2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar 32+0 oldum bugün çalışabilir raporu aldım 37.haftaya kadar çalışmaya devam. Buarada bebeğim 1875g olmuş bana az gibi geldi sizlerin 32 haftalıkken kaçtı kilosu
32+5 de kontrol de doktorum bebeğimin kilosu için 1900 g olduğunu söyledi haftasına göre de uyumlu diye bahsetti

Canim sana doktorun ortalama bisey söyledi mi şu kadar kg doğar falan diye. 4 kg olurlar mi ya acaba.
Yoo, söylemedi sadece biraz iri dedi. Hep öyle gidiyodu zaten sadece 2 kontrol önce 6. Ayda sanırım az çıkmıştı boyu kilosu... kendini dengeliyor dedi. 2 seferdir de kilosu önden gidiyor.
Önemli değil 4 kilo da olsa.. sağlıklı doğsunlar da.. ben dert etmiyorum açıkçası.

Kızlar 32+0 oldum bugün çalışabilir raporu aldım 37.haftaya kadar çalışmaya devam. Buarada bebeğim 1875g olmuş bana az gibi geldi sizlerin 32 haftalıkken kaçtı kilosu
Benim 32+2 2258 gramdı normaldir bence takılma benim ki bir hafta önden gidiyor

Benimde çatı ağrım çok fazla özellikle gece çok ağrıyo uykumdan uyanıyorum ağrısından yattığım yerde dönemiyorum kalkamıyorum çok zorlanıyorum bebek o kadar iri de değilmiş neden bukadar ağrılı geçiyo anlamadım

Hastane çantaları hazır mı hanımlar?
Ben iki üc gündür hazırlıyorum kıyafetlerini hep yıkadım ütüledim bazı eksikler var ama çogu tamam sayılır bi kaç gün icinde de tamamen hazırlarım hazır dursun ne olur ne olmaz artık zamanı bence 33+4 olduk biz

Canım 31+3te 1900 33+3te 2187 dedi doktor haftasıyla uyumlu dediyse sorun yok canım sağlıklı olsunda çokta takılma kiloya

Normal bence bende 32+2 de gittim 1900 dedi normal haftasıyla uyumlu dedi

Seninle aynıymışız canım bende daha hazırlıyorum al al eksik bitmiyor daha benimkiler hazır değil inş. 1 haftada bitiririmde hazir olur zaman daralıyor çünkü

Doktor gününü beklerse 3500 kilo doğar dedi Seninki de 3u geçer o zaman bence
Ben sezaryen olacağım için 38 artılarda doğum olacak inş. Ozamana kadar 3ü geçer mi acaba kızım 38+3 te 3100 doğmuştu ve plesanta yaşlanması vardı şimdi plesanta yaşlanmasıda yok anlamadım niye böyle

Ne kadar alacakları belli olmuyor ki canım ben 2 haftada bir gidiyorum 29 da 1400 du 31 de 1900 du doktor naptın demişti 2 haftada 500 gr almıştı ama bu gidişimde 300 bile almamış mesela seninde son haftalarda alabilir daha 6 haftan var canım stres yapma boşuna sağlıkla gelsin inş.kizcen

süt yapqn çaylar neler

İnşallah canım biraz bebeğe kilo aldıran yiyeceklere ağırlık vermem lazım buaralar. Son zamanlarda pek dikkat etmedim yememe şimdi biraz pekmez muz kaşar yumurta et ve süte ağırlık vericem

Seninle aynıymışız canım bende daha hazırlıyorum al al eksik bitmiyor daha benimkiler hazır değil inş. 1 haftada bitiririmde hazir olur zaman daralıyor çünkü
Benm kıyafetler falan bitti beşik pusette aldık ufak tefek bi kaç bişey kaldı aynen dediğin gibi haftalar nasıl geçiyor valla anlayamıyorum çok hızlı geçiyo bi kaç gün icinde bitiririm insallah

Bana da bebek gayet iyi drdi zaten ölçümlerde de tam 32 haftalık çıkıyo ama kime sorsam 2kiloyu geçmişler bu haftalarda
Valla bilmem benim de 32 de geçmemişti heralde şimdi de anca 2 kilo olmuştur o kadar da yiyorum aslında ne bulsam Aman saglıklı olsun da kilo çokta önemli değil sadece zayıf bebeğe ilk basta bakmak daha zor oluyo ama alır zamanla belki bizimkiler de son hafta alır 3ü geçse yeter

İnşallah canım biraz bebeğe kilo aldıran yiyeceklere ağırlık vermem lazım buaralar. Son zamanlarda pek dikkat etmedim yememe şimdi biraz pekmez muz kaşar yumurta et ve süte ağırlık vericem
Bide ne yaparsak yapalım bebegin genetigiyle de alakalıymış eger zayıf olacaksa naparsak yapalım zayıf olurmus yani tabi yine biz dikkat edecez güzel beslenecez ama cokta takma kafana yani

Allah ALLAH bu topikte kimse sorularima cevap vermiyor nedense...neyse sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…