2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben canm iki elimde şişiyor parmakları oynatamıyorum uyuşuyor kollar falan ağrısıda oluyor netten baktım Karpal tünel sendromu diyor daha önce doktora söyledim gebelikten dedi ama çok rahatsız edici

Ben canm iki elimde şişiyor parmakları oynatamıyorum uyuşuyor kollar falan ağrısıda oluyor netten baktım Karpal tünel sendromu diyor daha önce doktora söyledim gebelikten dedi ama çok rahatsız edici
Yok bende ağrı yok çok şükür.ilginc olan sağa yatınca sol elim sola yatınca sağ elim şişiyor.kahvaltidan sonra hemen geçiyor kan akışından dolayımidir nedir.25nde kontrolümüz var bir sorayim bakalim

Sor bakalm bende de sabah kalkınca geçiyor kan dolaşımı normale dönününce 5 dk içinde ağrılar kasılmalar geçiyor

Sor bakalm bende de sabah kalkınca geçiyor kan dolaşımı normale dönününce 5 dk içinde ağrılar kasılmalar geçiyor
Ozaman normal canım.gecmeyen ve sürekli sis olan odemler kötüymüş azcik araştırdım da.simdi biz bi sağ bi sol derken diken üstünde gibi uyuyoruz.ondan bence.geciyorsa sıkıntı yok bence

Selam kızlar dün akşamdan beri kasıklarımda ağrı var kalkıp oturunca yine oluyor sanki karın kası çalışmışım gibi bi ağrı sizde varmı normalmi acaba

28+3 1180 gr kızım şükür iyi bugün yüzünü gösterdi kalp çarpıntısı için kardiyoloji ye gidecem akşam randevum var

28+3 1180 gr kızım şükür iyi bugün yüzünü gösterdi kalp çarpıntısı için kardiyoloji ye gidecem akşam randevum var
bende gittim dun kardiyolojiye , benimde kasilma esnasinda carpinti ve nefes darligi problemi vardi ekg ve eko cekildi birsey cikmadi sukur, kardiyoloji doktoru bile kasilamalarin normal degil dedi 30unda kadin dogum randevum var bakalim ne olacak

Kizlar merhaba bugun doktor randevum vardi 29. hafta bugun bitti hersey yolunda cok sukur. sadece merak ettigim sizin bebekleriniz 29. haftada kac kiloydu? benimki biraz zayifmis.
Bugün 29+1im. 1400 gr 38 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi. :) kan değerlerin çok güzel çıkmış dedi referans aralıklarının altındaydı ben de düşük diyecek sanıyordum. Bebeğin başı aşağıda. Bel ağrım ve akşamları kasılmalarım dışında problemim yok. Magnezyumu ihmal etme dedi. Artık günde 2 kez alıyorum.

Kızlar birtek ben miyim sadece balık yağı yani omega kullanan. Başka ilça kullanmıyorum doktorum vermiyor birşey.. Sizlerde ve etrafımda duyduğum mutlaka omega nın yanında demir magnezyum d vitamini Felan kullanıyor herkes. Ben doktoruma söylüyorum gerek yok diyor. Başka doktora gitmiştim birkaç sefer o mesela direk d vitamini ve demir vermişti kendi doktoruma gidince gerek yok benim sana verdiğim omega nın içinde herşey var zaten dedi

Kullandığın omega vitaminin adı nedir? Netten değerlerine bakabilirsin ama extra demir mutlaka şart dedi benim doktorum.3.aydan itibaren kullanmama rağmen 5,38 cıktı ferritin günde 2 ye çıkardı o yüzden

Omega yı ben doğal yollarla alıyorum her gün 3-4 tam ceviz keten tohumu ton balığı tüketerek bir de Demir bence kesin şart çünkü Demir hapı almamıza rağmen benim kan ve ferritin hep düşük çıkıyor

Benim doktorum bana ton balığını yasakladı, hamileyken yenmemesi gereken balıklar arasındaymış

Kullandığın omega vitaminin adı nedir? Netten değerlerine bakabilirsin ama extra demir mutlaka şart dedi benim doktorum.3.aydan itibaren kullanmama rağmen 5,38 cıktı ferritin günde 2 ye çıkardı o yüzden
Benim en son ferritin değerim 11 Di. Demek ilaç yeterli geliyor omega vitamin. İsmi regenesis max

Benim değerler düşük değil galiba 11 12 felandı çünkü. Ama başka doktora gittiğimde değerlerim bakmadan bile demişti özellikle 6.aydan sonra demir şart Felan. Kendi doktorum da ısrarla gerek yok diyor

bende gittim dun kardiyolojiye , benimde kasilma esnasinda carpinti ve nefes darligi problemi vardi ekg ve eko cekildi birsey cikmadi sukur, kardiyoloji doktoru bile kasilamalarin normal degil dedi 30unda kadin dogum randevum var bakalim ne olacak
Kasılmaların normal değil dediyse en kısa zamanda git 30'unu bekleme

OMEGA ne kullaniyoraun?

Kasılmaların normal değil dediyse en kısa zamanda git 30'unu bekleme
12sinde gittim canim kadin doguma, oda normal degil dedi nst ye gonderdi beni ama orda sanci kasilma vs bisey cikmadi zaten artik 15 gunde bir gittigim icin 30una randevu aldim tekrar bahsedecegim muhtemrlen yine nst isteyecek. Birde bazi arkadaslarim benim yasadigim seye kasilma degil diyorlar burdan anlatayim tecrubesi olanlar bunun kasilma olup olmadigini yazarlarsa cok sevinirim. Karnimin geneli yani tamami birden sertlesiyor ve karnimda inanilmaz bi agirlik hissediyorum sanki taş baglamislar karnima bu 1 yada 2 dakika sürüyor sonra karnimda bi rahatlama bakiyorum o sertlik gitmis, agri sanci vs olmuyor o esnada, bu kasilma mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…