2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Vallahi öyle ya. Benim de oğlumda rahim ağzı kısalığı... Erken doğumu durdurmak için çabaladı doktor. O kadar ilaç vs. Adım atsam çıkacak gibiydi. 40+1'de doğdu.

O bebeğin kasilmasi değil karnın kasılması bebekte sorun yok vücut kendini doğuma hazırlıyor.
ama karnim sekil degistiriyor gobegimin bi yani yukarda bi yani asagida oluyor buda mi karnin kasilmasi yani ? Bide o yuksek kisma dokundugumda orda bebegimi hissediyorum semsert oluyo zaten ben dokununca rahatsiz oluyo sanirim hemen pozisyon degistiriyo benimde cok hosuma gidiyo

Benim doktorum da Nagihan Kaya idi ama Haziran ortası doğum iznine ayrıldı, bende Gökhan Yıldırım ile devam ediyorum
Aa erkek doktor olduğunu bilmiyordum.3 sene önce de orda Doğum yaptım hiç erkek doktor yoktu

Evet benm de öyle oluyor ama benimki eğer pozisyon değiştirmezsem orada hafif bi gerginlik ve ağrı yapıyor. Ben bunun kasılma olduğunu bu hafta öğrendim. Ayrıntılı ultrasona girmiştim sırt üstü yatırdılar ve zaten sırt üstü yatınca hemen ortaya çıkıyor zayıf olduğumdan. Perinatolog çok zayıfsın kasılman çok olur senin şu anda da var dedi.Vurdu bikaç kez karnıma elindeki aletle dağılsın diye, canım yandı. Bu kasılmalar erken doğuma neden olabiliyor deyip magnorm yazdı günde 2 tablet.

Aynı durumdayız canım toplandığı yere dokununca pozisyon değiştiriyor hoşuma gidiyordu ama kasilmamidirki tedirgin oldum şimdi

Evet malesef yüksekmiş haftaya tekrar şeker yüklemesi yapılacakmış bu sefer hem dozu artırdı hamde aç olarak bakılacak dedi diyet verdi canım çok sıkıldı açıkcası

Canm sınır değer 140 diye biliyorum ben
Dediğin gibi yüksekmiş canım haftaya 100ml la tekrar şeker yüklemesi yapılacak doktorum diyet verdi ki zaten tatlı yiyemiyorum midem bulanıyor hamurişi yemiyorum ne yiycem ben anlamadım çok canım sıkıldı

bende zayifim Allah Allah bende gidince bi sorayim doktoruma merak ettim simdi

100 gr şeker yüklemesi kesin tanı için yapılıyor yulaf yiyebilirsin ben sabahları Shake yapıyorum bazen 1 kaşık pekmez 1 kaşık keten tohumu ile sütlü yulaf yiyorum bazende yumurtalı yulaf yapıyorum hem tok tutuyor hemde besin değeri yüksek oluyo

Ben de iki yumurta yiyorum süt içiyorum domates, salatalık, yeşillik, zeytin, peynir yiyorum doyuyorum ekmek bir dilim yiyorum onu da mı ymesem ki bilemedim protein yiyceksin dedi

Ben de iki yumurta yiyorum süt içiyorum domates, salatalık, yeşillik, zeytin, peynir yiyorum doyuyorum ekmek bir dilim yiyorum onu da mı ymesem ki bilemedim protein yiyceksin dedi
Beslenmen iyi aslında sadece Ekmeği tam buğday ye hatta Ruşen ekmeği oluyor tam buğday unundan daha iyi bir undan yapılıyor daha siyah bir ekmek ben onu tüketiyorum

Karnın bi tarafı taş gibi sert olur tümsek olur sivrilir o bebek değildir rahimdir rahim kasılıyor ve kendini doğuma hazırlıyor bunların gün içerisinde özellikle eğilip doğrulurken olması artık bu haftalarda çok normal. O sertlik bebeğin poposu yada başı değil bebek zaten kendini o kadar sert bir şekilde itemez o kadar güçlü değiller. Benimde 20.haftadan sonra olmaya başladı ilk gebeliğimde daha geç başlamıştı ikinci gebeliklerde daha erken başlıyormuş. Kasılma anında derin nefes almak iyi gelir.

Kızlar test sonucum çıktı ama daha doktor gelmedi tok karna yapıldı şeker yüklemem sonuç 178 diyor yüksek mi normal mi sizce

Canım yüklemede değişiyor mu bilmiyorum ama bana cihazla kontrol verdi. Endokrin doktoruna da gidiyorum açlık max 95 tokluk max 140 ı geçmemesi lazım dedi

gercekten mi ben hep poposu diye seviyorum bide o tumsegi, ama dokundugumda semsert sanki bebegin bi yeriymis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…