2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim en pratik tarifim, patlıcan kabak patates soğan biber koyuyorum bir borcama üstüne salçalıyağlı su birde baharat herşey çiğden mis gibi oluyor hemde hiç uğraşmadan
Fırınlıyorsun dimi
Bazen bende öyle yapıyorum ekstre havuç da koruyorum içine
Fırından çıkarınca da üstüne domatesli sarımsaklı sos yapıyorum

O kadar nefes nefese kalıyorum ki merdiven çıkarken insanlar şaşırıyor üzerimde mont falan olduğundan hamile olduğum da belli olmuyor. Bu yaşta neden böylesin diyorlar
32.hafta raporuna ne zaman ayrılacaksın canım, senin işin hepimizden daha yorucu Allah yardımcın olsun

aynen fırınlıyorum, çakma türlü diyorum ben
Benim fırınım boş odamda duruyor
Pera nın odası olacak inşallah o oda
Şimdi o odada bir beyaz dolap var marangoza yaptırmıştım
İçinde fırın bakliyatlar var
Bir dünya kavanoz bakliyat dolu içi
Ben onları ne yapacam mutfak hiç yer Yok
Koca fırını tezgah üstüne mi koyayım
En nefret ettiğim şeyde tezgah üstünde fırın durması

Ben yemek cok az yiyorum ama yedigim meyvenin haddi hesabi yok.Gunluk 1-1.5 kilo civari meyve tuketiyorum.Toplamda 5 kilo aldim.Meyve yemesem 2 biledin 3 kilo anca alirdim heralde

Bende sevmem hiç ama mikrodalga fırınım tezgah üzerinde mecbur. Mutfağın büyük mü nasıl bi dolap falan alsan sığar mı acab

Yapma ekstre iş kadını tanımadan nefret ettim
Havalar çok soğuyor
Çok sıkı giyin
Bide 32 beklemek ayrılma şansın var mı
Doktor rapor filan verse
Değişik bir kadın ya. Kadınları pek sevmiyor. 32ye kadar çalışırım canım hatta çalışabilir raporu alıp 35 37ye kadar çalışırım diyordum ama yapamam sanırım bu şekilde bile çok zorlanmaya başladım merdiven çık in nefes nefese kalıyorum

Benim eski evim buyuktu ama mutfagi bi o kadar kucuktu.Buzdolabinin ustunde dururdu firinim.Hafifti kullanacagim zaman tezgah ustune koyup pisirip temizleyip tekrar kaldirirdim.Sende oyle yapabilirsin

Bugun evde kiyamet koptu kiyamett
Bebegin yatagi bugun yarin gelecek kizimin odasini ona gore ayarladik duzenledik.Sonra cocuklar geldi odayi gorunce olanlar oldu
O diyo benim odamda yatacak bebek oteki diyo hayir benim odamda..
Neyse oyle boyle ikisininde gonlunu yaptik ortalik duruldu

Benim eski evim buyuktu ama mutfagi bi o kadar kucuktu.Buzdolabinin ustunde dururdu firinim.Hafifti kullanacagim zaman tezgah ustune koyup pisirip temizleyip tekrar kaldirirdim.Sende oyle yapabilirsin
Buzdolabın Üstünde dolap geçiyor
Ve dolapın içi elektrikli ızgara ekmek kızartıcı kocaman tencelere düdüklü tencereyle filan dolu
Benim galiba önce oraya el atmam lazım
Eşime yanaşıp onu ikna edip bir hafta sonu mutfağı baştan yerleştirmem lazım bakliyatlarada yer açmam lazım
Doktor işi yasak etti yoksa aklıma takıldıya şimdi kalkıp bütün mutfağa döküp yerleştirirdim

Hahah çok tatlılar ya nerde yatacak sonuç olarak

ogluma aldigim tum esyalari ve yagmurdan ogluma kalan esyalari kapali arka balkona koydum bebek arabasi besikler falan depoda ustelik ben bu kadar esyayi nereye sigdircam. Tasinip düzen kurmak istiyorum 3lu dolabim var kapali balkonda ıvır zıvır var icinde biraz dandik ama onu ogluma dolap yapayim diyorum. Yeni evde kilere koyacaktim vaz gectim. Cekmeceleri bozuk ama insallah duzeltir eşim. Bi yeni eve taşınsak duzen kursak vallahi icin sıkılıyor bu evde her yer esya. Dun dellendim kızın gonlunu de yaptim oyuncak odasindaki minik evi söktüm kaldirdim. Anne çöpe atmayalim ama diyor yavrum. Atmayiz dedim.

İki beşik alsaydınız siz de gece biri gündüz biri bakardı keyif sende olurdu

Yaa ocağa kalmayaydı taşınma işi biran önce yerleşirdin ne güzel. Çok az kalmış oluyor doğuma aldıklarını yıka yerleştir birde taşınma üstüne dünya iş

Bende sevmem hiç ama mikrodalga fırınım tezgah üzerinde mecbur. Mutfağın büyük mü nasıl bi dolap falan alsan sığar mı acab
Mutfagım büyük değil normal diyeyim
Masa sandelya var masa olduğu için ekstre hiç bir şey koymaya yer yok
Gene mikrodalga kibar minik
Benim fırın kocaman maşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…