2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ilk okuyunca ikisinde istemiyor diye algıladım
Çocukların odası ayrı mı
Yaşları kaç

Ya çocuklar büyüdükçe artıyor sıkıntı benim de gardolap hatta dolap sıkıntım var. Burda kozlar ev sahibi vestiyer, banyo dolabı ya da yüklük falan yaptırmıyor evine kendi oturmayacaksa. Evim o kadar büyük ki ama bu evde sadece mutfak dolabı var. Bir de kendi gardolabım. Allahtan ki evde depo var ebeveyn banyosu kadar bir depo yapmışlar evin içine. O olmasa her şeyi bir balkona yığacaktım. Ama siz şanslısınız. Büyük şehirlerdeki evlerde gömme dolaplar falan oluyor değil mi? Kendi evini Ona göre dizayn edersin. Zamanla istediğin yere dolap yaptırırsın. Ben de kızlara oda yapacağım seneye ama ayrı mı bir mi karar veremedim. Ayrı yaparsam misafir yatak odamı bozacağım. Çok kararsızım. Şehir dışında yaşayan birine de misafir yatak odası şart oluyor kararsızım Bizim de büyükçe bir oyun evimiz var. Ben de onu taşınırken söküp bir daha kurmasam diyorum şuan çok oynamıyor ama kurmazsam kesin oynamak ister

Ben yemek cok az yiyorum ama yedigim meyvenin haddi hesabi yok.Gunluk 1-1.5 kilo civari meyve tuketiyorum.Toplamda 5 kilo aldim.Meyve yemesem 2 biledin 3 kilo anca alirdim heralde
Ben de ilk zmanlarda yediğim hamur işlerine bağlıyorum. Şimdi 2-3 haftadır dikkat ediyorum. Hatta arabamı biraz ötedeki otoparka park ediyorum oradan okula yürüyorum bir 5-6 dk. Onu da kar sayıyorum İnan ki. Bir de okulda inip çıktığım merdivenler spor sayılır di mi?

Benim sadece mutfağa içim bu kadar sıkılıyorsa
Seni hiç düşünemiyorum valla
Ocak başlarında taşınırsın inşallah
Şimdi taşına bilsen aslında tam zamanı
Güzel güzel içine sine sine yerleşme yapardın iyiyce ağırlaşmadan

Sagol canm cok sukur guzelce atlattik gitti uykularim kaciyodu kac gundur

O zaman balkona falan bi dolap yaptır canım oraya koyarsın olmaz mı?
Ah ah yarama tuz bastın resmen
Benim balkonum yok
Evim 2+1
Salonum çocuk odam ve yatak odam epey güzel geniş
Ama balkonum yok
Çocuk odasına mesela bizim ayakkabılarımız
Şimdi onlar için yatak odasına dolap alıp ayakkabıları oraya koyacağız
Çünkü ben kolidar Dresuar alıp ayakkabı dolapını atmıştım :))
Kolidar dar yer kaplıyor ayakkabılık diye

O zaman pek bir seçenek yok kuzum bir şekilde mutfağa sığdıracaksın

Çok iyi yapmışsın :) sen bir de bu közle büyüdükçe oyuncaklarını sığdıracak, ayakkabılarını, sığdıracak yerler arayacaksın maalesef şuan kıyafet konusunda kızçem beni geçmiş durumda mesela

4 kisi sigabiliyorduk bu eve cok guzeldi ama bundan bile sıkıldı kızım. Marangoza yaptirmistik. Ileride fikir olsun. Cocuklar cok seviyorlar. 2 yila yakın durdu evimizde

Eklentiler

• IMG-20181128-WA0007.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 89
SEPTEMBER LOVE o dolabı balkona alamaz mısın?
Balkonum yok evde ki yaramda o ZAten
kuZum Çatı katı evim benim
Eşim balkon yaptırmak istedi sonradan ama ben çok araştırdım ne bileyim korktum güvenemedim
O dolapı boşaltıp onu Pera nın ıvır zıvır dolapı yapacam
Oyuncak bez filan

Eklentiler

• image.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 73
Tahmin edebiliyorum
Artık alt kattı alırız kayınvalidem den anca sığarız eve :)

Masan nasıl ayaklı mı? Benim abimin masasının altı kapaklı dolap mesela biz özellikle o şekilde yaptırmıştık. O da oraya kullanmadığı Bircan tepsi falan koyuyordu. Çok geniş bir dolap değildi senin dolabın sadece fırın kısmı kadardı.

4body1soul ye bacım ye. 1.5 kilo az, ablamda hep meyve yemişti 25 kilo aldı,darısı başına

F Ftszynp eğer sayfalar çok biriktiyse üşenip okuyamamaktan yazamıyorum bazen bu akşam iş çıkışı hava çok güzeldi,biraz yürüdüm iyi geldi sanki sacıma.. garip ama bende anormal bi insanımdır zaten

Canım bende +5 im su an dun doktordan yedim paparayı...
canım ne var ki 5 kiloda maaşallah boyun fidan gibi abartı bence valla 7 kilo almışım 162 boyla oldum 64.çalışıyorum merdiven in cik yol da yürüyorum ama alınıyor geç yedigim için belkide.okulda 5 hamile var ve herkes yiyor eli boş pek görmedim ben de onlardan biriyim :))sen 13 14 ile tamamlara in en fazla

SEPTEMBER LOVE aynı kaderi paylaşıyorduk senle dimi.. benimde ev çatı katı, kızıma oda yapmak için yatak odamı küçültücem biraz.. kayınvalidem alt katta ama istemem onun evini,burayı ben sıfır gibi yaptırdım çünkü.

Masa fikri çok güzelmiş
Benim mutfak masam ikeadan Normal ayaklı masalardan
Son çare oraya hem masa hem de dolap olarak kullanacağım bir şey yaptırabilmek
En Azında bakliyat koysam bana gene yeter
Bana iş yapmak yasak ya yoksa ben o mutfağa komple asağı indirir daha düzenli dizer
Herşeyimi sığdırmayı denerdim
Artık bir pazar eşime yanaşıp kavga dövüş ona yaptıracağım :)

Senin balkonun var mı bari? Ya çatı katlarında çok geniş balkonlar olur bizim burda. Benim annemin evi dubleks 2 devasa balkon vardı. Babam sonra onları kapatıp tam daire yaptı çatı katını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…