2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hic ugrasma cik gel bana yemek var yirik barabar :))
Ay ne iyi olurdu. Temizlik yaptım yine öğlen eve gelip. Bide çorba yaptım. Yanına bir şeyler yapacağım ama ayaklarımı hissetmiyorum. Eşimde geç gelecek daha 8de çıkacak. Onu beklesem mi çok açım

Evet benim kızımın Benin’le oynamaya ihtiyacı var.Ama her dakika olmuyor işte. Çok şükür ki uyku konusunda ya da işe giderken hiç sorun yaşamıyoruz. Ayrılış ve kavuşmalarımız gayet iyi. Aslında hamile kaldığından beri halsizlik be uyku halinde olduğum için ilgilenemedim. Ondan önce. beraber çok vakit geçiriyorduk. Belki de o zamanları özlüyordur periliçem. Kendimi iyi hissettiğim sürece. Evet her çocuğun kreş yaşı becerilerine ve kendini ifade etmesine bağlıdır. Elbette yaşından ilerde gelişim gösteren çocuklar için doktor tavsiye edebilir.

şı kızlar nasılsınız? Ya kilodan konu açılmış ben de ortalama 5 kilo aldım. Akşam yarışırsam 6 oluyor. Ama bugünkü kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği 3 yemek kaşığı menemen ve kibrit kutusu kadar beyaz peynir. Saat 16.30 da 1tabak kutu fasulye 1 dilim buğday ekmeği 1 küçük portakal. 1 litre su. Bir de öğlende 1 paket çubuk kraker. Ya buna rağmen kilo alınıyor. 5 kilo da bana fazla gelmedi. Herkes son aylar kilo almayabilir. Ayrıca bir hamilelikte 12-15 kg normaldir. Zaten betten baktığımda da bu aylarda 5-6 kilo normal diyor. Canını sıkmayın yani. D dry75 canım ayrıntılın gayet iyi burda devlet hastanesi ayrıntılıda bunların hiçbirine bakmıyor. Gözün aydın. esut85 dün aklımdan geçtin sesin çıkmıyor diye. Ağrılar bundan sonra daha da artacak.

İşe başladım ya gün içinde çok yazamıyorum ama okuyorum sizi kendimi taşıyamaz oldum şimdiden. Sende nasıl gidiyor? Unutuyorsunuz beni
Ben de tasiyamaz oldum. Kalkmak ayri dert oturmak ayri dert. Ustelik sen bi de surekli geziyorsun. Zor vallahi çalışırken hamilelik.

Çorba yaptım da yanına ne yapacağım bilmiyorum canım aslında biliyorumda söylemeyeyim canınız çeker belki basit ve zararlı bir yemek
ya benim en pratik tarifim, patlıcan kabak patates soğan biber koyuyorum bir borcama üstüne salçalıyağlı su birde baharat herşey çiğden mis gibi oluyor hemde hiç uğraşmadan

Ben de tasiyamaz oldum. Kalkmak ayri dert oturmak ayri dert. Ustelik sen bi de surekli geziyorsun. Zor vallahi çalışırken hamilelik.
O kadar nefes nefese kalıyorum ki merdiven çıkarken insanlar şaşırıyor üzerimde mont falan olduğundan hamile olduğum da belli olmuyor. Bu yaşta neden böylesin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…