2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tuzsuz yoksa tatlı var bebeem offf ne götürüyorun hiç acımıyorum :))

ben psikolojik olarak çöküşteyim zaten hamilelik başından beri, herhalde bana bir psikolog yolu görülür lohusalıkta
Sıkılırsan çok gidersin bazen yabancı insanlar daha fazla destek oluyorlar tarafsız baktıkları için

ben psikolojik olarak çöküşteyim zaten hamilelik başından beri, herhalde bana bir psikolog yolu görülür lohusalıkta
Sıkılırsan çok gidersin bazen yabancı insanlar daha fazla destek oluyorlar tarafsız baktıkları için

Ben olsam olay çıkarırdım
Ne demek dalga geçmek terbiyesizler
Bu bizim seçimimiz sonuçta
Bende yaptırmayı düşünmüyorum ama doktorum ikna edici olursa belki de yaptırırım karar vermedim henüz
Saçma sapan insanlara canını sıkma boşver
Şikayet ettin mi

bizimde akşam yemek saatimiz çok geç sanırım kg almamda o yüzden 9:30 buluyor bazen yemeye oturmamız, eşim geç geliyor az soluklanıyor filan.Ama sen epey aşmışsın :)gece kalksamda sersemlikten mutfağı bulamam

Doktoru çok negatif gördüm. Hamilelikte toplamda 10 kiloyu geçmemek cidden zor. İlk hamileliğimde hem çok hareketliydim hem de az yiyordum 11 kilo ile tamamladım. Görenler nasıl bu kadar az aldın diyordu. Bebeğin posizyonuna gelince o ilerleyen zamanlarda belli olur doğum için nasıl olacağı. Onu da yaşadım bebeğim tersti daha sonra zaman ilerledikçe kendiliğinden döndü ve çoğu dönüyor zaten. Dönmezse o zaman konuşulur sezeryan vs. Şimdiden çok erken. Doktorun sanki korkutmak için konuşmuş gibime geldi. Sen bence onun dediklerine takılma. Doğuma yakın nasıl olur durumlar bilemeyiz. Bebeğin sağlıklıymış maşallah önemli olan bu

ben bebek için anlatmıştım ablamın durumundan dolayı hiç beklemek istemedim, hemen olunca evlilik çok yeni, borçlar bebek geliyo düşüncesi vs derken psikolojik olarak çok yıprandım. bi süre kabullenemedim bile. hatta itiraf etmeliyimki başkaları ağır kaldırmayım yada biryerlere uzanmayım filan sakınırken ben hiç bunun telaşına düşmedim. ne zaman oğlum oynamaya başladı en net haliyle hissettim o zaman silkelenip kendime geldim diyebilirim.

arkadaşlar merhaba yarın sabah şeker yüklemem var.hiç bişi yemeden mi gidicez gece kaçtan sonra yememeliyim bilemiyorum. randevumda 9.40 da baya geç .s
Benim doktorum ac gel demişti.önce ac seker ölçümü yapıldı sonra 50gr şekerli su içip 1 saat sonra tekrar kan verdim.kan verdikten sonra yemek yedim.çok sukur benimde şekerim cikmadi. Çıksa üzülürdüm. Çünkü ben tatlısı seviyorum.ve yiyorum

Bebek fikri kendi başına bile korkutucu yan sıkıntılarda varken kabus gibi olur tabii ama önemli olan sağlık, ağız tadı. Onlar yerinde olsun herşeyin üstesinden gelirsiniz

Canım bende +5 im su an dun doktordan yedim paparayı...
Halt etmis o doktor benim ilk iki hamileligimde tekinde 19 digerinde 21 kilo aldigimi duysa ceker vururdu beni heralde :))
Buda o kadar mumkun degil alamam gerci yiyemiyorum surekli cikariyorum bulantilar bitmedi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…