Ben tabiki aynen dediğin gibi dinlenmiş bir şekilde uyanıp gece gece alışveriş bile yaptim karnim da az ağrı var sinir oldum wc dede damla kadar kahverengi bi tortu Geldi o neyin nesi 3 ay once bıraktığım jelden mi kaynaklı yoksa bi sorun mu onada bi taktım sabah olmaz bana neysekine cuma kontrol günümGece gece uyanik var mi? Biraz erken uyudum 11 gibi 1 de dinlenmis bir sekilde uyandim. 2Bucuk oldu . kiz da öksürüyor.
Gule gule kullan cantani guzelmis. Damla kadarsa Az miktar biseyse onemli degildir bence.Ben tabiki aynen dediğin gibi dinlenmiş bir şekilde uyanıp gece gece alışveriş bile yaptim karnim da az ağrı var sinir oldum wc dede damla kadar kahverengi bi tortu Geldi o neyin nesi 3 ay once bıraktığım jelden mi kaynaklı yoksa bi sorun mu onada bi taktım sabah olmaz bana neysekine cuma kontrol günüm
Canım sen sorunca baktım da kampanya bitmiş. Eski fiyatına geri dönmüşleryaa hala dvm ediyor mu acaba?
kocaman devasaaaaaaa bi terasım var
güle güle kullan canım. Gerçekten çok iyi indirimmiş. Ben çantamı geçen hafta aldım kargomu bekliyorum yoksa düşünürdüm almayı.Kizlar e bebekte çanta indirimi var ben aldim foto ekliyorum ilgilenenler baksin sabaha kalmıyor
valla cnm kesn rekor bendede hamile kalamdan once 52 53 kilo civarindaydim 1.63 boyum var zayiftim 9 ekimde taetildigimda 65 kilo olmusum ama daha snra tartilmdim daha ama kac haftadirda yiyemiyorum hic ayni kilodada kalmis olablirim dogumdan snra umarim kilalari veririzRekor kimde kilo konusunda
Bende iyiyim diyordum soktayim
7 kilo belki bendedir
Ya sen işte napıyon? Uykun gelmiyor mu? Ya da başın ağrımıyor mu?Gunaydin arkadaslar. Kendimi mart analarinin en psikolpat uykulusu seçiyorum.gecem tam olarak boyle gecti mandalina yeme kısmı dahil
O zaman bir gün bizi çaya çağır kız...yaa hala dvm ediyor mu acaba?
kocaman devasaaaaaaa bi terasım var
:))Gunaydin arkadaslar. Kendimi mart analarinin en psikolpat uykulusu seçiyorum.gecem tam olarak boyle gecti mandalina yeme kısmı dahil
Aslinda senin kilon ile bebegin aldigi kiloyi oranlayaraka yorum yapmis mubtemelen. Ilk kizimda 6 ayda 5 kilo anca almistim bebek hep kucuk gidiyordu hatta son ayda karin bolgesi 1 2 hafta heriden geliyordu kafa bitek haftasitle uyumluydu yani zay8fti. Zaten en son 2800 demisler 3080gr olarak da dogmustu ve sadece 10 kg aldim ben zaten cok zayiftim surekli 2 dr um da zayifim diye paraliyordu beni de. Bunda bulantim az smdiden 7 kilo aldim hala erken kalk kahvalti erken basla 6 ogun ye diye kiziyor bana cnku gobek cevresi yine zayif gibi halbuki ilkine nazaran haftasiyla uyumlu. Beni zayif buluyir biraz da depolamam gerektigini düşünüyor ve oranlamaya gore de bebek icin olmasi gerekeni soyluyorlar. Bebekte onde gitme de iyi birsey degil seker hastaligindan suphelenilir. Anneye de eziyet dogum icin de sikinti ama.dogum sonrasi icin sahane bisi ele avuca gelen bebe.
canım ne var ki 5 kiloda maaşallah boyun fidan gibi abartı bence valla 7 kilo almışım 162 boyla oldum 64.çalışıyorum merdiven in cik yol da yürüyorum ama alınıyor geç yedigim için belkide.okulda 5 hamile var ve herkes yiyor eli boş pek görmedim ben de onlardan biriyim :))sen 13 14 ile tamamlara in en fazla
Bana da oyle gelmeye basladı canım, ters donmezse sezeryan. boyu uzun kilolu boyle normal olmaz sezeryan, kilon cok boyle giderse sezeryan butun sinirimi alt ust etti benim...Canim takviminde de 640 gr gorunuyor, 30 grlik fark aman aman bir fark degil bence. Doktor cok abartmis, hem seni aldigin kiloyu, hem de bebegin kilosunu, sanki sezaryen icin yol yapmaya calismis gibi geldi bana. Ben de 5 kilo almisim, dokrorum gayet normal dedi.
Yaaaa
canım sağol baktım, alıyorum hatta hastane çıkışıyla ,buda bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?