hangi rengini aldın canımgeronimo_s xxtalyaxx
Bende aldım kızlar yanına da 5 li hastane çıkışı aldım
Alt üst pijama bide ağız bezi aldım
Bunlarda aradan çıktı
bende eşime durup durup diyorum gerçekten annelik rahme düşünce başlarmış ama babalık doğunca diye. neler çekiyorum ağrılar psikolojik durumlar ama sen oh ne rahatsın diyorum.oda olsun hayatım doğumda tüm günahlardan arınıyormuşsun bide öyle düşün diyorHahah
Ya bizimkine de dedim ben gecenlerde..
daha bebiş gelmeden kiskanclık basladı bizimkinde sanki :) aramıza yatmaz di mi.. yok ikimizi eşit seversin artık di mi
Yok diyorum onu severim tabii ki en cokhayır eşit seversin oyle olmalı diyor..
Bazen agrım sancım oluyor bir dogsun ben ona gosterecegim cok cektirdi bu oglan sana vsya diyorum sus sacmalama
Füme rengini aldım kuZum İnşallah memlun kalırızhangi rengini aldın canım
Ah canım amin insallah :)bende eşime durup durup diyorum gerçekten annelik rahme düşünce başlarmış ama babalık doğunca diye. neler çekiyorum ağrılar psikolojik durumlar ama sen oh ne rahatsın diyorum.oda olsun hayatım doğumda tüm günahlardan arınıyormuşsun bide öyle düşün diyor
Canım teşekkür ederiz paylaştığınKizlar e bebekte çanta indirimi var ben aldim foto ekliyorum ilgilenenler baksin sabaha kalmıyor
Benim ilk bebek. Beni neyin beklediğini bilmediğim için sadece ne olduğunu bilmediğim bir heyecan var. Hayal kuramıyorum çünkü nasıl bir hayal kuracağımı bile bilmiyorumsürekli aklımda insanlardan duyduğum güzel hikayeler var
Yavrum yaa aynı duygudayız bende böyle omzumda evin içinde gezdiğimizi hayal ediyorum hepBenim ilk bebek. Beni neyin beklediğini bilmediğim için sadece ne olduğunu bilmediğim bir heyecan var. Hayal kuramıyorum çünkü nasıl bir hayal kuracağımı bile bilmiyorumsürekli aklımda insanlardan duyduğum güzel hikayeler var
Neeee 47 lira mı daha yeni 127 lira verdim çantayaKizlar e bebekte çanta indirimi var ben aldim foto ekliyorum ilgilenenler baksin sabaha kalmıyor
Dur kıss başım ağrıyacak sonra :)Neeee 47 lira mı daha yeni 127 lira verdim çantaya
Bugun magazya gidip bakcm ozmana kadar bitmezse begenrsem alrm canm bakmaya gidersem sana da yazarmÇok büyük gibi değil mi hangi rengini alacaksın gri siyah bordo var
Ara ara oluyor herhalde normal BenimdeGece karnımda çok sancı oldu çok korktum neydi anlamadım şimdi iyiyim neyseki
Yaz bakalım kuZum sen kaynarcada ki e Bebek ye gidiyorsun dimiBugun magazya gidip bakcm ozmana kadar bitmezse begenrsem alrm canm bakmaya gidersem sana da yazarm
Gönder geriNeeee 47 lira mı daha yeni 127 lira verdim çantaya
Birlikte aldığımız çanta demi? Ama o çok güzel ya. Bence 127 tl eder. Trendyol iade kabul ediyor 15 gün içinde kargo ücretsizNeeee 47 lira mı daha yeni 127 lira verdim çantaya
Aaa olaya bak.. biz iki kez sipariş verdik sleepy den ikisini de açmadık direk balkona attık demek eksik geliyorlarSleepy eksik ürün göndermiş, off sinir oluyorum böyle şeylere. Mesai saati dışında geldiğinden kantine bırakmışlardı. Islak mendillerden 4x40 olanlardan biri eksik. faturada 3 yazıyor 2 tane gelmiş.
Bunlarla uğraşmak gerçekten sinirimi bozuyor
BU GERÇEKTEN DOĞRU MU YA SIFIRLANCAZ MIbende eşime durup durup diyorum gerçekten annelik rahme düşünce başlarmış ama babalık doğunca diye. neler çekiyorum ağrılar psikolojik durumlar ama sen oh ne rahatsın diyorum.oda olsun hayatım doğumda tüm günahlardan arınıyormuşsun bide öyle düşün diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?