2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gece gece uyanik var mi? Biraz erken uyudum 11 gibi 1 de dinlenmis bir sekilde uyandim. 2Bucuk oldu . kiz da öksürüyor.
Ben tabiki aynen dediğin gibi dinlenmiş bir şekilde uyanıp gece gece alışveriş bile yaptim karnim da az ağrı var sinir oldum wc dede damla kadar kahverengi bi tortu Geldi o neyin nesi 3 ay once bıraktığım jelden mi kaynaklı yoksa bi sorun mu onada bi taktım sabah olmaz bana neysekine cuma kontrol günüm

Gule gule kullan cantani guzelmis. Damla kadarsa Az miktar biseyse onemli degildir bence.

yaa hala dvm ediyor mu acaba?

kocaman devasaaaaaaa bi terasım var
Canım sen sorunca baktım da kampanya bitmiş. Eski fiyatına geri dönmüşler

Kizlar e bebekte çanta indirimi var ben aldim foto ekliyorum ilgilenenler baksin sabaha kalmıyor
güle güle kullan canım. Gerçekten çok iyi indirimmiş. Ben çantamı geçen hafta aldım kargomu bekliyorum yoksa düşünürdüm almayı.

Rekor kimde kilo konusunda
Bende iyiyim diyordum soktayim
7 kilo belki bendedir
valla cnm kesn rekor bendede hamile kalamdan once 52 53 kilo civarindaydim 1.63 boyum var zayiftim 9 ekimde taetildigimda 65 kilo olmusum ama daha snra tartilmdim daha ama kac haftadirda yiyemiyorum hic ayni kilodada kalmis olablirim dogumdan snra umarim kilalari veririz

Günaydın herkese... ben de baş ağrışarımı hissetmemek için erkenden uyumaya çalışıyorum. Közüm sabah 6 da kalktı havuç diye bir havuç yedi geri yattı. Ben de 6 an beri ayaktayım. Dersim 10 da neyseki. Bi çorba yapıp çıkacağım.

Son düzenleme:
S ssule07 Ahh ne guzel, ben dogumdan sonraki gun bi tartildim, ayni kilodayim, ben dogurmamisim galiba dedim kendi kendime, meger odem olmus sanirim, 20 gunde falan indi o odemler, 40 gunluk olmadan 12 kilo gitmisti.
Benim de öyle olmuştu. 58 le Doğuma girdim eve geldim 56 kiloyum. 40 gün balon gibiydim. 40 tan sonra kilo vermeye başladım. Bunda ödem olmaz inşalalh. Ama ilk doğumumda yaptığım yanlış doğum yaptığımın ertesi günü çarşıya çıktım bir sürü gezdim. Bunda eve gelip yatacağım.

GÜNAYDIN KIZLAR BENDE NEZLEDEN ÖLÜYORUM KAÇ GÜNDÜR DR A GİTMEMEK İÇİN DİRENİYORUM AMA SANKİ DAHA DA AĞIRLAŞIYORUM DÜN TIKANMAKTAN SÜREKLİ UYANDIM

İyice panik oldum seker hastalıgı en cok korktugum sey, o kadar dikkat ediyorum...pilav, dolma, ekmek, cikolata vs hic tuketmem.. off...

Evet canım bende zaten 6 da cıkıyorum isten 7,5- de anca yemek yiyebiliyorum ne yapayım mecbur dikkat edilse de alınıyor...Allahım hayırlısını versin hepimize..

Bana da oyle gelmeye basladı canım, ters donmezse sezeryan. boyu uzun kilolu boyle normal olmaz sezeryan, kilon cok boyle giderse sezeryan butun sinirimi alt ust etti benim...
Hayırlısı olsun hakkımızda..yani tabii ki mecbur kalınca olabilir ama daha kacıncı haftadayız ki...
ayrıntılıda 2 hafta onceydi hersey normal iyi demisti diger doktor (ayrıntılıya bakan..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…