2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok tesekkur ederim canım yani bence de 5 kg sadece aldıgım 24. haftadayız ve gayet zayıf fit görünüyorum..moralimi bozmuyorum canım hic cok sagol..
Bebegim sag salim döner insallah dua ediyorum... bu kadar kafama takmam aslında soylenenleri ama bir kardesimi anne karnında 39.haftada donerken boynuna kordon dolandıgı icin kaybettik ve 10 yasındaydım.. cok uzulmustum.. simdi bu konusulunca kötü oldum... Allah korusun yavrularımızı. Hepimiz sag salim kucaklarimiza alalim insallah

Halt etmis o doktor benim ilk iki hamileligimde tekinde 19 digerinde 21 kilo aldigimi duysa ceker vururdu beni heralde :))
Buda o kadar mumkun degil alamam gerci yiyemiyorum surekli cikariyorum bulantilar bitmedi malesef
Hic bulantım olmadı cok sukur cıkarmıyorumda hani guzel yiyorum ama abarttı bence de canımı sıktı... yok bebek ters döner dönmez.. bebek kilolu uzun, erken alınır vs aklımı bunalttı..
Kıyamam canım ya kac hafta oldu bu anaların hakkı odenmiyor gercekten hala cekiyorsun...

Sagol canim plasentanin yerlesimi biraz kafami karistrdi nette okudum normal yerlesimli mi degil mi diye ondan sana yazdm bilirsin diye ilk muayenede serviks uzunlugunu sorcm mutlaka
Cok sukur canim artik guzelce dogumunu beklemek kaldi cok sukur

Çok guzel canim gule gule kullan insallah evet istanbuldayim tuzlada oturuyorum sana zahmet olmazsa adresi verirsen cok memnun olurum
Tabi ki kuZum
Size yakıncık valla alacaksanız hiç düşünmeyin hafta sonu bakmaya gidin
Hatta alt katta Bebek kıyafetleri filanda var

Eklentiler

• image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 53
senin üstünden ego kasmış resmen, sıkma canını en azından detaylında birşey çıkmamış için rahat eder.
bazı doktorlar gerçekten hakkıyla yapmıyor işlerini,
Ya gercekten sevmedigi isi neden yapar insanlar hele hele hamile hormonlari tavan yapms insanlarla ugrascgn bi isi gercekten isteyerek yapmazsan boyle olur iste

Ya gercekten sevmedigi isi neden yapar insanlar hele hele hamile hormonlari tavan yapms insanlarla ugrascgn bi isi gercekten isteyerek yapmazsan boyle olur iste
çok basit canım artık okuyan, eden ama duygusuz empatisiz insanlar olduk çıktık, tek amaç iyi bir iş iyi bir gelir.
sen sıkma canını, kimse istemediğin bir teste zorlayamaz yada öneride bulunamaz

Sagol canim plasentanin yerlesimi biraz kafami karistrdi nette okudum normal yerlesimli mi degil mi diye ondan sana yazdm bilirsin diye ilk muayenede serviks uzunlugunu sorcm mutlaka

Cok sukur canim artik guzelce dogumunu beklemek kaldi cok sukur

Posterior yerleşim normal. Benimki de aynı, arkada yerleşmiş.

Gülmek alay etmek hoş bir davranış değil bence de.

Eğitimlerini aldıkları işte doğru olduğunu bildikleri şeyi hastalar sürekli eleştirince onlar da biz hastalara gıcıklık kapıyorlar.

Haydin hayırlı olsun,hiç ağrı sancı çekmeyen benim 2gündür sol kasık üstünde sancım var

Sikayet ettim canim hasta haklarina dilekce aldilar sizlik bsy kalmadi dedi sorumlu, kagida bi baktim dilekceyi alan sorumlunun da imzasi gerekiyomus ben de dedm siz de imzanizi atin da ben goreyim dedm imzayi attilar resmini cektim bimer cimer saglik bakanligi hepsini aricm yazcm dilekcenin resmini de atcm dilekcemin isleme koyulmasindan supheliyim diye yazcm..kesinlikle bizm tercihimiz ben de senin gibi dusunuyorum doktorum ikna edici olursa dusunurm yaptrmayi ama yaotrmyorm diye de kimse kimse kucumseyip yargilayamaz yani

Gülmek alay etmek hoş bir davranış değil bence de.

Eğitimlerini aldıkları işte doğru olduğunu bildikleri şeyi hastalar sürekli eleştirince onlar da biz hastalara gıcıklık kapıyorlar.
Ya tabi bak haklilar guzelce bilgilendirsin yanlis dusunuyosun desin buna amenna ama tutup da gulup dalga gecip terslemek kimsenin haddi degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…