başka yerden bakıcaz canım, eşim bu pazar çalışıyor benimde arkadaşımın mevlüdü var, haftaya salı ve pazar izinli ya salı gidip o bakıcak, yada pazar beraber gidicez.
öyle diyorlar, bikaç sohbette de hocalardan duymuştumBU GERÇEKTEN DOĞRU MU YA SIFIRLANCAZ MI
Canım zaten gelecek olan var diyorsun ne güzel işteOhhh cantalar da alinmis, daha bir igne birsey almadim, nerden baslicam ne alcam vs iyice kafam bulanik. Oncelikle dogumda kullanmak icin hem sade hem de şık bir hastane cikisi almak istiyorum ama gonlumdeki gibi birsey bulamadim henuz, kendime de sade ve şık bir lohusa takimi. Bir kac takim da alt ust alirim bebisime, ablasindan bir suru kiyfet var zaten. Sepet besik almak istiyorum beyaz, indirimde goren olursa haber verirse cok memnun olurum.
Simdi de hastanedeyim, 50grlik seker yuklemesi yapildi, tekrar kan vermek icin 1 saatin dolmasini bekliyorum bakalim.
dünya kadar sipariş aldılar adamların kafa error vermişSleepy eksik ürün göndermiş, off sinir oluyorum böyle şeylere. Mesai saati dışında geldiğinden kantine bırakmışlardı. Islak mendillerden 4x40 olanlardan biri eksik. faturada 3 yazıyor 2 tane gelmiş.
Bunlarla uğraşmak gerçekten sinirimi bozuyor
Yok değil sezeryan dahil edilemiyormuşöyle diyorlar, bikaç sohbette de hocalardan duymuştumama sezeryan dahilmidir bilmiyorum
Ohhh cantalar da alinmis, daha bir igne birsey almadim, nerden baslicam ne alcam vs iyice kafam bulanik. Oncelikle dogumda kullanmak icin hem sade hem de şık bir hastane cikisi almak istiyorum ama gonlumdeki gibi birsey bulamadim henuz, kendime de sade ve şık bir lohusa takimi. Bir kac takim da alt ust alirim bebisime, ablasindan bir suru kiyfet var zaten. Sepet besik almak istiyorum beyaz, indirimde goren olursa haber verirse cok memnun olurum.
Simdi de hastanedeyim, 50grlik seker yuklemesi yapildi, tekrar kan vermek icin 1 saatin dolmasini bekliyorum bakalim.
ama sezeryanda da bi sürü kesik dikiş sonradan çekilen :)Yok değil sezeryan dahil edilemiyormuş
İnşallah gönlüne göre bulursun Canımbaşka yerden bakıcaz canım, eşim bu pazar çalışıyor benimde arkadaşımın mevlüdü var, haftaya salı ve pazar izinli ya salı gidip o bakıcak, yada pazar beraber gidicez.
mdf takıntısı var adamdabenim beğendiğimi beğenmiyor filan o yüzden beşik işini ona pasladım
SonucccHahah çok tatlılar yanerde yatacak sonuç olarak
Ben bilmem Öyle diyorlarama sezeryanda da bi sürü kesik dikiş sonradan çekilen :)
Ay bizde onceki gun cocuklarin oyuncaklarini doktuk kirik bozuk ne kadar oyuncak varsa attik.ogluma aldigim tum esyalari ve yagmurdan ogluma kalan esyalari kapali arka balkona koydum bebek arabasi besikler falan depoda ustelik ben bu kadar esyayi nereye sigdircam. Tasinip düzen kurmak istiyorum 3lu dolabim var kapali balkonda ıvır zıvır var icinde biraz dandik ama onu ogluma dolap yapayim diyorum. Yeni evde kilere koyacaktim vaz gectim. Cekmeceleri bozuk ama insallah duzeltir eşim. Bi yeni eve taşınsak duzen kursak vallahi icin sıkılıyor bu evde her yer esya. Dun dellendim kızın gonlunu de yaptim oyuncak odasindaki minik evi söktüm kaldirdim. Anne çöpe atmayalim ama diyor yavrum.Atmayiz dedim.
İki beşik alsaydınız siz de gece biri gündüz biri bakardıkeyif sende olurdu
Napayım canım okuduğum bölümden kaynaklı. Yazın yanıyoz kışın donuyoz. Hele yazın gör amele yanığı oluyoruzEvet ya İnan ki havaların soğumasını senin için hiç istemiyorum
Üşüyeceksiniz diye sen de ne gezmeyi seviyorsun
Masa başında bir iş bulamadım
Hiç sorma gözlerim yaşarıyor rüzgardan. Kalın giyiniyorum ama bugün ayrı bi soğuk hasta olmam umarım
Ayri odalari 8 ve 6 yasindalar.Bende ilk okuyunca ikisinde istemiyor diye algıladım
Çocukların odası ayrı mı
Yaşları kaç
Ben evde doğal gaz açık genede battaniye ile uzanıyorumNapayım canım okuduğum bölümden kaynaklı. Yazın yanıyoz kışın donuyoz. Hele yazın gör amele yanığı oluyoruzbaya soğuk hasta olmam inşallah
Tasinirken kaldirirsan sorun olmaz.Sonra bi sure sonra degisiklik olunca kurarsin.Bizimde top havuzumuz vardi tasinirken onu kaldirdim daha isteyen yok somestr tatilinde kurarim kuzenleri gelmezseYa çocuklar büyüdükçe artıyor sıkıntı benim de gardolap hatta dolap sıkıntım var. Burda kozlar ev sahibi vestiyer, banyo dolabı ya da yüklük falan yaptırmıyor evine kendi oturmayacaksa. Evim o kadar büyük ki ama bu evde sadece mutfak dolabı var. Bir de kendi gardolabım. Allahtan ki evde depo var ebeveyn banyosu kadar bir depo yapmışlar evin içine. O olmasa her şeyi bir balkona yığacaktım. Ama siz şanslısınız. Büyük şehirlerdeki evlerde gömme dolaplar falan oluyor değil mi? Kendi evini Ona göre dizayn edersin. Zamanla istediğin yere dolap yaptırırsın. Ben de kızlara oda yapacağım seneye ama ayrı mı bir mi karar veremedim. Ayrı yaparsam misafir yatak odamı bozacağım. Çok kararsızım. Şehir dışında yaşayan birine de misafir yatak odası şart oluyorkararsızım Bizim de büyükçe bir oyun evimiz var. Ben de onu taşınırken söküp bir daha kurmasam diyorum şuan çok oynamıyor ama kurmazsam kesin oynamak ister
Benimde eksik gelmis arasak duzeltirlermiSleepy eksik ürün göndermiş, off sinir oluyorum böyle şeylere. Mesai saati dışında geldiğinden kantine bırakmışlardı. Islak mendillerden 4x40 olanlardan biri eksik. faturada 3 yazıyor 2 tane gelmiş.
Bunlarla uğraşmak gerçekten sinirimi bozuyor
He süper o zamanAyri odalari 8 ve 6 yasindalar.
Ama soyle bisey oglumun odasi kucuk tek cocuga gore yapmislar kizimin odasi epey buyuk 2-3 cocuk rahat kullanabilir.Eger bebek erkek olsaydi odalari degistircektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?