2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende eşime durup durup diyorum gerçekten annelik rahme düşünce başlarmış ama babalık doğunca diye. neler çekiyorum ağrılar psikolojik durumlar ama sen oh ne rahatsın diyorum.oda olsun hayatım doğumda tüm günahlardan arınıyormuşsun bide öyle düşün diyor

Ah canım amin insallah :)
gercekten babalık dogunca :)

Hiç biri kendi yaşadıkların gibi olmuyor.
İlk doğduğunda değil de büyüdükçe çok ayrı duygular yaşatıyor insana. Mesela ban ilk güldüğünde yaşadığım his bugün gibi aklımda.

Yavrum yaa aynı duygudayız bende böyle omzumda evin içinde gezdiğimizi hayal ediyorum hep
Heyecan mutluluk biraz stres korku
Ama inanılmaz bir sahiplenme koruma duygusu içindeyim

Ohhh cantalar da alinmis, daha bir igne birsey almadim, nerden baslicam ne alcam vs iyice kafam bulanik. Oncelikle dogumda kullanmak icin hem sade hem de şık bir hastane cikisi almak istiyorum ama gonlumdeki gibi birsey bulamadim henuz, kendime de sade ve şık bir lohusa takimi. Bir kac takim da alt ust alirim bebisime, ablasindan bir suru kiyfet var zaten. Sepet besik almak istiyorum beyaz, indirimde goren olursa haber verirse cok memnun olurum.

Simdi de hastanedeyim, 50grlik seker yuklemesi yapildi, tekrar kan vermek icin 1 saatin dolmasini bekliyorum bakalim.

Sleepy eksik ürün göndermiş, off sinir oluyorum böyle şeylere. Mesai saati dışında geldiğinden kantine bırakmışlardı. Islak mendillerden 4x40 olanlardan biri eksik. faturada 3 yazıyor 2 tane gelmiş.
Bunlarla uğraşmak gerçekten sinirimi bozuyor

Aaa olaya bak.. biz iki kez sipariş verdik sleepy den ikisini de açmadık direk balkona attık demek eksik geliyorlar

BU GERÇEKTEN DOĞRU MU YA SIFIRLANCAZ MI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…