Olaylarin kadini diyinceKizlar ben geldim yine olaylarin kadinizeynep kamilde uzman doktora ayrintili ultrason randevum vardi bugun muayeneyi oldm bittikten sonra bana seker yuklemesi icin kagit verdiler hic sormdan bunu alin yukardan randevu alin dediler ben de yaptrmak istemiyorum dedm doktor once bi sert cikti neden fln diye sonra bilgi vermeye calisti buraya kdr hicbsy yok. Ben yaptrmayi dusunmuyorm deyince arastrdnz mi hic fln dedi ben de evet az da olsa risklerini biliyorum dedm o an yaninda baska doktor mu asistan doktor mu ne bsy vardi guldu dalga gecti resmen okdr sinirlendm ki bnm doktor bilgilendirdi secim senin falan dedi bem de evet tercihe bagli oldgu icin smdilik yaptrmayi dusunmuyorm bu kagidi da bosuna cope atmaym birine lazm olur diye brakmak icin geldm d3dm o asistan doktor mu her neyse yine guldu ben de gulmenizi gerektirecek bi durum yok burda dedm tersledm guleriz falan yapti okdr sinirlendm ki aglicktm sinirden dusunun ciktim hasta haklarina falan gittim ne olursa olsun karsindaki insani tercihiyle kucumseyip gulemezsin hala sinirim gecmedi dusunun. Ayrintili icin de malum devlet olunca cok detayli bilgi vermedi hic bi sorn gorunmuyo rahim uzunlugun iyi dedi ultrason ekrani bana bile cevrili degildi dusunun artik nkdr ayrintili olabilirse okdr ayrintili bi ultrason oldu.. bi rapor verdi anlayan var mi bi bakin bakalm ben netten bakmaya calistm ama cok bi aciklayici bsy yok kendi doktoruma randevum diger haftaya @SEPTEMBER LOVE betsy_pc
Benim 8 de hafif kahvaltı yapıp
10 da o verdikleri şekerli suyu içip 11 de kan verdim
Ama aç karnına gidip yaptıranlarda var
İstersen ara hastaneye konuş
inş bizdede çıkmaz eşimin ailesnde şeker var bendede önceden insülin direnci çkmştı. şimdi ne çıkar bilemiyrm ama bendede tatlı düşkünlüğü çok hamilelikte oldu çok canım tatlı istiyor yiyorm .sBenim doktorum ac gel demişti.önce ac seker ölçümü yapıldı sonra 50gr şekerli su içip 1 saat sonra tekrar kan verdim.kan verdikten sonra yemek yedim.çok sukur benimde şekerim cikmadi. Çıksa üzülürdüm. Çünkü ben tatlısı seviyorum.ve yiyorum
Gordum gordum onlarin benden hiiic haberi bile olmamis ben ancak sikayet ettgmle kalmisim sinsi sinsi caktirmadan gittim kanimi verdm tahlilimi aldm asimi oldum geldmOlaylarin kadini diyincesenin bi de saglik ocagi maceran vardi dimi
Noldu bi daa gordun mu saglik ocagindakileri
masallah canım cok guzel..TECRÜBELERİME DAYANARAK CANLAR KİLO ALMADA EN ÖNEMLİ ETKEN AKŞAM YEMEĞİ BEN 3 KİLO ALMIŞTIM BİR KİLO VERDİM İKİ OLDU DR UM BİLE TEBRİK ETTİ 25. HAFTAYA YARIN GİRİYORUM 6 DAN SONRA HİÇ BİŞEY YEMEM KOLAY KOLAY VE YEDİĞİM AN DİREK KİLO FARKEDER BENİM. YILLARDIR ÖYLE ZATEN BÜNYE DEE ÖYLE ALIŞMIŞ ÜÇ YILDIR FALAN EKMEK KULLANMIYORUM ZATEN PİLAV MAKARNA YOK BEBEĞİN KİLOSU GÜZEL DAHA ÇOK ONA YEMEYE ÇALIŞIYORUM HNÜZ İKİ KİLO UMRIM BU ŞEKİLDE DEVAM EDEBİLİRİM :))
Hepiniz geldiniz
Nasıl yani seni görmezlikten mi gelmez bu kadınlar
Sende görmedinBenle küsme bu gün ki ruh halim çok fena ağlarım
Onlarla küs benle değil
Bende ağlarsam sizde beni susturamazsınız hormonlarım beni ele geçirdi
Geçti artık akşam oldu[
valla ben iş arasında girip genelde son sayfadan yakalıyorum muhabbetlerialınma canım geçte olsa günayyyddınn
İşe başladım ya gün içinde çok yazamıyorum ama okuyorum siziKüsme küsme hiç aklıma geldin bugün ne kadar az yazıyor diye. Nasıl gidiyor?
Bir biskrem versekBende ağlarsam sizde beni susturamazsınız hormonlarım beni ele geçirdi
Bende temmuz sonunda dogum yaptim ama hic usudugumu hatirlamiyorum. Tek 1 gecelik harcadim okdr sabahlik bile giymedim. Klima acip acmadigimi hatirlamiyorum hastanede ama evde vantilator klima acip ozellikle malum bolgeyi serinletcem diye ugrastigimi hatirliyorum. Zira lohusa kilotu ve pedler hava aldirmadigi icin terliyor oda acitiyordu. Kiz da 3. Gunden snr sadece atlet ile yatip kalkiyordu isilik olmustu sicaktan hastane cikislarini hic kullanmadik. Bebeklerin de bizlerden farki yok bu acidan. Hala daha da yazin klimali diye hep salonda uyuturum kizimi. Illa kalin isteniyorsa da pazen bakin derim polar sentetik cunku.Ben ozelde yaptim canim agustos ayi ustelik ama bebek varken klimayi acmak istemedim.Hos acsan bile dogum sonrasi kime sorarsan sor usuyosun ani kan kaybi nedeniyle
Her gün çıkaramıyorum çünkü zaten her sabah teyzesine gidiyor. Ben yorgun dönüyorum eve işten. Hafta da 2-3 kez avmlerdeki çocuk oyun kulüplerine bırakıyorum. Arabam var evimin sitesinde park var ama ben de onun peşine koşturacak enerji yok maalesef. Parkta oynamayı sevmiyor. Sadece koşturuyor. Kreş bu sene düşünmedim çünkü ben de bir öğretmenim ve 2 yaş kreş için erken canım. Sürekli hasta olunur kreşin ilk yılında ben de hamileyim onu göze alamazdım. Geri kalan ömrünü sürekli kreşlerde ve etüt merkezlerinde geçirecek diye. 4ve 6 yaşında kuzenleri var. Gün içinde ben işteyken onlarla zaten. Arkadaş eksikliği mi bilmiyorum? Ama bence baba da olmadığı için anne de işe gittiği için tepki gösteriyor gibi. Çünkü bizden başka kimseye böyle davranmıyor. Ben kızımı bakıcıya ya da kreşe bırakmamak için anlaradan Trabzon’a geldim orada yalnız kalmasın kuzenleriyle büyüsün diye. Geçici bir dönemdir umarım.
Bende temmuz sonunda dogum yaptim ama hic usudugumu hatirlamiyorum. Tek 1 gecelik harcadim okdr sabahlik bile giymedim. Klima acip acmadigimi hatirlamiyorum hastanede ama evde vantilator klima acip ozellikle malum bolgeyi serinletcem diye ugrastigimi hatirliyorum. Zira lohusa kilotu ve pedler hava aldirmadigi icin terliyor oda acitiyordu. Kiz da 3. Gunden snr sadece atlet ile yatip kalkiyordu isilik olmustu sicaktan hastane cikislarini hic kullanmadik. Bebeklerin de bizlerden farki yok bu acidan. Hala daha da yazin klimali diye hep salonda uyuturum kizimi. Illa kalin isteniyorsa da pazen bakin derim polar sentetik cunku.Ben ozelde yaptim canim agustos ayi ustelik ama bebek varken klimayi acmak istemedim.Hos acsan bile dogum sonrasi kime sorarsan sor usuyosun ani kan kaybi nedeniyle
Ayrintilari bilmiyordum tabi cnm. Haklisin yorgun olmak da hem is hem ev hem yalnizlik. Dedigin gibi.oyun ihtoyaci degil ozmn anne iht8yaci. Kizim da 6 ay calistigim donem oldu. Yapmadigini birakmadi bana psikologlara tasindik esimle birbirimizi bogazlayacaktik. H8c uyumadigi sadecr agladigi geceler oluyorfu sebepsiz. Ise gitmeme tepki oldugunu soyledi psikolog. Aksam gecirilen zaman yetmediginden uyumayi reddediyordu. Ben hircinlasip kizdikca da oda ne yapacagini bilemeyip karsilik veriyordu. Bir de ise giderken kaciyordum cnku anane teyzeler hepsi askla ilgilenmesine ragmen beni birakmak istemiyordu. Vedalasma seramonisi fln yapmaya baslamistik. 2 yasda kres bazi cocuk ic8n erken cidden ama bazi cocuk ve anne ic8n de ihtiyac olabiliyor. Bi uzman gorusuyle uygunsa bence cok faydali dahi olabilir. Evde basbasa olup birsey katamiyorsan yuzgoz olup sinir harbi yasayacagina kaliteli ama senden ayri bir zaman ona da iyi gelebilir. Kres kotu birsey degil yani. Bahsettigim arkadasa cocuk gelisiminde uzman bir prof onerince baslatti anneye de cocuga da iyi geldi cidden. Ama sizin basbasa sohbetli sicak samimi muhabbetli kaliteli bir zaman dilimine ihtiyaciniz var gibi. Yani yanyana olmak degil gozgoze gercek ve kaliteli iletisim halinde olmaya. Bana da bu onerilmisti. Az ama oz bir zaman dilimi. Ben de simdi zorlaniyorum ya çalışırken hamile de degildim cidden ise yariyordu.Her gün çıkaramıyorum çünkü zaten her sabah teyzesine gidiyor. Ben yorgun dönüyorum eve işten. Hafta da 2-3 kez avmlerdeki çocuk oyun kulüplerine bırakıyorum. Arabam var evimin sitesinde park var ama ben de onun peşine koşturacak enerji yok maalesef. Parkta oynamayı sevmiyor. Sadece koşturuyor. Kreş bu sene düşünmedim çünkü ben de bir öğretmenim ve 2 yaş kreş için erken canım. Sürekli hasta olunur kreşin ilk yılında ben de hamileyim onu göze alamazdım. Geri kalan ömrünü sürekli kreşlerde ve etüt merkezlerinde geçirecek diye. 4ve 6 yaşında kuzenleri var. Gün içinde ben işteyken onlarla zaten. Arkadaş eksikliği mi bilmiyorum? Ama bence baba da olmadığı için anne de işe gittiği için tepki gösteriyor gibi. Çünkü bizden başka kimseye böyle davranmıyor. Ben kızımı bakıcıya ya da kreşe bırakmamak için anlaradan Trabzon’a geldim orada yalnız kalmasın kuzenleriyle büyüsün diye. Geçici bir dönemdir umarım.
Kız eşinde suç işlediğinde böyle çabuk kanma he:)) azıcık kanırtOlurçabuk ikna olurum
Eşime çabuk kanmıyorumKız eşinde suç işlediğinde böyle çabuk kanma he:)) azıcık kanırt
Aslinda senin kilon ile bebegin aldigi kiloyi oranlayaraka yorum yapmis mubtemelen. Ilk kizimda 6 ayda 5 kilo anca almistim bebek hep kucuk gidiyordu hatta son ayda karin bolgesi 1 2 hafta heriden geliyordu kafa bitek haftasitle uyumluydu yani zay8fti. Zaten en son 2800 demisler 3080gr olarak da dogmustu ve sadece 10 kg aldim ben zaten cok zayiftim surekli 2 dr um da zayifim diye paraliyordu beni de. Bunda bulantim az smdiden 7 kilo aldim hala erken kalk kahvalti erken basla 6 ogun ye diye kiziyor bana cnku gobek cevresi yine zayif gibi halbuki ilkine nazaran haftasiyla uyumlu. Beni zayif buluyir biraz da depolamam gerektigini düşünüyor ve oranlamaya gore de bebek icin olmasi gerekeni soyluyorlar. Bebekte onde gitme de iyi birsey degil seker hastaligindan suphelenilir. Anneye de eziyet dogum icin de sikinti ama.dogum sonrasi icin sahane bisi ele avuca gelen bebe.cok tesekkur ederim canım yani bence de 5 kg sadece aldıgım 24. haftadayız ve gayet zayıf fit görünüyorum..moralimi bozmuyorum canım hic cok sagol..
Bebegim sag salim döner insallah dua ediyorum... bu kadar kafama takmam aslında soylenenleri ama bir kardesimi anne karnında 39.haftada donerken boynuna kordon dolandıgı icin kaybettik ve 10 yasındaydım.. cok uzulmustum.. simdi bu konusulunca kötü oldum... Allah korusun yavrularımızı. Hepimiz sag salim kucaklarimiza alalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?