2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben genelde yan yatıyorum. Bir sağıma bir soluma. Bacağımın ve kollarımın arasına yastık koyuyorum. Göbeğimin de altına destek olması için minik bir yastık koyuyorum. Rahat oluyor baya. Sırtüstü bazen dinlenmek için yatarsam da bacaklarımın altın yastık koyuyorum dizden itibaren, yastık delisi gibiyim yani ama çok tahat oluyor

Carpıntı kilodan degil bence de tansiyon inip cıkınca susuz kalınca stres yapınca oluyor artıyor. Bende de coktu şu sıra biraz sakinledi tansiyonum normal seyrediyor cünkü farkediyor um

Açlık tokluk şekerini asm de ölçtürebilirsin
Ek olarak hemoglobin a1c ni mutlaka ölçtür. Son 3 ay şeker ortalamanı veriyor. Olası diyabet şekerin varsa bu değer yüksek çıkar cnm

Sağol canım bugün doktoruma gittim enfeksiyon var dedi bir ilac verdi onu kullanicam sık sık tansiyonu ölç tuzsuz beslen ve bol su iç dedi benimde tansiyon düşük 106/68 cıktı protein kaçağı riskiymiş bol proteinli beslenmek gerek sanirim

Slm kizlar pek giremiyorum bende kanamam oldu evde yatıyorum bende... size bisey danışmak istiyorum isim bulamadık bir türlü büyük oğlumun ismi Kuzey buna uygun bisey olsun istiyoruz ama hiç biseye bulamadık fikir verirseniz sevinirim

Geçmiş olsun cnm kanaman durdu mu?
Genelde kuzey Güney gibi kullanılıyor benim duyduğum

Merhaba hamişler. Ben 6 aylık hamileyim koşuyolu medipole gidiyordum evime yakın olduğu için ancak doktorum hastaneden ayrılmış. Çok gerildim iletişimimiz çok iyiydi çok ilgiliydi çünkü. Şimdi bayram tatili öncesi kontrole gitmem gerektiği için rastgele doktor seçtim. Mine Kaymakçı çıktı şansıma pazartesi gidicem ancak hakkında kötü yorumlarda var internette. Kafam oldukça karıştı. Bu doktorla ilgili bilgisi olan ya da koşuyolu medipol hastanesinde kadın doğumcu önerisi olan doktorundan memnun kalan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Hepimize sağlıklı gebelik ler

Çok geçmiş olsun canım. Kanaman neden olmuş? Şimdi nasılsın? Erkek ismi mi arıyorsun?

Teşekkür ederim bunu bilmiyordum pazartesi ilk iş yaptırırım inşallah

Teşekkür ederim bunu bilmiyordum pazartesi ilk iş yaptırırım inşallah
Cnm 100 gr şeker yüklemesi 2 3 dilim baklavaya eş değer baklava yi ye 1 saat sonra bide 2 saat sonra tekrar ölç şekerini bende öyle yapacam dr şeker yüklemesi yaptırmak istemediğini soyledim vücuda zararından baklava doğalından deneyecek dedi yap dedi

BEnim fikrime göre onlu hastane çıkışı birtane yeterli ben hep kendim takım yaptım yelek lazım oluyor kalın giydirip ısınınca soymak zorunda kalmıyorsun yelek giydiriyorsun ısınınca çıkarıyorsun bebeğe eziyet olmuyor. Kilot epey lazım olmaz zıbın varya zaten Ben on aya kadar pamuk kullandım sonra ıslak mendi ilk aylar temizleme pamuğu sonra klasik hijyenik pamuk kaynamış ılık su olurdu minik bir termosta yada Petek’in üzerinde birşeyde onunla ıslatırdım ilerleyen aylarda normal suyla ıslattım. sabun tercih ettim doğal zeytinyağı asit derecesi düşük düşük yoksa hafif tüpte ısıtıp kendim düşürüyordum onunla pehlivan gibi yağlıyordum şükür ki kaç yıkamada çıktı kıyafetlerden zeytinyağılekeleri. süt ilk aylar çok oluyor ben aklım olsa süt pompasını ilk aylarda alırdım bol bol sütlerimi stok yapardım göğüs pedleriyle çöpe gitmezlerdi rezeneli anason kimyon eksik etme evinde termosta kaynar suyun ve onlar hep yanında olsun günde kaç bardak içmeye çalış çok süt yapıyor gazını ağrısını alır aklıma gelenler bunlar

Şükür iyiyim durdu cnm sebebini pek bilmiom rahim ağzı kapalı erken doğum riski görünmüyor idrar yolu enfeksiyonun ve mantarın oluyor devamlı belki etkilemiş olabilir
Niye oluyor ki enfeksiyon, mantar acaba? Havuz, denize mi girdin mesela? İlaç kullandın mu bunun için?
çok güzel bilgiler çok teşekkür ederim. Neden yelek mesela? Hırka fazla mı gelir ki?

Niye oluyor ki enfeksiyon, mantar acaba? Havuz, denize mi girdin mesela? İlaç kullandın mu bunun için?

çok güzel bilgiler çok teşekkür ederim. Neden yelek mesela? Hırka fazla mı gelir ki?
yelek hem hafif hem rahat
Aralık Kasım epey soğuk olucak oğlum martta doğdu bunda hırkayada ihtiyaç olur muhtemelen ara ara

Benim bugün göğsümden sıvı geldi yine ama normaldekinden 4 kat daha fazlaydı. Hala normal sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…