2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende öyle daha dün muhabbet oldu
Kayınvalidem biz artık 4 kata çıkamayız aşağı katlarda oturalım Dedi
SiZde bizim eve inin balkon var hani filan diye
Benim gözler bi açıldı Yok yok dedim
Ben o kadar masraf yaptım bir balkon için evimi bırakmam dedim
İkinci çocuğu Allah nasip ederse o zaman düşünürüz çaresini

Yapar ya niye yapmasın. Son aylarına doğru yaptır :) Doğum temizliği dersin

He kız kayınvaliden üste çıksın. Senin artık çoluk çocuk var sığmazsın.
Yok yok kuzum ben eve çok masraf yaptım hemde çok
Onların yatak odasına benim dolapım bile sığmaz
Benim yatak odam bir salon kadar nerdeyse
Ve yatak odası takımım çok büyük
Biz alırken satıcı bile iyice odayı ölçün her eve sığmıyor dedi.
Ondan ayrı televizyon sehpası koyduk
Şimdi bi tanede ayakkabılık gibi bir dolap alacağız oda sığıyor düşün

Anladım canım. O zaman yapacak bir şey YÖK. Bir yerler bulacaksın.

Anladım canım. O zaman yapacak bir şey YÖK. Bir yerler bulacaksın.
Aynen kuZum
Şükür ki başımızı sokacak bir evimiz var gene Öyle Böyle idare ediyoruz
İnsanlar nasıl evlerde Bebek büyütüyor
Damları akıyor odaları Yok soğuk
Allah ım onlara yardım etsin inşallah

Çok hoş bir düşünce , çok anlamlı

yaa hala dvm ediyor mu acaba?

Senin balkonun var mı bari? Ya çatı katlarında çok geniş balkonlar olur bizim burda. Benim annemin evi dubleks 2 devasa balkon vardı. Babam sonra onları kapatıp tam daire yaptı çatı katını.
kocaman devasaaaaaaa bi terasım var

Sen isteyip begendikten sonra cok da anlamli olur cok tatli gorunuyo

Canim takviminde de 640 gr gorunuyor, 30 grlik fark aman aman bir fark degil bence. Doktor cok abartmis, hem seni aldigin kiloyu, hem de bebegin kilosunu, sanki sezaryen icin yol yapmaya calismis gibi geldi bana. Ben de 5 kilo almisim, dokrorum gayet normal dedi.

Doğumdan sonraki gün 9 kilo daha az çıkmıştım tartıda.

Ahh ne guzel, ben dogumdan sonraki gun bi tartildim, ayni kilodayim, ben dogurmamisim galiba dedim kendi kendime, meger odem olmus sanirim, 20 gunde falan indi o odemler, 40 gunluk olmadan 12 kilo gitmisti.

Canim benim meme basim gomuluydu, ben de kelebek kullandim, silikon meme basi, ama cok zorlandim, surekli cikiyodu aut birikiyodu akiyodu vs, sonradan meme basi cikmaya baslayinca da birakmak istedigimde kizim bi sure reddetme egilimi gosterdi, degisik geldi cunku silikon uclar olmayinca. Sut sagma makinasiyla da biraz saginca meme basi cikiyor aslinda, o skeilde de deneyebilirsin.

Haklısın bu haftalar benim içinde geçmiyor nedense. Bir de bir iştah var. Hiç doymuyorum sürekli yiyorum. Ne yapıcam nasıl geçireceğim hiçbir fikrim yok. Aklım hep aburcuburda

Offf ben de asiri istahliyim, surekli yiyip iciyorum, hep de zararli kalorili seyler, ilk kizimda 54 le baslayip 64 le doguma gitmistim. Bunda simdiden 59 oldum. 64 le doguma gitmem imkansiz gibi birsey sanirim.

Gece gece uyanik var mi? Biraz erken uyudum 11 gibi 1 de dinlenmis bir sekilde uyandim. 2Bucuk oldu . kiz da öksürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…