Cocuk esyasi icin cok guzel bir dolapBalkonum yokevde ki yaramda o ZAten
kuZum Çatı katı evim benim
Eşim balkon yaptırmak istedi sonradan ama ben çok araştırdım ne bileyim korktum güvenemedim
O dolapı boşaltıp onu Pera nın ıvır zıvır dolapı yapacam
Oyuncak bez filan
Aynen bende öyle daha dün muhabbet olduSEPTEMBER LOVE aynı kaderi paylaşıyorduk senle dimi.. benimde ev çatı katı, kızıma oda yapmak için yatak odamı küçültücem biraz.. kayınvalidem alt katta ama istemem onun evini,burayı ben sıfır gibi yaptırdım çünkü.
Yapar ya niye yapmasın. Son aylarına doğru yaptır :) Doğum temizliği dersinMasa fikri çok güzelmiş
Benim mutfak masam ikeadan Normal ayaklı masalardan
Son çare oraya hem masa hem de dolap olarak kullanacağım bir şey yaptırabilmek
En Azında bakliyat koysam bana gene yeter
Bana iş yapmak yasak ya yoksa ben o mutfağa komple asağı indirir daha düzenli dizer
Herşeyimi sığdırmayı denerdim
Artık bir pazar eşime yanaşıp kavga dövüş ona yaptıracağım :)
Yok yok kuzum ben eve çok masraf yaptım hemde çokHe kız kayınvaliden üste çıksın. Senin artık çoluk çocuk var sığmazsın.
Beşik ve dolap tamam ya Onların yanına komidin almadımCocuk esyasi icin cok guzel bir dolap
Anladım canım. O zaman yapacak bir şey YÖK. Bir yerler bulacaksın.Yok yok kuzum ben eve çok masraf yaptım hemde çok
Onların yatak odasına benim dolapım bile sığmaz
Benim yatak odam bir salon kadar nerdeyse
Ve yatak odası takımım çok büyük
Biz alırken satıcı bile iyice odayı ölçün her eve sığmıyor dedi.
Ondan ayrı televizyon sehpası koyduk
Şimdi bi tanede ayakkabılık gibi bir dolap alacağız oda sığıyor düşün
Aynen kuZumAnladım canım. O zaman yapacak bir şey YÖK. Bir yerler bulacaksın.
amin amin.Aynen kuZum
Şükür ki başımızı sokacak bir evimiz var gene Öyle Böyle idare ediyoruz
İnsanlar nasıl evlerde Bebek büyütüyor
Damları akıyor odaları Yok soğuk
Allah ım onlara yardım etsin inşallah
Çok hoş bir düşünce , çok anlamlıKızlar bişey sorcam bu gecelik benim annemin çeyizinden kendi geceliği Ama o dönem ki kadınlar genelde balık etli olduğu için biraz büyük ben bunu küçüktüp lohusa geceliği olarak kullanmak istiyorum sizce nasıl olur?
Gümüş göğüs kapaklarım geldiindirimi haber veren arkadaşı hatırlayamadım ama teşekkür ediyorum. Biraz erken oldu belki ama umarım işe yararlar. Bu arada bu ürünü alarak Kadın cinayetlerini durduracağız platformuna destek olmuşum. Böyle bir şeye destek olmaları çok hoşuma gitti.
kocaman devasaaaaaaa bi terasım varSenin balkonun var mı bari? Ya çatı katlarında çok geniş balkonlar olur bizim burda. Benim annemin evi dubleks 2 devasa balkon vardı. Babam sonra onları kapatıp tam daire yaptı çatı katını.
Sen isteyip begendikten sonra cok da anlamli olur cok tatli gorunuyoKızlar bişey sorcam bu gecelik benim annemin çeyizinden kendi geceliği Ama o dönem ki kadınlar genelde balık etli olduğu için biraz büyük ben bunu küçüktüp lohusa geceliği olarak kullanmak istiyorum sizce nasıl olur?
Bende çok begendim fikri de kendisinideKızlar bişey sorcam bu gecelik benim annemin çeyizinden kendi geceliği Ama o dönem ki kadınlar genelde balık etli olduğu için biraz büyük ben bunu küçüktüp lohusa geceliği olarak kullanmak istiyorum sizce nasıl olur?
Çokta güzel olur benceKızlar bişey sorcam bu gecelik benim annemin çeyizinden kendi geceliği Ama o dönem ki kadınlar genelde balık etli olduğu için biraz büyük ben bunu küçüktüp lohusa geceliği olarak kullanmak istiyorum sizce nasıl olur?
cok guzelmis. Guzel olur hem.Kızlar bişey sorcam bu gecelik benim annemin çeyizinden kendi geceliği Ama o dönem ki kadınlar genelde balık etli olduğu için biraz büyük ben bunu küçüktüp lohusa geceliği olarak kullanmak istiyorum sizce nasıl olur?
Günaydın kızlar :)
Dün doktor kontrolumuz vardi devlet hastanesinde..
23+3 sata gore ama doktorumuz 670 gr ve uzun ileride gorunuyor kilolu bir bebek yedigine ictigine dikkat et dedi.. Cok dengeli duzgun besleniyorum.. hamilelikten oncesinden beri alıskanlıgımdır tatlı yemem, sevmem, ekmek-pilav vs yemem.. sebze, balık, et, yogurt, salata vs hep olce tarta yerim neden boyle oldu anlamadım canım sıkıldı...
Ayrıca bana da +5 kilo aldıgım icin cok almıssın dikkat et dedi.. Hamilelik sonuna kadar +10 dan fazlası olmamalı dedi... yani 5 kilo daha hakkım var insallah uyabilirim..
Bir de oglusum ters duruyormus dönmezse sezeryan olacaksın, zaten kilolu bir bebek normal olmaz vs dedi...
cok sukur saglıklıymıs, iyiymis cok sevindim ama iste aklıma da bir sürü sey taktı.. 2 hafta sonra ozelde randevumuz var bakalım o ne diyecek....
Doğumdan sonraki gün 9 kilo daha az çıkmıştım tartıda.
kızlar aranızda göğüs ucu gömülü olan varmı.
benim maalesef öyle bu şekilde olup sonradan çıkarmı, sanki şimdiden içinde beyaz birikintiler var .kurumuş süt gibi
sizlerden de geliyormu bu şekilde
Haklısın bu haftalar benim içinde geçmiyor nedense. Bir de bir iştah var. Hiç doymuyorum sürekli yiyorum. Ne yapıcam nasıl geçireceğim hiçbir fikrim yok. Aklım hep aburcuburda
13 tabiki bendeRekor kimde kilo konusunda
Bende iyiyim diyordum soktayim
7 kilo belki bendedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?