Canım kızartma istiyorya benim en pratik tarifim, patlıcan kabak patates soğan biber koyuyorum bir borcama üstüne salçalıyağlı su birde baharat herşey çiğden mis gibi oluyor hemde hiç uğraşmadan
KuZumm senin işin hafifledi dimi bölgen azaldıSonrasını düşünmek istemiyorum şuanda
Fırınlıyorsun dimiya benim en pratik tarifim, patlıcan kabak patates soğan biber koyuyorum bir borcama üstüne salçalıyağlı su birde baharat herşey çiğden mis gibi oluyor hemde hiç uğraşmadan
aynen fırınlıyorum, çakma türlü diyorum benFırınlıyorsun dimi
Bazen bende öyle yapıyorum ekstre havuç da koruyorum içine
Fırından çıkarınca da üstüne domatesli sarımsaklı sos yapıyorum
32.hafta raporuna ne zaman ayrılacaksın canım, senin işin hepimizden daha yorucu Allah yardımcın olsunO kadar nefes nefese kalıyorum ki merdiven çıkarken insanlar şaşırıyorüzerimde mont falan olduğundan hamile olduğum da belli olmuyor. Bu yaşta neden böylesin diyorlar
Azaldı canım ara ara ekstra iş vermeye çalışıyor aöa hakediyorum bir şekildeKuZumm senin işin hafifledi dimi bölgen azaldı
O uyuz kadın sana eziyet etmiyor dimi
Benim fırınım boş odamda duruyoraynen fırınlıyorum, çakma türlü diyorum ben
Yapma ekstre iş kadını tanımadan nefret ettimAzaldı canım ara ara ekstra iş vermeye çalışıyor aöa hakediyorum bir şekilde
Gelin anam hepiniz gelin cikin cikin gelin :))Beni neden çağırmıyorsun
Ben yemek cok az yiyorum ama yedigim meyvenin haddi hesabi yok.Gunluk 1-1.5 kilo civari meyve tuketiyorum.Toplamda 5 kilo aldim.Meyve yemesem 2 biledin 3 kilo anca alirdim heraldeşı kızlar nasılsınız? Ya kilodan konu açılmış ben de ortalama 5 kilo aldım. Akşam yarışırsam 6 oluyor. Ama bugünkü kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği 3 yemek kaşığı menemen ve kibrit kutusu kadar beyaz peynir. Saat 16.30 da 1tabak kutu fasulye 1 dilim buğday ekmeği 1 küçük portakal. 1 litre su. Bir de öğlende 1 paket çubuk kraker. Ya buna rağmen kilo alınıyor. 5 kilo da bana fazla gelmedi. Herkes son aylar kilo almayabilir. Ayrıca bir hamilelikte 12-15 kg normaldir. Zaten betten baktığımda da bu aylarda 5-6 kilo normal diyor. Canını sıkmayın yani. @dry75 canım ayrıntılın gayet iyi burda devlet hastanesi ayrıntılıda bunların hiçbirine bakmıyor. Gözün aydın. @esut85 dün aklımdan geçtin sesin çıkmıyor diye. Ağrılar bundan sonra daha da artacak.
Bende sevmem hiç ama mikrodalga fırınım tezgah üzerinde mecbur. Mutfağın büyük mü nasıl bi dolap falan alsan sığar mı acabBenim fırınım boş odamda duruyor
Pera nın odası olacak inşallah o oda
Şimdi o odada bir beyaz dolap var marangoza yaptırmıştım
İçinde fırın bakliyatlar var
Bir dünya kavanoz bakliyat dolu içi
Ben onları ne yapacam mutfak hiç yer Yok
Koca fırını tezgah üstüne mi koyayım
En nefret ettiğim şeyde tezgah üstünde fırın durması
Değişik bir kadın ya. Kadınları pek sevmiyor. 32ye kadar çalışırım canım hatta çalışabilir raporu alıp 35 37ye kadar çalışırım diyordum ama yapamam sanırım bu şekilde bile çok zorlanmaya başladım merdiven çık in nefes nefese kalıyorumYapma ekstre iş kadını tanımadan nefret ettim
Havalar çok soğuyor
Çok sıkı giyin
Bide 32 beklemek ayrılma şansın var mı
Doktor rapor filan verse
Benim eski evim buyuktu ama mutfagi bi o kadar kucuktu.Buzdolabinin ustunde dururdu firinim.Hafifti kullanacagim zaman tezgah ustune koyup pisirip temizleyip tekrar kaldirirdim.Sende oyle yapabilirsinBenim fırınım boş odamda duruyor
Ben onları ne yapacam mutfak hiç yer Yok
Buzdolabın Üstünde dolap geçiyorBenim eski evim buyuktu ama mutfagi bi o kadar kucuktu.Buzdolabinin ustunde dururdu firinim.Hafifti kullanacagim zaman tezgah ustune koyup pisirip temizleyip tekrar kaldirirdim.Sende oyle yapabilirsin
Hahah çok tatlılar yaBugun evde kiyamet koptu kiyamett
Bebegin yatagi bugun yarin gelecek kizimin odasini ona gore ayarladik duzenledik.Sonra cocuklar geldi odayi gorunce olanlar oldu
O diyo benim odamda yatacak bebek oteki diyo hayir benim odamda..
Neyse oyle boyle ikisininde gonlunu yaptik ortalik duruldu
ogluma aldigim tum esyalari ve yagmurdan ogluma kalan esyalari kapali arka balkona koydum bebek arabasi besikler falan depoda ustelik ben bu kadar esyayi nereye sigdircam. Tasinip düzen kurmak istiyorum 3lu dolabim var kapali balkonda ıvır zıvır var icinde biraz dandik ama onu ogluma dolap yapayim diyorum. Yeni evde kilere koyacaktim vaz gectim. Cekmeceleri bozuk ama insallah duzeltir eşim. Bi yeni eve taşınsak duzen kursak vallahi icin sıkılıyor bu evde her yer esya. Dun dellendim kızın gonlunu de yaptim oyuncak odasindaki minik evi söktüm kaldirdim. Anne çöpe atmayalim ama diyor yavrum.Benim fırınım boş odamda duruyor
Ben onları ne yapacam mutnifak hiç yer Yok
İki beşik alsaydınız siz de gece biri gündüz biri bakardıBugun evde kiyamet koptu kiyamett
Bebegin yatagi bugun yarin gelecek kizimin odasini ona gore ayarladik duzenledik.Sonra cocuklar geldi odayi gorunce olanlar oldu
O diyo benim odamda yatacak bebek oteki diyo hayir benim odamda..
Neyse oyle boyle ikisininde gonlunu yaptik ortalik duruldu
Yaa ocağa kalmayaydı taşınma işi biran önce yerleşirdin ne güzel. Çok az kalmış oluyor doğuma aldıklarını yıka yerleştir birde taşınma üstüne dünya işogluma aldigim tum esyalari ve yagmurdan ogluma kalan esyalari kapali arka balkona koydum bebek arabasi besikler falan depoda ustelik ben bu kadar esyayi nereye sigdircam. Tasinip düzen kurmak istiyorum 3lu dolabim var kapali balkonda ıvır zıvır var icinde biraz dandik ama onu ogluma dolap yapayim diyorum. Yeni evde kilere koyacaktim vaz gectim. Cekmeceleri bozuk ama insallah duzeltir eşim. Bi yeni eve taşınsak duzen kursak vallahi icin sıkılıyor bu evde her yer esya. Dun dellendim kızın gonlunu de yaptim oyuncak odasindaki minik evi söktüm kaldirdim. Anne çöpe atmayalim ama diyor yavrum.Atmayiz dedim.
Mutfagım büyük değil normal diyeyimBende sevmem hiç ama mikrodalga fırınım tezgah üzerinde mecbur. Mutfağın büyük mü nasıl bi dolap falan alsan sığar mı acab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?