- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyoruz yenilerini inşallah, kız bak seninkinin kalbi nasıl atıyr ya benimki niye öyle cihazdan mıYok kuzum benim sadece 7+3 teki goruntu var
Yok kuzum benim sadece 7+3 teki goruntu var o da bu haftaya gitcem atarim bende goruntu artik bakarsiniz :)
Cihazdan kaynaklaniyordur o sen ilk gittiginde dakikada kac atiyordu kalbi soyledimibekliyoruz yenilerini inşallah, kız bak seninkinin kalbi nasıl atıyr ya benimki niye öyle cihazdan mıacaba
Canım doktora çarşamba günü gidexegim ozaman söyler ama ben yaptırmayacagım boşuna üzülen hamileligi zehir olan cok kişiye sahit oldum yaptırmamaya karar verdim ben canımCanım ikili icin ne zaman gideceksin ?
Ya ben d3 yaptırmayı düşünmüyordum ama esim çok istedi yaptiralim diye o yüzden yaptıracağım sanirimCanım doktora çarşamba günü gidexegim ozaman söyler ama ben yaptırmayacagım boşuna üzülen hamileligi zehir olan cok kişiye sahit oldum yaptırmamaya karar verdim ben canım
Kızlar cinsiyet tahmininde bulunabilen varmı
Yaaaa çok teşekkür ederimBen pek anlamam ama icimden erkek demek geldiMaşallah kuzuna bu arada ❤
Valla bacaktan bi şey görünmüyor bence :))Kızlar cinsiyet tahmininde bulunabilen varmı
Allah gönlüne göre versinYaaaa çok teşekkür ederimbende erkek olmasını bi tık daha fazla istiyorum bir kızım var ama tabi sağlıklı olsun da❤
Selam canım. Naber? İzmirden görümcemler geldi. Kalabalık biraz . Yoğun geçiyor günler. Giremedim kaç gündür. Nasılsın, nabercanım ya gerçekten çok heyecanlı ve mucizevi bi durum suphanallahh :)
Ya canım acaba o bacakmı kordonmu kuyruk mu bilmiyorum kiValla bacaktan bi şey görünmüyor bence :))
Içimden kız geçti ya nedense öyle sevimli duruyor gibime geldi:)hayırlısı gönlündeki neyse o olsunKızlar cinsiyet tahmininde bulunabilen varmı
Yaaaa çok teşekkür ederimbende erkek olmasını bi tık daha fazla istiyorum bir kızım var ama tabi sağlıklı olsun da❤
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun sağlıklı olsun bebeklerimizIçimden kız geçti ya nedense öyle sevimli duruyor gibime geldi:)hayırlısı gönlündeki neyse o olsun