Küfüm sizinle-Piraye Canım nerelerdesin sen ya özledik seni
Doktoru çok negatif gördüm. Hamilelikte toplamda 10 kiloyu geçmemek cidden zor. İlk hamileliğimde hem çok hareketliydim hem de az yiyordum 11 kilo ile tamamladım. Görenler nasıl bu kadar az aldın diyordu. Bebeğin posizyonuna gelince o ilerleyen zamanlarda belli olur doğum için nasıl olacağı. Onu da yaşadım bebeğim tersti daha sonra zaman ilerledikçe kendiliğinden döndü ve çoğu dönüyor zaten. Dönmezse o zaman konuşulur sezeryan vs. Şimdiden çok erken. Doktorun sanki korkutmak için konuşmuş gibime geldi. Sen bence onun dediklerine takılma. Doğuma yakın nasıl olur durumlar bilemeyiz. Bebeğin sağlıklıymış maşallah önemli olan bu
Hic bulantım olmadı cok sukur cıkarmıyorumda hani guzel yiyorum ama abarttı bence de canımı sıktı... yok bebek ters döner dönmez.. bebek kilolu uzun, erken alınır vs aklımı bunalttı..Halt etmis o doktor benim ilk iki hamileligimde tekinde 19 digerinde 21 kilo aldigimi duysa ceker vururdu beni heralde :))
Buda o kadar mumkun degil alamam gerci yiyemiyorum surekli cikariyorum bulantilar bitmedi malesef
Günaydın dedim kimse cevap vermemişhamile ve alınganım
Sagol canim plasentanin yerlesimi biraz kafami karistrdi nette okudum normal yerlesimli mi degil mi diye ondan sana yazdm bilirsin diye ilk muayenede serviks uzunlugunu sorcm mutlakaGüzelim sıkma canını olur öyle şeyler bazen. Bebeğinin ölçüleri uyumlu haftanla. Plasentanda arkada normal yerleşimli. Serviks uzunluğunu bir de kendi dr una sor bence. Ama kalpte ya da beyinde bir sıkıntı görse zaten oraya not ederlerdi. Atlatmış oldun güZelce bunu da tadını çıkar
Cok sukur canim artik guzelce dogumunu beklemek kaldi cok sukur
Tabi ki kuZumÇok guzel canim gule gule kullan insallah evet istanbuldayim tuzlada oturuyorum sana zahmet olmazsa adresi verirsen cok memnun olurum
Benle küsme bu gün ki ruh halim çok fena ağlarımKüfüm sizinle
Ya gercekten sevmedigi isi neden yapar insanlar hele hele hamile hormonlari tavan yapms insanlarla ugrascgn bi isi gercekten isteyerek yapmazsan boyle olur istesenin üstünden ego kasmış resmen, sıkma canını en azından detaylında birşey çıkmamış için rahat eder.
bazı doktorlar gerçekten hakkıyla yapmıyor işlerini,
valla ben iş arasında girip genelde son sayfadan yakalıyorum muhabbetleriGünaydın dedim kimse cevap vermemişhamile ve alınganım
çok basit canım artık okuyan, eden ama duygusuz empatisiz insanlar olduk çıktık, tek amaç iyi bir iş iyi bir gelir.Ya gercekten sevmedigi isi neden yapar insanlar hele hele hamile hormonlari tavan yapms insanlarla ugrascgn bi isi gercekten isteyerek yapmazsan boyle olur iste
Lohusa kafası hamile kafası gibi azıcık sulanmış. Birlikte göreceğiz. İnşallah en az hasarla atlatırız.ben psikolojik olarak çöküşteyim zaten hamilelik başından beri, herhalde bana bir psikolog yolu görülür lohusalıkta
Küsme küsme hiç aklıma geldin bugün ne kadar az yazıyor diye. Nasıl gidiyor?Günaydın dedim kimse cevap vermemişhamile ve alınganım
Cok saol canim en kisa zamanda gidecemTabi ki kuZum
Size yakıncık valla alacaksanız hiç düşünmeyin hafta sonu bakmaya gidin
Hatta alt katta Bebek kıyafetleri filanda var
Sagol canim plasentanin yerlesimi biraz kafami karistrdi nette okudum normal yerlesimli mi degil mi diye ondan sana yazdm bilirsin diye ilk muayenede serviks uzunlugunu sorcm mutlaka
Cok sukur canim artik guzelce dogumunu beklemek kaldi cok sukur
Ya gercekten sevmedigi isi neden yapar insanlar hele hele hamile hormonlari tavan yapms insanlarla ugrascgn bi isi gercekten isteyerek yapmazsan boyle olur iste
Benimde karnınım alt kısımları ara ara zonkluyorHaydin hayırlı olsun,hiç ağrı sancı çekmeyen benim 2gündür sol kasık üstünde sancım var
Sikayet ettim canim hasta haklarina dilekce aldilar sizlik bsy kalmadi dedi sorumlu, kagida bi baktim dilekceyi alan sorumlunun da imzasi gerekiyomus ben de dedm siz de imzanizi atin da ben goreyim dedm imzayi attilar resmini cektim bimer cimer saglik bakanligi hepsini aricm yazcm dilekcenin resmini de atcm dilekcemin isleme koyulmasindan supheliyim diye yazcm..kesinlikle bizm tercihimiz ben de senin gibi dusunuyorum doktorum ikna edici olursa dusunurm yaptrmayi ama yaotrmyorm diye de kimse kimse kucumseyip yargilayamaz yaniBen olsam olay çıkarırdım
Ne demek dalga geçmek terbiyesizler
Bu bizim seçimimiz sonuçta
Bende yaptırmayı düşünmüyorum ama doktorum ikna edici olursa belki de yaptırırım karar vermedim henüz
Saçma sapan insanlara canını sıkma boşver
Şikayet ettin mi
Ya tabi bak haklilar guzelce bilgilendirsin yanlis dusunuyosun desin buna amenna ama tutup da gulup dalga gecip terslemek kimsenin haddi degil yaniGülmek alay etmek hoş bir davranış değil bence de.
Eğitimlerini aldıkları işte doğru olduğunu bildikleri şeyi hastalar sürekli eleştirince onlar da biz hastalara gıcıklık kapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?