2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba bnde ege uniye gidiyrm dr.unuz kim..ali akdemire basladim gecen ay memnun kaldm ama egede dogum nasil olur ck dusunduruyr beni varmi bilginiz bu konuda

Vitamin iştahı açar dedi ama ben kullanmaya devam edeceğim yemeye içmeye dikkat etmek lazim
Bnde bi ayda 3 kilo aldm diye bi onceki dr vitamini birak demisti ama smdiki dr.um alakasi yk demisti cnm tabi hepsinin gorusu farkli oluyr ama vit.i birakmak banada mantikli gelmemisti

Çok geçmiş olsun. Geçecek bi şey değil sanırım. Allah bununla yaşamayı kolaylaştırsın inşallah. Alerjik rinitti benim. Şükür iyiyim aylardır. Ancak burun konkası mı ne diyorlar , saçma bi şekilde soluma yatınca şişiyorlar ve nefes alamıyorum. Ama sağıma yatınca şişmiyorlar. Sol burun deliğin daha büyük olduğu için şu an sola yatmak çok zor geliyor.

Deneyimli anneler, 120 cm’lik çocuk yatakları kaç yaşına kadar kullanılabiliyor ?Bilgi verebilir misiniz ? :)

Hasimato hastasısın canım ben de de var benim tsh t4 t3 normal çıkıyor sadece Anti tpo yüksek çıkıyor diğer tiroidlerin normal ise doktorlar anti tpo ya bişey yapamıyor ben gebeliğin en başından beri ilaç almadım her ay takip ettiriyorum.Değerin kaç bu arada ? Bol bol dere otu ye bire bir geliyor troide.Bu otoimmum bir hastalık vücut kendi troidini yabancı gibi görüp antikorlar üretiyor onu yok etmek için zamanla da yok olup dışarıdan troid alıyorsun malesef

Çok garip bir durum... Geçmiş olsun, geçsin gitsin hepsi...
Ben oglumdaki deneyimlerimle hep şunu diyorum. Bir şeye çok ciddi anafilaksi düzeyinde alerjisi olacagina birkaç şeye hafif düzeyde alerjisi olsun daha iyi. Çok şükür anafilaksi boyutuna ulaşmadı. Allah yardım etsin yaşayanlara...
Allah beterinden korusun tabii.

Benim de sizinki gibi. Anti Tpo 280 çıktı
tsh
t4
t3 referans aralığında sürekli takip ettiriyorum ama ilaç falan almıyorum. Hamilelikte yaşadığınız belirtileri var mı?

Ay ay, koş günü isilik olmuş, çok iyi anlattın canım. Ben çok üşüyen bi insan olduğum için böyle oluyorum. Kışsa eğer evin içinde polarla dururum da hep. Bebeği de kendinizden 1 kat fazla giydirin diyorlar ya. Ne yapacağımı şaşırdım

tsh
t4
t3 referans aralığında sürekli takip ettiriyorum ama ilaç falan almıyorum. Hamilelikte yaşadığınız belirtileri var mı?
Yok canm troidle ilgili bir belirtim 2014 den beri değerim hep böyle bozulmadı ben dereotu yedim ve hep zayıf kaldım ara ara anti tpo düştü en son 7 haftalıklar 400 küsürdü değerim endokrinci inçe iğne biyopsisi yaptı hamileyim diye nodüllere baktı iyi huylu çıktı çok şükür takip edilecek dedi ilaç falan kullanmadım hiç ne zaman toridim yetersiz kalıcak o zaman ilaç alıcam

Amin canım. Inşallah.
Evet, benimki çok tuhaf ve saçma. Hele hamileyken daha zor oluyor. Soluma yatarken ağzım hep açık.

103,09 cıkmış canım anti tpo. Sagol cevabın için ben yıllardır ilaç kullanıyorum zaten t3 t4 normal cıkmış bu ay geçen ay biraz yükselmişti bu ay t3 2.59, t4 0,86 tsh 1.84 çıkmış

Kızlar bebek için alışveriş yapmayanlardanim bende daha düşük yaptığım için hep korktum eşim sadece bi kaç has. Çıkış seti aldı o kadar alışverişe başlamak için sizce kaçıncı haftayı beklemek lazım bide benim erken doğum riskim de var

Geçen yıl bu ay hatta bu hafta erken doğum yaptım ne yazık ki geçen yıl ki doktorum 28. Haftadan önce 1 kg altında olduklarından erken doğum durumunda şansın düşğk olduğunu söylemişti. Biz de 28, haftayı yani 7. Ayı bekliyoruz canım. İsim bile seçmedi daha. İnşallah 28. Haftada alışverişe başlayacağız.

tsh
t4
Benim ayaklarımın altında aşırı derece de yanma var sanki ateş cıkıyo ayaklarımdan o troid oldugu icin oluyomuş mesela bide bazen cok uyusuk uykulu oluyorum

Benim ayaklarımın altında aşırı derece de yanma var sanki ateş cıkıyo ayaklarımdan o troid oldugu icin oluyomuş mesela bide bazen cok uyusuk uykulu oluyorum
Benim sabah kalktığımda ayaklarım ağrıyor bilmiyorum troidden midir yürüyüşten mi gebelikten mi troidin olması birde cildi koyu sarı gösteriyor sarılık hastası gibi mesela

Benim sabah kalktığımda ayaklarım ağrıyor bilmiyorum troidden midir yürüyüşten mi gebelikten mi troidin olması birde cildi koyu sarı gösteriyor sarılık hastası gibi mesela
Cildim sarı değil beyaz ama sabah kalkınca ayaklarımın altı benimde çok ağrıyo üstüne zor basıyorum ilk kalktıgımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…