2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim cok cok gecmis olsun cok uzuldum Rabbim.korumus atlatmissin neden oluyor bu mide
Ah ben de bir bilsem...
Şimdiye kadar hiçbir sıkıntım olmamıştı mideden. Birden bire oldu doktorlar da bir anlam veremedi.
Allah hepimize ve yavrularımıza saglik sıhhat hayırlı uzun ömürler versin.

Canım çok geçmiş olsun. Kansızlık tamamlanmazsa anestezi verilemediği için sezeryan yapamıyorlar. Doktor iğne ile yükseltip hap ile koruma verdi mi

Verdi evet. Düzenli olarak takibimi yapacaklar. İnsallah hayirlisi olur ama tabi her kadın gibi ben de normal olsun isterim. Nasip Bakalım.

Ben de henuz hic bir sey almadim ama arastiriyorum neler almam gerektigini. Suan bir kac internet sitesinde alacaklarim benim onayimi bekliyor. Ben de senin gibi 28 den sonra almayi dusunuyorum.

Inşallah zamanın da ve sağlıkla gelirler yaa bi 10 hafta daha idare etseydik

Kızlar ya, benim göğsümden sıvı geliyor. Daha önceden birkaç defa gelmişti. Şimdi yaklaşıl her gün geliyor gibi. Tehlikeli bir durum değildir demi?

Canım benim de aşağıda.biraz riskli benimki.kasılmalarım falan oluyor.kızım da 36.haftada açılmalarım başlamıştı.38 e kadar dayandık sonra Doğumu başlattık.buda öyle olacak sanırım
Hadi yaa Ay bende korktum şimdi benimde kız buarada. Erken gelebilir eğer böyle aşağıdaysa diyorsun değil mi? Doktoruma sormayı unuttum ya bu gidişimde soracam bende. Annem de doğumun kolay olur diyor da inşallah bakalım bari doğumun kolay olsun faydası olmuş olur bana bir de annem diyo 7.aydam sonra eğilmek işkence olurdu bana aşağı baskı yaptığı için bitşeyi eğilip ağlamazdım zorlanırdıö felan diyor seninde mi öyleydi?

Kızlar ya, benim göğsümden sıvı geliyor. Daha önceden birkaç defa gelmişti. Şimdi yaklaşıl her gün geliyor gibi. Tehlikeli bir durum değildir demi?
Tehlikeli bir durum değil sütünüz gelmeye baslamis siz sıkmayın doğum yaptığınızda bebeğinizi ilk mikroplardan koruyacak en faydalı süt o olacak.eskiler ağız sütü de derler.cok fazla rahatsız ederse göğüs pedi kullanın

Ah, tamam, sevindim buna:) rengi su gibi.
Ben erken doğum mu olur acaba diye endişe ettim. Çok aşırı rahatsız etmiyor ama ederse kullanırım, çok teşekkürler

Ah, tamam, sevindim buna:) rengi su gibi.
Ben erken doğum mu olur acaba diye endişe ettim. Çok aşırı rahatsız etmiyor ama ederse kullanırım, çok teşekkürler

İncir tüketmeyin cok. Doğumdan sonra yiyin incir bazen sütün erken gelmesine sebep oluyormus diye duymuştum.

Selam kizlar size bi sorum olacak. Cinsel iliskide zorlanan bi insan normal dogum yapabilir mi sizce ? Yani iliskide zorlaniyorsam çatım dar mi demek oluyor ? Aranizda daha once dogum yapmis olanlarda var belki beni aydinlatabilirsiniz bu konuda. Normal dogum cok istiyorum ama çatın uygun degil diyecekler diye cok korkuyorum

Süt üretimi başlamış muhtemelen. Kokusuz renksiz gibiyse sorun değil. Kötü kokulu olursa sıkıntı

Canim 37. Hafta gibi doktor muayne ediyor ona gore anliyosun.. İlk cocugumda ben prenses dogum istemistim ( epidralli normal dogum) muayne sonucunda herkesin 1 ikinmada yapcani sen 10 ikinmada ancak yaparsin demisti.. Oyle cinsel olarak da bi zorlanmam olmadi acikcasi..

Epiduralli Doğumda ıkındığını hissetmiyormuşsun ondan mı doktor öyle dedi canm yoksa çatın mı dardı

o zaman catiyla iliskinin bi alakasi yok diyebiliriz, ben epiduralde istemiyorum pek, dogal bi dogum olsun istiyorum gonlum ondan yana ama nasip kismet tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…