2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bugün şeker yüklemesine geldim sadece tokluğa bakacaklar galiba tok karna iç dediler içtim şimdi bi saat bekleyip kan vericem. Bebeğimin boyu 32 cm kilosu 800 gram nasıl sizce 25+2 deyiz erkek bebek
24+4 te gittigimde 25+4 haftalik cikmisti ultrasonda. 32 cm ve 814 gramdi benimde erkek

Kızlar test sonucum çıktı ama daha doktor gelmedi tok karna yapıldı şeker yüklemem sonuç 178 diyor yüksek mi normal mi sizce

Kızlar bugün şeker yüklemesine geldim sadece tokluğa bakacaklar galiba tok karna iç dediler içtim şimdi bi saat bekleyip kan vericem. Bebeğimin boyu 32 cm kilosu 800 gram nasıl sizce 25+2 deyiz erkek bebek
Ban de perşembe günü gideceğim şeker yükleme testine. Ama bana aç ya da tok gel demediler.
Benim bebeğim de 24.hafta da 880 gr ve 32 cm di. 8 gün önden gidiyor. Şimdi daha da büyümüş olmalı.

Kızlar bugün tekrar idrar tahlili yaptırdım protein negatif çıktı pH da 8 yani düzelmiş sonuçlarım tek doz bir antibiyotik kullanmıştım sadece birde genel tahlil yaptırdım serbest t4 düşük çıkmış doktor önemsemedi ama iyotlu beslen dedi tuzu kesmiştim son zamanlarda tekrar dengeli tuz alımına başlıycam

Kızlar şeker yüklemesini niye yaptırıyprsunuz zararlı bi şey deyil mi?
Benim doktorum istedi ve bence önemli birşey doktorum dünyada zararlı olduğunu söyleyen bir kişi var dedi ve ben sana Örnek vereyim benim bir arkadaşın annesinde gebelik şekeri çıktı bebek 5 kiloyu geçik dünyaya geldi ve amniyon sıvısında aşırı artış varmış halk arasında çift sulu derlermiş neyse bebek engelli doğdu ve fazla yaşamadı.Doktorun istemiyorsa yapılmasını yaptırma tabi herkes doktorunu dinliyor

Kızlar test sonucum çıktı ama daha doktor gelmedi tok karna yapıldı şeker yüklemem sonuç 178 diyor yüksek mi normal mi sizce
140 ın altında olması gerekiyır diye biliyorum.
Ben henüz doktorumun şeker yüklemesi konusundaki fikrini bilmiyorum. Ama evde ölçüm cihazı vardı bugün kendim ölçüyorum burada bi arkadaş yazmıştı nasıl ölçüleceğini :) açlık 71 di sabah tokluk da bi saat sonrası 133. Sanırım normal gidiyor 10 dk sonra öğlen tokuluğunu ölçeceğim. Bunları not edip 2 hafta sonra doktoruma göstereceğim. Umarım gerek görmez yüklemeye.
Bu arada benim bebeğim gün içinde bi yerlerde toplanıp orayı geriyor başından beri öyle. Ben bunun kasılma olduğunu yeni öğrendim. Günde 2 kez magnezyum alıyorum yine de oluyor. Daha önceki gebeliklerinizde bu tarz kasılmalar yaşayan veya şu an yaşayan var mı? Normal mi? Bir de bazen içerde takla atıyormuş gibi geliyor. Öyle güçlü vuruyor ki canım yanıyor istemsizce bağırıyorum :)) karnım mı dar geliyor. Çok mu yiyorum da hepsi orada sıkışıyor anlamadım :)

Merhaba kızlar allah izin verirse bende kasım annesi olacam 20 kasımda sezaryen doğumla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. Ben bugün 22+4 günlük oldum yalnız sanki adet olacakmışım gibi ağrım var. Birde akıntım başına böyle bir şey gelen oldu mu? Doktoru aradım bana dönmedi daha bulunduğum yere biraz uzak birde

Merhaba kızlar allah izin verirse bende kasım annesi olacam 20 kasımda sezaryen doğumla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. Ben bugün 22+4 günlük oldum yalnız sanki adet olacakmışım gibi ağrım var. Birde akıntım başına böyle bir şey gelen oldu mu? Doktoru aradım bana dönmedi daha bulunduğum yere biraz uzak birde

Sezaryen tarihi önceden belli oluyor mu?

bebegin bi yerde toplanmasi kasilma mi oluyormus ? Benimde gunde 1 defa oluyo genelde ama kasilma olarak dusunmemistim poposunu falan dikiyordur diyordum korktum simdi niye kasilir ki cocuk

Canım eğer akıntı peynir kıvamında sarı beyaz yada yeşilimsi ise m mantar belirtisi fitil krem verir doktor onun harici şeffaf akıntı zaten normal sayılıyor hormonlardan artabilir kişiden kişiye değişebilir tedirgin olma Allah sağlıkla nasip etsin doğumunu

bebegin bi yerde toplanmasi kasilma mi oluyormus ? Benimde gunde 1 defa oluyo genelde ama kasilma olarak dusunmemistim poposunu falan dikiyordur diyordum korktum simdi niye kasilir ki cocuk
Valla bu olay zaten başlı başına bir mucize her doğumun her bebeğin ayrı hikayesi var benim bir hamileliğim çok ağır geçti adım atsam bebek doğacak sanıyordum o kadar ağrı kasılma rahim üstü baskı vardı ama bebek 42. Hafta da doğdu başka bir doğumda kuş gibiydim hamile olduğumu bile unutuyorum 38 de doğdu üstelik ikisi de kız

Canım bazen su gibi ama az az geliyor bazende beyaz akıntı oluyor günde 3 ya da 4 defa iç çamaşırı değişmek zorunda kalıyorum ıslaklık beni rahatsiz ediyor daha önce ikiz kaybim var bu yüzden biraz fazla pimpirikliyim. Güzel dileklerin için tşk ederim allah hepimizin yavrularını kucağımıza almayı nasip etsin

O bebeğin kasilmasi değil karnın kasılması bebekte sorun yok vücut kendini doğuma hazırlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…