- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
O da ne inat etti heeBenimki inat inat inat. İlla Ocakta alırız diyor. İndirime inanmıyor. Ama bakayım yinede canım
Bende öyle düşünüyorum canım illaki kullanılır baya uygun fiyatı. Çok kötü geleceğini sanmıyorumaman en kötü ihtimal anneme filan yatıya kalmaya gittiğimde kullanırım, bi dünya eşya alır dışarı gezmeye çıktığımda da deri sırt çanta alırım
Ya aslında inattan ziyade kaynanamlar alacak ben indirim varken alalım bak ocaktan sonra zam gelecek dedim oda annesine söylemiş kaynanam biz gelince beraber bakar alırız demiş o yüzden ısrar edemiyor. Bende ona ısrar edemiyorum. Yinede bakacağım ama bi tekrarO da ne inat etti hee
Ne güzel bir sürü indirim oldu
Gene olur gerçi de
Bakalım bizimde arkadaşlar getirecek Bebek arabasını ve puşeti onu bekliyorum heyecanla
Bana büyük geldi ama olsunAynen kuzum bi bordo bide füme kalmıştı. Siyahı olsaydı ben siyahını alacaktım. Füme de güzel ama siyah daha bi herşeye uyar gibi geldi. Bi gelsin de görelim bakalım. Sabah alsaydım keşke
Aynı şeyi düşündüm bendeaman en kötü ihtimal anneme filan yatıya kalmaya gittiğimde kullanırım, bi dünya eşya alır dışarı gezmeye çıktığımda da deri sırt çanta alırım
Biraz daha yapayım da bu haliyle bişeye benzemiyor :)Bende evde neyi nereye yerleştirsem de çocuk odasını boşaltsam diye düşünüyorum
Örgü yu merak ettim resim atarsın artık
Ne kadar bu çantanın fiyatı canımBana büyük geldi ama olsun
Fazla eşya götürmek gereken yerler olduğu zaman bu çantayı kullanırız
Eğer dün attığım resimdeki çantayı eşime uygun fiyata verirlerse Onuda alacağım
Kasım ayı bitti ZAten öyle düşün
Biraz daha yapayım da bu haliyle bişeye benzemiyor :)
Bende evime girmek istiyorum artık
Elis’in odasını hazırlamak istiyorum
Alışverişe başlamak istiyorum
Ama hiçbir istediğim olmuyor
Çocuk odasın da çok mu eşyan var
Garaj Yok mu oraya koysan
Duvar kağıdı yapmıcaz biz malum kiradayız
2 sene sonra tayin çıkar gideriz falan
Ama perde ve halı alınacak
Odasını annem alacak herhalde
Sen beğen falan dedi
Şu 1 ay çabucak geçse de bende başlasam alacaklarıma
Evet buda çok güzelmiş ama fiyatının çok uygun olduğunu sanmıyorum canım. Bana da büyük geldi ama illaki kullanırız. Fiyatı çok uygun geldi. O yüzden aldımBana büyük geldi ama olsun
Fazla eşya götürmek gereken yerler olduğu zaman bu çantayı kullanırız
Eğer dün attığım resimdeki çantayı eşime uygun fiyata verirlerse Onuda alacağım
E ben aldım ama nasıl yapacağım
E Bebek arasana ya da o siparişi iptal etE ben aldım ama nasıl yapacağım
Siyahınıda al öbür siparişi iptal etE ben aldım ama nasıl yapacağım
Kizlar e bebekte çanta indirimi var ben aldim foto ekliyorum ilgilenenler baksin sabaha kalmıyor
Değiştirmeyeceğim canım ya kalsınE Bebek arasana ya da o siparişi iptal et
Ama İnan kı füme rengine pişman olmazsın
Ben bana güven kuZumm :)Değiştirmeyeceğim canım ya kalsın
Kararsız kaldım şuan siyah mı füme mi?Siyahınıda al öbür siparişi iptal et
Mart anaları hepimizin çantası aynıCanım haber verdiğin için çok teşekkürler, hemen sipariş verdim bende, fiyatı çok uygun hemde siyah. İyi günlerde kullanalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?