- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Canim kendi evin mi dolap yaptirabilecegin yer varsa kendi evinse dolap yaptir bi yerlereBenim sadece mutfağa içim bu kadar sıkılıyorsa
Seni hiç düşünemiyorum valla
Ocak başlarında taşınırsın inşallah
Şimdi taşına bilsen aslında tam zamanı
Güzel güzel içine sine sine yerleşme yapardın iyiyce ağırlaşmadan
Dolaplara tencere bardak bilmem ne koydugunda ustlerinde bos yer varsa raflari cikarttir biraz daha dar taktir ve yeni raf eklettir.Bu sekilde mutfaktaki bi bolum dolabin bile bosalsa kar ve oraya bakliyat koyabilirsin.Yine gardolabina raf eklettirme imkanin varsa eklettir ve az giydigin temiz ayakkabilarini oraya koyabilirsinAh ah yarama tuz bastın resmen
Benim balkonum yok
Evim 2+1
Salonum çocuk odam ve yatak odam epey güzel geniş
Ama balkonum yok
Çocuk odasına mesela bizim ayakkabılarımız
Şimdi onlar için yatak odasına dolap alıp ayakkabıları oraya koyacağız
Çünkü ben kolidar Dresuar alıp ayakkabı dolapını atmıştım :))
Kolidar dar yer kaplıyor ayakkabılık diye
Meyve kesmiyo gelip sizin restouranti yiyip bitirmeyi planliyom o zaman alirim senin istedigin o 25 kiloyu
Gayet iyi gidiyorNurbal27 kuZumm örgü nasıl gidiyor
Çok iyi yapmışsınSikayet ettim canim hasta haklarina dilekce aldilar sizlik bsy kalmadi dedi sorumlu, kagida bi baktim dilekceyi alan sorumlunun da imzasi gerekiyomus ben de dedm siz de imzanizi atin da ben goreyim dedm imzayi attilar resmini cektim bimer cimer saglik bakanligi hepsini aricm yazcm dilekcenin resmini de atcm dilekcemin isleme koyulmasindan supheliyim diye yazcm..kesinlikle bizm tercihimiz ben de senin gibi dusunuyorum doktorum ikna edici olursa dusunurm yaptrmayi ama yaotrmyorm diye de kimse kimse kucumseyip yargilayamaz yani
Bende aldım çanta ama siyah kalmamıştı
Sonuccc
Bebek de kiz oldugu icin kizin odasinda yaticak
Tabi ogluma oyle demedik aglicak gece seni uyandiracak alti degisince odan kokucak falan dedik.Tabi bunlari soylerken kizim duymadi yoksa bu seferde bebek bizim odamizda yatmasin kavgasi cikardi
Samimiyetini severim senin kuzum benim çok teşekkür ederimBen evde doğal gaz açık genede battaniye ile uzanıyorum
Allah yardımcın olsun
Bu gün sıcak çorba ve mutlaka ıhlamur limon tüket tmam mı
Kardeşim olsan İnan bu kadar üzülürüm
Benimki inat inat inat. İlla Ocakta alırız diyor. İndirime inanmıyor. Ama bakayım yinede canımE bebekte Bebek arabalarında indirim varmış
Almayan kaldı mı bilmıyorum ama bilginiz olsun
-Piraye sen de bak
Ben iletişim formuna yazdım. Zaten kutuya 3. ıslak mendil sığamaz. Bence sen de yaz. Baya bi tehdit ettim. Her yere şikayet ederim beni uğraştırırsanız diyeBenimde eksik gelmis arasak duzeltirlermi
Faturayı attım belkide benim de eksikti dikkat etmedim hiçBen iletişim formuna yazdım. Zaten kutuya 3. ıslak mendil sığamaz. Bence sen de yaz. Baya bi tehdit ettim. Her yere şikayet ederim beni uğraştırırsanız diye
Faturayı attım belkide benim de eksikti dikkat etmedim hiç
Faturaya ve gelenlere bakayım bi eve gidince bende. Hiç kontrol etmedim bir kutuyu açtım sadeceSleepy nin sitesind vardır faturan. Ben 2 paket merhaba bebek seti ve 3 kutu 4x40 ıslak mendil aldım
2 paket merhaba bebek seti geldi ama 2 kutu 4x40 ıslak mendil geldi.
hayırlı olsun canım, iyi gaza getirdik birbirimizi kötüyse de hepimizinki kötü olsun bariBende aldım çanta ama siyah kalmamıştışimdi alabildim. Füme aldım mecbur
Kayınpederimim binasında oturuyoruzCanim kendi evin mi dolap yaptirabilecegin yer varsa kendi evinse dolap yaptir bi yerlere
Hahajhah hiç sormahayırlı olsun canım, iyi gaza getirdik birbirimizi kötüyse de hepimizinki kötü olsun bari
Bende evde neyi nereye yerleştirsem de çocuk odasını boşaltsam diye düşünüyorumGayet iyi gidiyor
O kadar hoşuma gidiyor ki keşke daha önce başlasaydım diyorum :)
Sen nasılsın canım
Çok iyi yapmışsın
Okuyunca bi rahatladım
Daha önce bende birkaç kez karşılaştım böyle durumlarla
Bazı Hastane çalışanları kendilerini bişey sanıp
Hasta yada hasta yakınlarını azarlama hakkını görüyor kendinde
Benim hiç tahammülüm yok böyle şeylere
Samimiyetini severim senin kuzum benim çok teşekkür ederimçorba içiyorum zaten sık sık. Çok sağol kuzum
Bende füme aldım kuZummHahajhah hiç sormabüyük duruyor sanki biraz ama fiyatı çok uygun illaki kullanılır bence
aman en kötü ihtimal anneme filan yatıya kalmaya gittiğimde kullanırım, bi dünya eşya alır dışarı gezmeye çıktığımda da deri sırt çanta alırımHahajhah hiç sormabüyük duruyor sanki biraz ama fiyatı çok uygun illaki kullanılır bence
Aynen kuzum bi bordo bide füme kalmıştı. Siyahı olsaydı ben siyahını alacaktım. Füme de güzel ama siyah daha bi herşeye uyar gibi geldi. Bi gelsin de görelim bakalım. Sabah alsaydım keşkeBende füme aldım kuZumm
Füme de siyahlı füme ZAten herşeye kullanırız merak etme
Ben hep griden yana gidiyorum o yüzden füme alayım dedim
Bakalım nasıl bir şey gelecek
Hemen tükenmiş mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?