2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım sana doktor mu dedi aşağıda diye.aşağısa hissetmek ayrı bir şey çünkü.ama riskli bir şekilde aşağıdaysa o zaman doktor uyarıyor mutlaka.bizim kontrollerde baş ölçümlerini neredeyse yapamıyordu doktor.erkenden de Doğum kanalına girmişti.çok aşağıda olduğu için ağrı vs oluyordu tabi.ilk gebelik tecrübesizlikti ben de.şimdi gitmeden anladım yine aşağıda olduğunu.kasılmalarım oluyor hafiften.inşallah bu da en az 37 yi bulur

o zaman catiyla iliskinin bi alakasi yok diyebiliriz, ben epiduralde istemiyorum pek, dogal bi dogum olsun istiyorum gonlum ondan yana ama nasip kismet tabi
Bence de alakası yok canım ya.vakti geldiği zaman doktorun çatı muayenesini yapacak o zaman kesin bir şey söyler.hiç kafanı karıştırma böyle

Bilmiyorum ki doktora sormadım bu gişite soracam ama tehlikeli olsa söylerdi herhalde. Çok garip ama öyle zorluyor bazen ayaktayken çıkacak sanıyorum.

Bence de alakası yok canım ya.vakti geldiği zaman doktorun çatı muayenesini yapacak o zaman kesin bir şey söyler.hiç kafanı karıştırma böyle
haklisin canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun diyelim

Epiduralli Doğumda ıkındığını hissetmiyormuşsun ondan mı doktor öyle dedi canm yoksa çatın mı dardı
Sana uygun deil dedi zor olur seninki dedi o kadar sanirim darlik
Epiduralli Doğumda ıkındığını hissetmiyormuşsun ondan mı doktor öyle dedi canm yoksa çatın mı dardı
Sana uygun deil dedi canim zaten sezeryan oldum zor olucak die goze alamadim jormal dogumu

günaydın kızlar
bayadır foruma girmeye fırsatım olmamıştı..
umarım herkesler iyidir

yelek canım benden de geliyor o sıvı.Sıkma,kurcalama..Erken doğuma sebep olurmuş meme ucunu uyarmak.
Aa benden sıkmadan şapır şapır geliyor 13 haftalardan beri üstelik sarı renkte yapışkan kokusuz doktor normal süt dedi ama böyle bişey söylemedi erken mi doğum yapcam demek oluyor bu ?

Bilmiyorum ki doktora sormadım bu gişite soracam ama tehlikeli olsa söylerdi herhalde. Çok garip ama öyle zorluyor bazen ayaktayken çıkacak sanıyorum.
Bu bir haftadır bende de başladı kasıklarımda ve aşşağıda hissediyorum vajina girişinde zonklama gibi oluyor çıkacakmış gibi geliyor ama gün içinde karnımın üst bölgelerinde de tekmelerini hissediyorum yine de dr sormalı mıyım

bende yürürken sertleşiyor gibi hissediyorum. ilerki aylarda ne yapcaz acaba

kızlar tam olarak çatı ağrısından mı bahsediyorsunuz, benim de yaklaşık 1 aydır sürekli olmasa da ara ara çatı ağrım oluyor uzun süre hareketsiz kalınca, çok oturunca ve uykudan uyanınca vs oluyor özellikle; ha bir de çok yorulunca da oluyor maalesef; dinlenince geçiyor.

Canım çatı vajinanın tüylenme olduğu bölgedeki kemiğe deniyor benimde orası ağırıyor ama olur dedi doktorum rahmin ağırlaşmasından ve kasların gerilmesinden dolayıymış.

Canım çatı vajinanın tüylenme olduğu bölgedeki kemiğe deniyor benimde orası ağırıyor ama olur dedi doktorum rahmin ağırlaşmasından ve kasların gerilmesinden dolayıymış.
aynen tam o bölgem ağrıyor benim de, özellikle uzun süre hareketsiz kalınca çok sık oluyor bir de bazen çorap veya pantolon gibi kıyafetlerimi giyerken bacağımı kaldırırken de ağrıyor, kötü bi his

Evet malesef ayakta giyemiyorum artık ben oturuyorum sağımdan soluma dönerken baya zorlanıyorum dakikalarımı alıyor açıkcası

Evet malesef ayakta giyemiyorum artık ben oturuyorum sağımdan soluma dönerken baya zorlanıyorum dakikalarımı alıyor açıkcası
aynı şekilde yataktan sağımdan sola dönerken karnımın resmen yan tarafları sancılanıyor, koca karnımla dönemiyorum rahat rahat yatakta, artı gece bastıran sıcaklarda cabası, sonbahar gelseydi de bir an önce biraz rahat nefes alsak en azından bu yönden Allah sabır veriyor ama yaz mevsiminde gebelik bir nebze daha zor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…