2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gümüş göğüs kapaklarım geldi indirimi haber veren arkadaşı hatırlayamadım ama teşekkür ediyorum. Biraz erken oldu belki ama umarım işe yararlar. Bu arada bu ürünü alarak Kadın cinayetlerini durduracağız platformuna destek olmuşum. Böyle bir şeye destek olmaları çok hoşuma gitti.

Eklentiler

• 0C3CD745-70F8-44E3-87A0-8359BF20FA2A.webp
    104,8 KB · Görüntüleme: 57
  • DA204207-A87E-4B6A-B6DA-3639A553DCA2.webp
    83 KB · Görüntüleme: 56
Olaylarin kadini diyince senin bi de saglik ocagi maceran vardi dimi
Noldu bi daa gordun mu saglik ocagindakileri

Primanın sitesinden numune istemiştim geldi eşimi de üye yapmıştım 1 ve 2 no olarak isteyebiliyorduk 2 no olarak gelmiş. Hala gönderiyorlar mı bi bakın isterseniz sitesine.

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-28-15-49-57-1.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 62
inş bizdede çıkmaz eşimin ailesnde şeker var bendede önceden insülin direnci çkmştı. şimdi ne çıkar bilemiyrm ama bendede tatlı düşkünlüğü çok hamilelikte oldu çok canım tatlı istiyor yiyorm .s

TECRÜBELERİME DAYANARAK CANLAR KİLO ALMADA EN ÖNEMLİ ETKEN AKŞAM YEMEĞİ BEN 3 KİLO ALMIŞTIM BİR KİLO VERDİM İKİ OLDU DR UM BİLE TEBRİK ETTİ 25. HAFTAYA YARIN GİRİYORUM 6 DAN SONRA HİÇ BİŞEY YEMEM KOLAY KOLAY VE YEDİĞİM AN DİREK KİLO FARKEDER BENİM. YILLARDIR ÖYLE ZATEN BÜNYE DEE ÖYLE ALIŞMIŞ ÜÇ YILDIR FALAN EKMEK KULLANMIYORUM ZATEN PİLAV MAKARNA YOK BEBEĞİN KİLOSU GÜZEL DAHA ÇOK ONA YEMEYE ÇALIŞIYORUM HNÜZ İKİ KİLO UMRIM BU ŞEKİLDE DEVAM EDEBİLİRİM :))

Olaylarin kadini diyince senin bi de saglik ocagi maceran vardi dimi
Noldu bi daa gordun mu saglik ocagindakileri
Gordum gordum onlarin benden hiiic haberi bile olmamis ben ancak sikayet ettgmle kalmisim sinsi sinsi caktirmadan gittim kanimi verdm tahlilimi aldm asimi oldum geldm

masallah canım cok guzel..
Ben isten zaten 6 da cıkıyorum eve varmam 7 yi buluyor yemek yaptım yedim 8 de anca sofra basına oturuyoruz...
pilav ekmek hic tuketmem ama ne yapalım

Ben ozelde yaptim canim agustos ayi ustelik ama bebek varken klimayi acmak istemedim.Hos acsan bile dogum sonrasi kime sorarsan sor usuyosun ani kan kaybi nedeniyle
Bende temmuz sonunda dogum yaptim ama hic usudugumu hatirlamiyorum. Tek 1 gecelik harcadim okdr sabahlik bile giymedim. Klima acip acmadigimi hatirlamiyorum hastanede ama evde vantilator klima acip ozellikle malum bolgeyi serinletcem diye ugrastigimi hatirliyorum. Zira lohusa kilotu ve pedler hava aldirmadigi icin terliyor oda acitiyordu. Kiz da 3. Gunden snr sadece atlet ile yatip kalkiyordu isilik olmustu sicaktan hastane cikislarini hic kullanmadik. Bebeklerin de bizlerden farki yok bu acidan. Hala daha da yazin klimali diye hep salonda uyuturum kizimi. Illa kalin isteniyorsa da pazen bakin derim polar sentetik cunku.

Ben ozelde yaptim canim agustos ayi ustelik ama bebek varken klimayi acmak istemedim.Hos acsan bile dogum sonrasi kime sorarsan sor usuyosun ani kan kaybi nedeniyle
Bende temmuz sonunda dogum yaptim ama hic usudugumu hatirlamiyorum. Tek 1 gecelik harcadim okdr sabahlik bile giymedim. Klima acip acmadigimi hatirlamiyorum hastanede ama evde vantilator klima acip ozellikle malum bolgeyi serinletcem diye ugrastigimi hatirliyorum. Zira lohusa kilotu ve pedler hava aldirmadigi icin terliyor oda acitiyordu. Kiz da 3. Gunden snr sadece atlet ile yatip kalkiyordu isilik olmustu sicaktan hastane cikislarini hic kullanmadik. Bebeklerin de bizlerden farki yok bu acidan. Hala daha da yazin klimali diye hep salonda uyuturum kizimi. Illa kalin isteniyorsa da pazen bakin derim polar sentetik cunku.
Ayrintilari bilmiyordum tabi cnm. Haklisin yorgun olmak da hem is hem ev hem yalnizlik. Dedigin gibi.oyun ihtoyaci degil ozmn anne iht8yaci. Kizim da 6 ay calistigim donem oldu. Yapmadigini birakmadi bana psikologlara tasindik esimle birbirimizi bogazlayacaktik. H8c uyumadigi sadecr agladigi geceler oluyorfu sebepsiz. Ise gitmeme tepki oldugunu soyledi psikolog. Aksam gecirilen zaman yetmediginden uyumayi reddediyordu. Ben hircinlasip kizdikca da oda ne yapacagini bilemeyip karsilik veriyordu. Bir de ise giderken kaciyordum cnku anane teyzeler hepsi askla ilgilenmesine ragmen beni birakmak istemiyordu. Vedalasma seramonisi fln yapmaya baslamistik. 2 yasda kres bazi cocuk ic8n erken cidden ama bazi cocuk ve anne ic8n de ihtiyac olabiliyor. Bi uzman gorusuyle uygunsa bence cok faydali dahi olabilir. Evde basbasa olup birsey katamiyorsan yuzgoz olup sinir harbi yasayacagina kaliteli ama senden ayri bir zaman ona da iyi gelebilir. Kres kotu birsey degil yani. Bahsettigim arkadasa cocuk gelisiminde uzman bir prof onerince baslatti anneye de cocuga da iyi geldi cidden. Ama sizin basbasa sohbetli sicak samimi muhabbetli kaliteli bir zaman dilimine ihtiyaciniz var gibi. Yani yanyana olmak degil gozgoze gercek ve kaliteli iletisim halinde olmaya. Bana da bu onerilmisti. Az ama oz bir zaman dilimi. Ben de simdi zorlaniyorum ya çalışırken hamile de degildim cidden ise yariyordu.

Aslinda senin kilon ile bebegin aldigi kiloyi oranlayaraka yorum yapmis mubtemelen. Ilk kizimda 6 ayda 5 kilo anca almistim bebek hep kucuk gidiyordu hatta son ayda karin bolgesi 1 2 hafta heriden geliyordu kafa bitek haftasitle uyumluydu yani zay8fti. Zaten en son 2800 demisler 3080gr olarak da dogmustu ve sadece 10 kg aldim ben zaten cok zayiftim surekli 2 dr um da zayifim diye paraliyordu beni de. Bunda bulantim az smdiden 7 kilo aldim hala erken kalk kahvalti erken basla 6 ogun ye diye kiziyor bana cnku gobek cevresi yine zayif gibi halbuki ilkine nazaran haftasiyla uyumlu. Beni zayif buluyir biraz da depolamam gerektigini düşünüyor ve oranlamaya gore de bebek icin olmasi gerekeni soyluyorlar. Bebekte onde gitme de iyi birsey degil seker hastaligindan suphelenilir. Anneye de eziyet dogum icin de sikinti ama.dogum sonrasi icin sahane bisi ele avuca gelen bebe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…