Ya evet ama ben genelde siyahçıyım o yüzden kararsız kaldım kuzum :) hala kararsızım :))Ben bana güven kuZumm :)
Aşk olsun çok baktım ikisinede
Ama füme daha güzel iki renkli gibi
Hem füme hem siyah
Yazın daha kullanışlı olur rengi solmaz öyle düşün
Bebek arabası ne renk olursa olsun onada uyar
Kızçelerimizin kıyafetleri aynıKararsız kaldım şuan siyah mı füme mi?
Füme sanki herşeye uyar kahverengi hariç ama siyah ona da uyarKararsız kaldım şuan siyah mı füme mi?
Değiştirmemeye karar verdim :))Kızçelerimizin kıyafetleri aynı
Çantaları da aynı olsun :)
Aynen aman kalsın zaten başka bir çanta da alırım belkide. Bu çok uygun diye aldım. Biraz büyükFüme sanki herşeye uyar kahverengi hariç ama siyah ona da uyar
Zaten füme tükenmişAynen aman kalsın zaten başka bir çanta da alırım belkide. Bu çok uygun diye aldım. Biraz büyük
Mart anaları hepimizin çantası aynı
Bu çantaları gören direk bunlar mart anası desinler :))Bebişlerle gezmelere çıkınca raslaşabiliriz belki ilerde kimbilir
Bende öyle düşünüyorum kuzum bir tane daha alırız mutlaka. Bu biraz büyük çünkü. Gerçi bebelerin kıyafetleri eşyaları anca sığarZaten füme tükenmiş
Birazdan siyah tükenir iptal filan etme
Elin boş kalır bende demesi
Bak zaten büyük bir çanta günlük için bana uygun gelmedi
Gene uyguna bide siyah sırt çantası alırsın
Olur biter
Bende öyle yapacağım
Bu çantayı Doğuma filan da giderken götürürüz
Değiştirmemeye karar verdim :))
Ben çantamı hastaneye sokup kontamine ettirmem vallahi. Bavulla giderim, herşeyimi oraya koyarım, eve dönünce de yıkarım bavulu.Zaten füme tükenmiş
Birazdan siyah tükenir iptal filan etme
Elin boş kalır bende demesi
Bak zaten büyük bir çanta günlük için bana uygun gelmedi
Gene uyguna bide siyah sırt çantası alırsın
Olur biter
Bende öyle yapacağım
Bu çantayı Doğuma filan da giderken götürürüz
Mavi çanta da küçük durmuyor şimdiden söyleyeyim.Aynı şeyi düşündüm bende
Çok eşya ile gideceğimiz yerlere bu çantayı alırız yanımıza
Bende eğer o maviyi uyguna verirse adam göz koydum onu da alacağım
Bu aldığımız e bebekten bavul gibi bir şey gibi görünüyor gözümeMavi çanta da küçük durmuyor şimdiden söyleyeyim.
Değiştirmedim bende füme kalsın. Bende siyahçıyım çantada özellikle siyah kahve takarım genelde renkli çantam yoktur. Turuncu da güzelBen gittim turuncu aldım. Hiç de umursamam böyle şeyleri, o kadar enerjik geldi ki bana, ne giyersem de takarım sırtıma çantayı. Hatta eşim de taşısın, pembe değil sonuçta. Füme güzel bence de.
karşılaşırsak birbirimizi çantadan tanırızBu çantaları gören direk bunlar mart anası desinler :))
Bide sobe den indirime alınan hastane çıkışlarımız hep aynı
ben hepsi buradada yorumlarını okudum, kimi çok memnun, kimi resimdekinden küçük diyor kimi büyük.Bu aldığımız e bebekten bavul gibi bir şey gibi görünüyor gözüme
Mavi o yüzden küçük geldi :)
Normal bir sırt çantası alırım olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?