraya tayinimiz çıktı. Doktor doktor gezmek istemiyorum. Tavsiyeyle gitmek çok iyi olur. Teşekkürler şimdiden
Aekadaslar merhaba.. E bebekte banyo oturagi gordum sifirbaydan itibaren boyle yatiyor gibi pozisyonu yapisiyor banyo zemine.. kuvet almaktansa onu mu alsam acaba dedim kuvet kaba yer tutuyor baya.. ise yarar mi sizce
Arkadaşlar merhaba. Ben de Allah nasip ederse Kasım annesi olacağım... Aranızda Diyarbakırda doktor önerebilecek var mı yeni tayinim çıktı iyi bir doktor bulmam gerekiyor.
Arkadaşlar merhaba. Ben de Allah nasip ederse Kasım annesi olacağım... Aranızda Diyarbakırda doktor önerebilecek var mı yeni tayinim çıktı iyi bir doktor bulmam gerekiyor.
Benim de ilk olacak, ben de be alacağımı şaşırdım. Herkes fazla alma dedikçe de abartıyor muyum dedim ama 6 çıtçıtlı uzun kollu body aldım, 3 tane de uzun kollu ayaklı tulum, beden 50. Polar battaniye, yatak aldım çarşaf aldım ama yorgan ve yastık yok mesela daha.
Canim benim kizim 3300 dogmustu 50-56 cm hiydileri bir ayda bitirdik 3 aylik kiyafetlere gecmistik 0-3 ay almaktansa 3-6 ay tulumlar yelekler daha kullanisli oluyor.
Hiç bir yere yatırmadan biri su tutsun sende bebeğini tek elinle tutup tek elinle yıkarım diyosan duşun içinde yapabilirsin. Ben küvet aldım ama ilk hafta zaten yıkamıycam silicem sadece bir haftada kendini toparlayınca da yıkıycam inşallah
Valla bir alt karında hissediyorum bir sağda bir solda. Deli mayın gibi :)
Merak ettim canım seni ya, bayadır görmedim. Kuzu saymak için erken değil mi yahu :)
Canım 20 de yapılabilşyormış onda sıkıntı yok. Erken haftalarda neden yapıldığını sordum doktora erken doğum olması durumunda aşılı olunması açısından yapılıyor dedi. İlk doz 30, ikinci doz ya 32 dedi ya 34 emin değilim.