2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
3 4
3 4 gün öncesinde gayet hareketliydi hatta kavun falan yediğimde daha bi hareketli oluyordu ama şimdi öyle dedik en sin kontrolde bebegimin boynuna kordon dolanmıştı iki defa o yüzden biraz fazla tedirgin oluyorum hareketlerini çok dikkatli takip ediyorum

Hiç mi hissetmiyorsun ki benim de eskiye göre daha az ama her gün bir yaşam belirtisi veriyor şükür birde artık bebeklerin yeri daraldı az hareket ediyorlar bence
Canım hiç hisstemedim dün gece cok sukur minik bir sey hissettim sanki ama emin değilim dün biraz da yorulmuştum

Ben de Bağcılar Medipol. Megaya gidiyorum

32 haftaya kadar cnm 4haftada bir 32den sonra 2hafta 36dan sonra 1hafta bir tabiki bir sıkıntı yoksa herşeyin normalse birde 32 haftada net giriyorsun her seferinde

Kızlar dün gece başlayan arada duran karnımda sancı var sancı bi giriyo bi çıkıyo bıçak kesiği gibi sızlama oluyo sıksık olmuyor bi kaç saat arayla oluyor ve bebeğim hiç durmuyo habire tekmeliyo ikisi birleşimce gözümden yaş geliyor resmen 25 haftalığız bu arada sizde de böyle bi sancı var mı salı günü dr gidicem o yüzden şimdi aramıyorum sıkıntılı bir durum yoktur değil mi

Kordon dolanması bebeğe zarar vermiyormuş benim kızında bacak arasından yüzüne dolanmıştı az hareket ediyordu o zaman doktora sordum hatta biraz kızdı merak etme kordon biraz hareketi engeller ama bebeğe birşey yapmaz

Canım ben o dediğini iki kez yaşadım. Birinde ishal olacakmışım kıvrandırdı diğerinde sıcak soğuk klima derken üşütmüşüm, boşluklarıma kadar vurdu ağrı. Şimdi üşütmemek için dikkat ediyorum.

İshal değilim tuvaletim düzenli bir şekilde üşüttüm desem klima yok camları da sabah havalandırmak için açıyorum cereyanda kalmıyorum ayaklarıma çorap ve terliksiz gezmiyorum canımda tatlı değildir ki küçük bir ağrıda ben abartıyorum diyeyim iki saattir ağrı kesildi ama her an ağıracak diye huzursuzum korkuyorum

Dün beni de klima vurdu baya sancım oldu gece bugünde ishal olmuşum inşallah düzelirim

Banada gün içinde oluyor, yalancı sancı olabilir, düzenli periyodik olmaması gerekiyormuş,geçtiyse sorun yok,yine de elbette Dr unuza sorun mutlaka, 20. Haftadan sonra normalmiş

Nasıl icimi rahatlattin inşallah birşey olmaz sağlıkla gelir bebislerimiz

çok geçmiş olsun

Göğüs altında yanma hissi yaşayan var mı benim bazen heyecan veya korku bazende yatarken kendiliğinden sol göğsüm altında yanma oluyor ya deride yanma hissediyorum neden olabilir acaba

Göğüs altında yanma hissi yaşayan var mı benim bazen heyecan veya korku bazende yatarken kendiliğinden sol göğsüm altında yanma oluyor ya deride yanma hissediyorum neden olabilir acaba
Sabahları nefes alırken bıçak saplanır gibi oluyor bende. Benim çocukluğumdan beri var. Soluma yatınca sol tarafim uyuşmuş halde kalkarim. Çok doktora gittik bir şey çıkmadı. Hamilelikte iyice artıyor. Yanma nefesim yakıyor sanki... Sol göğüs altında tam. Dikkat ettim eğer oda havasız kalirsa daha kötü oluyor.
Yıllarca biz kalpten cigerden korkarken hiçbir doktorun düşünmediği bir şey geldi aklıma geçen gün. Bu diyaframla alakalı olabilir. Araştırdım oluyormuş da. Diyaframda resmen uyuşma kasılma kramp hissediyorum. Yıllardır diyafram nefesi alırım yerini konumunu iyi biliyorum. Yakın zamanda bir gidip danisacagim doktora.
Hamilelik kısmına gelince... Eğer bebek diyaframa baskı yaparsa bu ağrı oluyormus. Mesela bir yerini o tarafa dayayabiliyor. Diyafram da kas malum, bu sancıyi hissediyoruz.
Ama işte beninki çocukluktan beri var
Muhtemelen diyafram genişliği ya da yüksekliği. Hamilikte de fazla etkileniyorum o yüzden.

yaa o ne demekmiş öyle. Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…