2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar dünkü randevumda amnyon sıvım alt sınırda ve plasenta yaşlanması başlangıcı görüldü haftam 33+4 benm gbi durumda olan bir tanıdığınız oldu mu hiç?merak ediyorum da süreci
İlk gebeliğimde benimde plesantam erken yaşlanmıştı bu süreçte bol bol sıvı besinler tüketmelisin plesantadan bebeğe kolay geçecek besinlerle beslenmelisin bebeğin çok fazla kilo almaz benimki 3100 gram doğmuştu ama dr onu bile beklemiyodu hep besin değeri yüksek sıvı şeyler tükettim bebeğe besin aktaran plesantada kireçlenme olduğu için besinlerin az bi kısmı geçiyor bebeğe öyle çok kötü bir durum değil büyük ihtimal 38.haftada doğuma alırlar senide cnm

Tabiki riskli durum varsa ona göre hareket edilir ilk gittiğim doktor hemen bırak emzirmeyi dedi doktoru bıraktım şükür sıkıntım yoktu bu Dr devam dedi .hayırlısı bakalım devamında nasıl olacak bilmiyorum bünyem de zayıf Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Evet katılıyorum sana..

Hastane çantaları hazır mı hanımlar?
Hazır değil valla
Gelecek hafta hazırlamayı düşünüyorum ben. Geçen hafta doktordaydım. Önümüzdeki haftalarda doğacak gibi görünmüyor dedi biraz rahatladım. 36. Haftada hazırlarım diye düşünmüştüm. Geç mi olur?
Güzel bir gecelik ve pijamam yok ay başında almayı düşünüyordum bir de terlik alıcam.

Bende bugün kontrole gittim.31.haftanın içindeyiz ama 32 haftalik gözüktü ultrasonda dr muz herşey yolunda dedi çok şükür
Boy 44cm kilo 1990gr olmuşuz iyimi sizce?

Kızlar 32+0 oldum bugün çalışabilir raporu aldım 37.haftaya kadar çalışmaya devam. Buarada bebeğim 1875g olmuş bana az gibi geldi sizlerin 32 haftalıkken kaçtı kilosu

Kızlar 32+0 oldum bugün çalışabilir raporu aldım 37.haftaya kadar çalışmaya devam. Buarada bebeğim 1875g olmuş bana az gibi geldi sizlerin 32 haftalıkken kaçtı kilosu
Benim ki 30. Haftada 1933 gr dı. Randevumuz 2 ekimde. Yani 34. Haftada. Ne kadar oldu bilmiyorum. Ben de uzatma aldım. Şimdilik idare ediyorum. Zorlanıyorum. Erken doğacakmış gibi her gün çatı ağrım var. Tek başıma bir yere gidemiyorum. Bebek çok aşağıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…