2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya evet ama ben genelde siyahçıyım o yüzden kararsız kaldım kuzum :) hala kararsızım :))

Aynen aman kalsın zaten başka bir çanta da alırım belkide. Bu çok uygun diye aldım. Biraz büyük
Zaten füme tükenmiş
Birazdan siyah tükenir iptal filan etme
Elin boş kalır bende demesi
Bak zaten büyük bir çanta günlük için bana uygun gelmedi
Gene uyguna bide siyah sırt çantası alırsın
Olur biter
Bende öyle yapacağım
Bu çantayı Doğuma filan da giderken götürürüz

Bende öyle düşünüyorum kuzum bir tane daha alırız mutlaka. Bu biraz büyük çünkü. Gerçi bebelerin kıyafetleri eşyaları anca sığar

Ben çantamı hastaneye sokup kontamine ettirmem vallahi. Bavulla giderim, herşeyimi oraya koyarım, eve dönünce de yıkarım bavulu.

Ben gittim turuncu aldım. Hiç de umursamam böyle şeyleri, o kadar enerjik geldi ki bana, ne giyersem de takarım sırtıma çantayı. Hatta eşim de taşısın, pembe değil sonuçta. Füme güzel bence de.
Değiştirmedim bende füme kalsın. Bende siyahçıyım çantada özellikle siyah kahve takarım genelde renkli çantam yoktur. Turuncu da güzel

Bu aldığımız e bebekten bavul gibi bir şey gibi görünüyor gözüme
Mavi o yüzden küçük geldi :)
Normal bir sırt çantası alırım olmazsa
ben hepsi buradada yorumlarını okudum, kimi çok memnun, kimi resimdekinden küçük diyor kimi büyük.

kimi dış kumaş kaliteli ama iç astarlar hemen soyuldu diyor.herkesin deneyimi farklı çantayla ilgili bir ortak görüş yokdevlet meselesi oldu

instagram anne_kalbi_elimde kullanıcısında nakışlı hastane çıkışları 150 tl kızlar düşünenler var ise, en uygun burada gibi

bu arada diğer ayların topiklerine de girip bakıyorum alışveriş konusunda en heyecanlı biz gibiyizhayır belki orada da paylaşılan bir indirim vardır filan diye bakıyorum ama ucuz ucuz alıyorlarsada hiç paylaşımcı değiller

ya kızlar cantanın linkini kacırdım sitede de bulamadım paylasabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…