2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

normal beşik canım, senin fiyatta epey iyiymiş
Normal de 2100 tl aşağı bulamıyordu babam
Burasıda bizim eski mahallemizde Bebek mağazası arkadaşım yönlendirdi babam da oraya gitmiş
Sözüm ona 1 günlük kampanya imiş
Hatta babamım yanında o kadar para yoktu
500 tl kapora verildi öyle aldık faydalanmak için
Bana kalsa ben ocak ayını bekleyecektim
Ama dedi ki bi daha bu fiyatta böyle iyi beşik bulamayız dedi
Mağaza da kalsın eve hemen getirmeyiz dedi öyle tamam dedim
Senin beşik ne kadara çıktı

D dry75 terbiyesizlik yapmışlar
Ama hiç üzülme en önemlisi bebişin sağlığı maşalllah bak sıkıntısı sorunu yokmuş
Allah korusun olsaydı söylerdi hemen dank diye yüzüne
İçin rahat olsun

Güzelim sıkma canını olur öyle şeyler bazen. Bebeğinin ölçüleri uyumlu haftanla. Plasentanda arkada normal yerleşimli. Serviks uzunluğunu bir de kendi dr una sor bence. Ama kalpte ya da beyinde bir sıkıntı görse zaten oraya not ederlerdi. Atlatmış oldun güZelce bunu da tadını çıkar

benim beşik için 500 e yaparım demişti, 300 yatak olacaktı, birde 200 lük bir uyku seti alırım diyordum 1000 tl toplamda planlamıştım.

zaten 500 demesine şaşırdım, yeni fiyatı söylememiş sadece boyacısına bişey olmuş başka yerde yüksek fiyat çıkarıyo napalım diyince eşim kalsın o zaman demiş. bana ezbere fiyat verdi sonrada hesap tutmayınca yükseltmiş gibi geldi.

neyse en azından yataktı uyku setiydi uğraşmam gider alırım bi mağazadan

senin üstünden ego kasmış resmen, sıkma canını en azından detaylında birşey çıkmamış için rahat eder.
bazı doktorlar gerçekten hakkıyla yapmıyor işlerini,

Az önce kendi kendime çiçek sepetinden sipariş vermeye kalktım
Bunlar hep hormanlardan işte
Hayırlısıyla bitsin 20 li haftalar
Haklısın bu haftalar benim içinde geçmiyor nedense. Bir de bir iştah var. Hiç doymuyorum sürekli yiyorum. Ne yapıcam nasıl geçireceğim hiçbir fikrim yok. Aklım hep aburcuburda

Haklısın bu haftalar benim içinde geçmiyor nedense. Bir de bir iştah var. Hiç doymuyorum sürekli yiyorum. Ne yapıcam nasıl geçireceğim hiçbir fikrim yok. Aklım hep aburcuburda
gece aç uyandığın oluyormu seninde benim hep komidin üstünde bitter çikolatam vardır bazen aç uyanıp birer kare atıyorum

TABİ CANIM GELSİN HEMEN YAZARIM BOYUTLARI DA 160 A 100 MÜŞ 25 LİR Bİ TANESİ HİÇ BİŞEY DEĞİL.

KuZumm 1000 bir magaZadan büyümeyen bir beşik set halinde alırsın çok rahat
Ama sana tavsiyem biran önce bak ve al
Zam gelecek

Hava da kapalı yağmur lu daha bi sıkıldım
Evde doğalgaz hiç kapatmıyorum ama camlar açık oturuyorum
Evde sıkıldım çok bide bu gün
Yemek derdi ZAten ayrı
Bende hep yemek istiyorum ama tuzsuz bi şey yenmiyor
Bide her gün ne yemek yapacağımı düşünmekten bıktımmm artık
Dışardan hazır yemekte söyleyemiyorum tuz yüzünden

gece aç uyandığın oluyormu seninde benim hep komidin üstünde bitter çikolatam vardır bazen aç uyanıp birer kare atıyorum
Biz altı gibi akşam yemeği yiyoruz. 8:30 da ben başlıyorum şunu da mı yesek bunumu yesek, siparişmi etsek. Buzlukta çok sevdiğimiz bir simitçinin simitleri vardı. Sabah karşı 4:30 ta açım diye kalktım ısıttım onları bir güzel eşimde dayanamadı kalktı afiyetle yedik valla . Şimdi ayakta durmam yasak olduğu için yatıyorum güya ama 40 kez birşeyler yemeye kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…