Tuzsuz yoksa tatlı var bebeem offf ne götürüyorun hiç acımıyorum :))Hava da kapalı yağmur lu daha bi sıkıldım
Evde doğalgaz hiç kapatmıyorum ama camlar açık oturuyorum
Evde sıkıldım çok bide bu gün
Yemek derdi ZAten ayrı
Bende hep yemek istiyorum ama tuzsuz bi şey yenmiyor
Bide her gün ne yemek yapacağımı düşünmekten bıktımmm artık
Dışardan hazır yemekte söyleyemiyorum tuz yüzünden
Doğru diyorsun heTuzsuz yoksa tatlı var bebeem offf ne götürüyorun hiç acımıyorum :))
Ben önce bir tabak sebze yemeği ve salata yedim baktım kesmedi iki tane tost yaptım yedim. Afiyet bal şeker olsun sana daBen tost yapmaya gidiyorum
Yiyecek bişey buladım isteyen varsa yapayım size de
%70-80 bitterler var ya paket paket missDoğru diyorsun he
Şekerim de Çıkmadı şükür ben tatlıya bağlayım artık kendimi
ben psikolojik olarak çöküşteyim zaten hamilelik başından beri, herhalde bana bir psikolog yolu görülür lohusalıktaLohusayken çok bişey olmuyor bence. Onda da suuuu diye dolanıyorsun. Evde su kalmadı diye ağlamıştım bir kez
Sıkılırsan çok gidersin bazen yabancı insanlar daha fazla destek oluyorlar tarafsız baktıkları içinben psikolojik olarak çöküşteyim zaten hamilelik başından beri, herhalde bana bir psikolog yolu görülür lohusalıkta
Sıkılırsan çok gidersin bazen yabancı insanlar daha fazla destek oluyorlar tarafsız baktıkları içinben psikolojik olarak çöküşteyim zaten hamilelik başından beri, herhalde bana bir psikolog yolu görülür lohusalıkta
Maşalllah kuZum bebeğe yarasın inşallahBen önce bir tabak sebze yemeği ve salata yedim baktım kesmedi iki tane tost yaptım yedim. Afiyet bal şeker olsun sana da
Ben olsam olay çıkarırdımKizlar ben geldim yine olaylarin kadinizeynep kamilde uzman doktora ayrintili ultrason randevum vardi bugun muayeneyi oldm bittikten sonra bana seker yuklemesi icin kagit verdiler hic sormdan bunu alin yukardan randevu alin dediler ben de yaptrmak istemiyorum dedm doktor once bi sert cikti neden fln diye sonra bilgi vermeye calisti buraya kdr hicbsy yok. Ben yaptrmayi dusunmuyorm deyince arastrdnz mi hic fln dedi ben de evet az da olsa risklerini biliyorum dedm o an yaninda baska doktor mu asistan doktor mu ne bsy vardi guldu dalga gecti resmen okdr sinirlendm ki bnm doktor bilgilendirdi secim senin falan dedi bem de evet tercihe bagli oldgu icin smdilik yaptrmayi dusunmuyorm bu kagidi da bosuna cope atmaym birine lazm olur diye brakmak icin geldm d3dm o asistan doktor mu her neyse yine guldu ben de gulmenizi gerektirecek bi durum yok burda dedm tersledm guleriz falan yapti okdr sinirlendm ki aglicktm sinirden dusunun ciktim hasta haklarina falan gittim ne olursa olsun karsindaki insani tercihiyle kucumseyip gulemezsin hala sinirim gecmedi dusunun. Ayrintili icin de malum devlet olunca cok detayli bilgi vermedi hic bi sorn gorunmuyo rahim uzunlugun iyi dedi ultrason ekrani bana bile cevrili degildi dusunun artik nkdr ayrintili olabilirse okdr ayrintili bi ultrason oldu.. bi rapor verdi anlayan var mi bi bakin bakalm ben netten bakmaya calistm ama cok bi aciklayici bsy yok kendi doktoruma randevum diger haftaya SEPTEMBER LOVE betsy_pc
bizimde akşam yemek saatimiz çok geç sanırım kg almamda o yüzden 9:30 buluyor bazen yemeye oturmamız, eşim geç geliyor az soluklanıyor filan.Ama sen epey aşmışsın :)gece kalksamda sersemlikten mutfağı bulamamBiz altı gibi akşam yemeği yiyoruz. 8:30 da ben başlıyorum şunu da mı yesek bunumu yesek, siparişmi etsek. Buzlukta çok sevdiğimiz bir simitçinin simitleri vardı. Sabah karşı 4:30 ta açım diye kalktım ısıttım onları bir güzel eşimde dayanamadı kalktı afiyetle yedik valla . Şimdi ayakta durmam yasak olduğu için yatıyorum güya ama 40 kez birşeyler yemeye kalkıyorum
Doktoru çok negatif gördüm. Hamilelikte toplamda 10 kiloyu geçmemek cidden zor. İlk hamileliğimde hem çok hareketliydim hem de az yiyordum 11 kilo ile tamamladım. Görenler nasıl bu kadar az aldın diyordu. Bebeğin posizyonuna gelince o ilerleyen zamanlarda belli olur doğum için nasıl olacağı. Onu da yaşadım bebeğim tersti daha sonra zaman ilerledikçe kendiliğinden döndü ve çoğu dönüyor zaten. Dönmezse o zaman konuşulur sezeryan vs. Şimdiden çok erken. Doktorun sanki korkutmak için konuşmuş gibime geldi. Sen bence onun dediklerine takılma. Doğuma yakın nasıl olur durumlar bilemeyiz. Bebeğin sağlıklıymış maşallah önemli olan buGünaydın kızlar :)
Dün doktor kontrolumuz vardi devlet hastanesinde..
23+3 sata gore ama doktorumuz 670 gr ve uzun ileride gorunuyor kilolu bir bebek yedigine ictigine dikkat et dedi.. Cok dengeli duzgun besleniyorum.. hamilelikten oncesinden beri alıskanlıgımdır tatlı yemem, sevmem, ekmek-pilav vs yemem.. sebze, balık, et, yogurt, salata vs hep olce tarta yerim neden boyle oldu anlamadım canım sıkıldı...
Ayrıca bana da +5 kilo aldıgım icin cok almıssın dikkat et dedi.. Hamilelik sonuna kadar +10 dan fazlası olmamalı dedi... yani 5 kilo daha hakkım var insallah uyabilirim..
Bir de oglusum ters duruyormus dönmezse sezeryan olacaksın, zaten kilolu bir bebek normal olmaz vs dedi...
cok sukur saglıklıymıs, iyiymis cok sevindim ama iste aklıma da bir sürü sey taktı.. 2 hafta sonra ozelde randevumuz var bakalım o ne diyecek....
ben bebek için anlatmıştım ablamın durumundan dolayı hiç beklemek istemedim, hemen olunca evlilik çok yeni, borçlar bebek geliyo düşüncesi vs derken psikolojik olarak çok yıprandım. bi süre kabullenemedim bile. hatta itiraf etmeliyimki başkaları ağır kaldırmayım yada biryerlere uzanmayım filan sakınırken ben hiç bunun telaşına düşmedim. ne zaman oğlum oynamaya başladı en net haliyle hissettim o zaman silkelenip kendime geldim diyebilirim.Sıkılırsan çok gidersin bazen yabancı insanlar daha fazla destek oluyorlar tarafsız baktıkları için
Benim doktorum ac gel demişti.önce ac seker ölçümü yapıldı sonra 50gr şekerli su içip 1 saat sonra tekrar kan verdim.kan verdikten sonra yemek yedim.çok sukur benimde şekerim cikmadi. Çıksa üzülürdüm. Çünkü ben tatlısı seviyorum.ve yiyorumarkadaşlar merhaba yarın sabah şeker yüklemem var.hiç bişi yemeden mi gidicezgece kaçtan sonra yememeliyim bilemiyorum. randevumda 9.40 da baya geç .s
Bebek fikri kendi başına bile korkutucu yan sıkıntılarda varken kabus gibi olur tabii ama önemli olan sağlık, ağız tadı. Onlar yerinde olsun herşeyin üstesinden gelirsinizben bebek için anlatmıştım ablamın durumundan dolayı hiç beklemek istemedim, hemen olunca evlilik çok yeni, borçlar bebek geliyo düşüncesi vs derken psikolojik olarak çok yıprandım. bi süre kabullenemedim bile. hatta itiraf etmeliyimki başkaları ağır kaldırmayım yada biryerlere uzanmayım filan sakınırken ben hiç bunun telaşına düşmedim. ne zaman oğlum oynamaya başladı en net haliyle hissettim o zaman silkelenip kendime geldim diyebilirim.
Çok guzel canim gule gule kullan insallah evet istanbuldayim tuzlada oturuyorum sana zahmet olmazsa adresi verirsen cok memnun olurumİstanbul daysan adres vereyim Beşikte böyle kuZum
İstanbul Pendik’te
Halt etmis o doktor benim ilk iki hamileligimde tekinde 19 digerinde 21 kilo aldigimi duysa ceker vururdu beni heralde :))Canım bende +5 im su an dun doktordan yedim paparayı...
Günaydın dedim kimse cevap vermemişaaaaa niye küstünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?