2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

xxtalyaxx beşik işini ne yaptınız Canım
Başka yerden mi bakacaksınız
başka yerden bakıcaz canım, eşim bu pazar çalışıyor benimde arkadaşımın mevlüdü var, haftaya salı ve pazar izinli ya salı gidip o bakıcak, yada pazar beraber gidicez.
mdf takıntısı var adamdabenim beğendiğimi beğenmiyor filan o yüzden beşik işini ona pasladım

Canım zaten gelecek olan var diyorsun ne güzel işte
Biz ne görsek topluyoruz ilk Bebek ya acaba ondan mı diyorum
23 haftaya kadar hiç birşey almamıştım Son 1 ay da bakıyorumda odası dahil baya baya eksiklerimiz azalmaya başlıyor
Her iki tarafa da ilk torun ya herkez heyecanla bişeyler yapalım alalım yapıyor
İnsallah Şekeride sorunsuz geçer

dünya kadar sipariş aldılar adamların kafa error vermiş

sepet beşik hevesim benimde var, ama sonrasında tekrar mobilya beşik almak maliyetli olur diye almıyorum açıkçası.
geçen gün letgodan baktım 250 ye tertemiz vardı, bi aklım alıp en azından içimde kalmasın demiyor değil

İnşallah gönlüne göre bulursun Canım
Aralık’tan sonraya kalma da zamlanna olmasın

Hahah çok tatlılar ya nerde yatacak sonuç olarak
Sonuccc
Bebek de kiz oldugu icin kizin odasinda yaticak
Tabi ogluma oyle demedik aglicak gece seni uyandiracak alti degisince odan kokucak falan dedik.Tabi bunlari soylerken kizim duymadi yoksa bu seferde bebek bizim odamizda yatmasin kavgasi cikardi

Ay bizde onceki gun cocuklarin oyuncaklarini doktuk kirik bozuk ne kadar oyuncak varsa attik.
Sonra bi baktik oyuncak kalmadi bir sepet dolmadi ikisininde.Artik karne hefiyesi o bu diye bahane edip biraz oyuncak alicaz.Dun alisveriste guzel egitici bi oyun cikti karsima hemen attim sepete
Bide tasinirken iyi cop cikiyo.Ben tasinirken ne kadar luzumsuz uzun zamandir kullanmadigim ve kullanacagimi dusunmedigim seyleri elden cikardim.Simdi bu evde luzumsuz tek bisey yok bi rahatladim ki

Evet ya İnan ki havaların soğumasını senin için hiç istemiyorum
Üşüyeceksiniz diye sen de ne gezmeyi seviyorsun
Masa başında bir iş bulamadım
Napayım canım okuduğum bölümden kaynaklı. Yazın yanıyoz kışın donuyoz. Hele yazın gör amele yanığı oluyoruz baya soğuk hasta olmam inşallah

Bende ilk okuyunca ikisinde istemiyor diye algıladım
Çocukların odası ayrı mı
Yaşları kaç
Ayri odalari 8 ve 6 yasindalar.
Ama soyle bisey oglumun odasi kucuk tek cocuga gore yapmislar kizimin odasi epey buyuk 2-3 cocuk rahat kullanabilir.Eger bebek erkek olsaydi odalari degistircektik

Napayım canım okuduğum bölümden kaynaklı. Yazın yanıyoz kışın donuyoz. Hele yazın gör amele yanığı oluyoruz baya soğuk hasta olmam inşallah
Ben evde doğal gaz açık genede battaniye ile uzanıyorum
Allah yardımcın olsun
Bu gün sıcak çorba ve mutlaka ıhlamur limon tüket tmam mı
Kardeşim olsan İnan bu kadar üzülürüm

Tasinirken kaldirirsan sorun olmaz.Sonra bi sure sonra degisiklik olunca kurarsin.Bizimde top havuzumuz vardi tasinirken onu kaldirdim daha isteyen yok somestr tatilinde kurarim kuzenleri gelmezse

Benimde eksik gelmis arasak duzeltirlermi

Ayri odalari 8 ve 6 yasindalar.
Ama soyle bisey oglumun odasi kucuk tek cocuga gore yapmislar kizimin odasi epey buyuk 2-3 cocuk rahat kullanabilir.Eger bebek erkek olsaydi odalari degistircektik
He süper o zaman
Kızlar bir odaya toplandı ne güzel ya maşalllah
Nasıl güzel bir oda olacak kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…