2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Inşallah hepimiz sağlıkla alalım evlatıarımızı kucaklarımıza canım sor bi daha bencede geç
Başka bir doktordan daha fikir almak için görüştüm canım bu profesör de benim doktorumla aynı bilgiyi verdi.

34'te yapılması normal. Eğer daha erken başlarsa doğum o zaman da yapılıyor. Yani doğumdan bir süre önce yapılabilen bir şey. Doktorunuza güveniyorsanız gerisini dert etmeyin.
Öyleymiş evet canım, bende başka bir doktora daha anlattım durumu, aynı şekilde açıklama yaptı.

Delirella canım Allah'ım kolaylıklar versin sağ salim kavuştursun yavruna.Tüm isteyenler, bekleyenler bebeğini zamanında sağ salim kucağına alsın inşallah

Amin canım Rabbim hayırlısıyla bebeklerimize zamanında kavuşmamızı nasip etsin

Herşeyden nem kapar oldum valla

olabilir canm benm kızında kafası solda ve sürekli solda hareket var üstüne birde sol tarafa yatıyorum sürekli ondan da oluyo olabilir

Kızlar benim gibi nefes problemi yaşayan varmı aniden nefesim daralıyor az önce de öyle oldum ağlamadan duramıyorum o zaman ben 7-8 ayda napcam onu düşüyorum ikinci hamileyimin de bi başka zorluğu oldu

Kızlar benim gibi nefes problemi yaşayan varmı aniden nefesim daralıyor az önce de öyle oldum ağlamadan duramıyorum o zaman ben 7-8 ayda napcam onu düşüyorum ikinci hamileyimin de bi başka zorluğu oldu
aynen ben cnm alerjik astımım var şuana kadar sıkıntım yoktu nezaman yemeği fazla yesem rahat edemiyorum sanki bebek baskı yapıyor mideme bende 8ayda ne yapicam diye dusunuyorum

Kızlar kasiklarimavuruyor bebek galiba arada böyle bi şancı veriyor kasigima böyle.olan varmı normal mi ki

Kızlar yarın diyabet testine gideceğim.ama 12 'den sonra bisey yeyip içmeyecektim unuttum ben ve yedim bi tane muz 12 yi 4 gece

Kızlar bugün şeker yüklemesine geldim sadece tokluğa bakacaklar galiba tok karna iç dediler içtim şimdi bi saat bekleyip kan vericem. Bebeğimin boyu 32 cm kilosu 800 gram nasıl sizce 25+2 deyiz erkek bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…