- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Normal de 2100 tl aşağı bulamıyordu babamnormal beşik canım, senin fiyatta epey iyiymiş
İstanbul daysan adres vereyim Beşikte böyle kuZumNerden aldin canim sen baya iyiymis fiyati
Evet canımmm :) O zamanlar gelse de sevsek :)Benim bildiğim sirke var canım
Bide karınca tozu diye bişey varmış onuda duymuştum
Gayet iyisin bence :)
Hemde nasıl sevimli oluyorlar dimi :)
2-3 Metre almak lazım o zaman
Ben banyo sonrası
Hem emzirme hem puşet örtüsü
Hem ağız mendili
Güzelim sıkma canını olur öyle şeyler bazen. Bebeğinin ölçüleri uyumlu haftanla. Plasentanda arkada normal yerleşimli. Serviks uzunluğunu bir de kendi dr una sor bence. Ama kalpte ya da beyinde bir sıkıntı görse zaten oraya not ederlerdi. Atlatmış oldun güZelce bunu da tadını çıkarKizlar ben geldim yine olaylarin kadinizeynep kamilde uzman doktora ayrintili ultrason randevum vardi bugun muayeneyi oldm bittikten sonra bana seker yuklemesi icin kagit verdiler hic sormdan bunu alin yukardan randevu alin dediler ben de yaptrmak istemiyorum dedm doktor once bi sert cikti neden fln diye sonra bilgi vermeye calisti buraya kdr hicbsy yok. Ben yaptrmayi dusunmuyorm deyince arastrdnz mi hic fln dedi ben de evet az da olsa risklerini biliyorum dedm o an yaninda baska doktor mu asistan doktor mu ne bsy vardi guldu dalga gecti resmen okdr sinirlendm ki bnm doktor bilgilendirdi secim senin falan dedi bem de evet tercihe bagli oldgu icin smdilik yaptrmayi dusunmuyorm bu kagidi da bosuna cope atmaym birine lazm olur diye brakmak icin geldm d3dm o asistan doktor mu her neyse yine guldu ben de gulmenizi gerektirecek bi durum yok burda dedm tersledm guleriz falan yapti okdr sinirlendm ki aglicktm sinirden dusunun ciktim hasta haklarina falan gittim ne olursa olsun karsindaki insani tercihiyle kucumseyip gulemezsin hala sinirim gecmedi dusunun. Ayrintili icin de malum devlet olunca cok detayli bilgi vermedi hic bi sorn gorunmuyo rahim uzunlugun iyi dedi ultrason ekrani bana bile cevrili degildi dusunun artik nkdr ayrintili olabilirse okdr ayrintili bi ultrason oldu.. bi rapor verdi anlayan var mi bi bakin bakalm ben netten bakmaya calistm ama cok bi aciklayici bsy yok kendi doktoruma randevum diger haftaya SEPTEMBER LOVE betsy_pc
Normal de 2100 tl aşağı bulamıyordu babam
Burasıda bizim eski mahallemizde Bebek mağazası arkadaşım yönlendirdi babam da oraya gitmiş
Sözüm ona 1 günlük kampanya imiş
Hatta babamım yanında o kadar para yoktu
500 tl kapora verildi öyle aldık faydalanmak için
Bana kalsa ben ocak ayını bekleyecektim
Ama dedi ki bi daha bu fiyatta böyle iyi beşik bulamayız dedi
Mağaza da kalsın eve hemen getirmeyiz dedi öyle tamam dedim
Senin beşik ne kadara çıktı
senin üstünden ego kasmış resmen, sıkma canını en azından detaylında birşey çıkmamış için rahat eder.Kizlar ben geldim yine olaylarin kadinizeynep kamilde uzman doktora ayrintili ultrason randevum vardi bugun muayeneyi oldm bittikten sonra bana seker yuklemesi icin kagit verdiler hic sormdan bunu alin yukardan randevu alin dediler ben de yaptrmak istemiyorum dedm doktor once bi sert cikti neden fln diye sonra bilgi vermeye calisti buraya kdr hicbsy yok. Ben yaptrmayi dusunmuyorm deyince arastrdnz mi hic fln dedi ben de evet az da olsa risklerini biliyorum dedm o an yaninda baska doktor mu asistan doktor mu ne bsy vardi guldu dalga gecti resmen okdr sinirlendm ki bnm doktor bilgilendirdi secim senin falan dedi bem de evet tercihe bagli oldgu icin smdilik yaptrmayi dusunmuyorm bu kagidi da bosuna cope atmaym birine lazm olur diye brakmak icin geldm d3dm o asistan doktor mu her neyse yine guldu ben de gulmenizi gerektirecek bi durum yok burda dedm tersledm guleriz falan yapti okdr sinirlendm ki aglicktm sinirden dusunun ciktim hasta haklarina falan gittim ne olursa olsun karsindaki insani tercihiyle kucumseyip gulemezsin hala sinirim gecmedi dusunun. Ayrintili icin de malum devlet olunca cok detayli bilgi vermedi hic bi sorn gorunmuyo rahim uzunlugun iyi dedi ultrason ekrani bana bile cevrili degildi dusunun artik nkdr ayrintili olabilirse okdr ayrintili bi ultrason oldu.. bi rapor verdi anlayan var mi bi bakin bakalm ben netten bakmaya calistm ama cok bi aciklayici bsy yok kendi doktoruma randevum diger haftaya SEPTEMBER LOVE betsy_pc
Haklısın bu haftalar benim içinde geçmiyor nedense. Bir de bir iştah var. Hiç doymuyorum sürekli yiyorum. Ne yapıcam nasıl geçireceğim hiçbir fikrim yok. Aklım hep aburcuburdaAz önce kendi kendime çiçek sepetinden sipariş vermeye kalktım
Bunlar hep hormanlardan işte
Hayırlısıyla bitsin 20 li haftalar
lohusayken napıcaz asılAz önce kendi kendime çiçek sepetinden sipariş vermeye kalktım
Bunlar hep hormanlardan işte
Hayırlısıyla bitsin 20 li haftalar
gece aç uyandığın oluyormu senindeHaklısın bu haftalar benim içinde geçmiyor nedense. Bir de bir iştah var. Hiç doymuyorum sürekli yiyorum. Ne yapıcam nasıl geçireceğim hiçbir fikrim yok. Aklım hep aburcuburda
TABİ CANIM GELSİN HEMEN YAZARIM BOYUTLARI DA 160 A 100 MÜŞ 25 LİR Bİ TANESİ HİÇ BİŞEY DEĞİL.Canım cok begendim desenini falan, begenirsen beni de etiketler misin alalım hic almadım henuz..
SEPTEMBER LOVE benim kardesim bu müslinlerden hafif kundakta yaptı, kurulamada da kullandı, emzirme örtüsü de yaptı her sekilde kullaniliyor ya
aaaaa niye küstünnn
KuZumm 1000 bir magaZadan büyümeyen bir beşik set halinde alırsın çok rahatbenim beşik için 500 e yaparım demişti, 300 yatak olacaktı, birde 200 lük bir uyku seti alırım diyordum 1000 tl toplamda planlamıştım.
zaten 500 demesine şaşırdım, yeni fiyatı söylememiş sadece boyacısına bişey olmuş başka yerde yüksek fiyat çıkarıyo napalım diyince eşim kalsın o zaman demiş. bana ezbere fiyat verdi sonrada hesap tutmayınca yükseltmiş gibi geldi.
neyse en azından yataktı uyku setiydi uğraşmam gider alırım bi mağazadan
Hava da kapalı yağmur lu daha bi sıkıldımHaklısın bu haftalar benim içinde geçmiyor nedense. Bir de bir iştah var. Hiç doymuyorum sürekli yiyorum. Ne yapıcam nasıl geçireceğim hiçbir fikrim yok. Aklım hep aburcuburda
lohusayken napıcaz asıl
Biz altı gibi akşam yemeği yiyoruz. 8:30 da ben başlıyorum şunu da mı yesek bunumu yesek, siparişmi etsek. Buzlukta çok sevdiğimiz bir simitçinin simitleri vardı. Sabah karşı 4:30 ta açım diye kalktım ısıttım onları bir güzel eşimde dayanamadı kalktı afiyetle yedik valla . Şimdi ayakta durmam yasak olduğu için yatıyorum güya ama 40 kez birşeyler yemeye kalkıyorumgece aç uyandığın oluyormu senindebenim hep komidin üstünde bitter çikolatam vardır bazen aç uyanıp birer kare atıyorum
O zamanda Atasayın sayfasında sipariş vermeye kalkarım herhaldelohusayken napıcaz asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?