- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
ben hepsi buradada yorumlarını okudum, kimi çok memnun, kimi resimdekinden küçük diyor kimi büyük.
kimi dış kumaş kaliteli ama iç astarlar hemen soyuldu diyor.herkesin deneyimi farklı çantayla ilgili bir ortak görüş yokdevlet meselesi oldu
https://www.e-bebek.com/stylo-trek-...wmBk15fwYfkaOUek4qH8TzEc3b07wM0gaAsvpEALw_wcBya kızlar cantanın linkini kacırdım sitede de bulamadım paylasabilir misiniz ?
Daha şubat annelerinde alışveriş yapmayan var :))bu arada diğer ayların topiklerine de girip bakıyorum alışveriş konusunda en heyecanlı biz gibiyizhayır belki orada da paylaşılan bir indirim vardır filan diye bakıyorum ama ucuz ucuz alıyorlarsada hiç paylaşımcı değiller
47 tl çanta aldık kuZumm Ne kadar giderse artık o kadar giderben hepsi buradada yorumlarını okudum, kimi çok memnun, kimi resimdekinden küçük diyor kimi büyük.
kimi dış kumaş kaliteli ama iç astarlar hemen soyuldu diyor.herkesin deneyimi farklı çantayla ilgili bir ortak görüş yokdevlet meselesi oldu
Uygunmuş baya ama artık kıyafet almak istemiyorum yainstagram anne_kalbi_elimde kullanıcısında nakışlı hastane çıkışları 150 tl kızlar düşünenler var ise, en uygun burada gibi
Allah sağına göre kar verir. Olsaydı ona göre dayanma gücü verirdi. Benim de ilk közüm çok hareketsizdi. Bu çok kıpraşık. O kıpırdadıkça ben garip oluyorum. Alışamadım henüz. En tatlı uyku halidir şekerleme. Pek severim.Uykum gelmez mi? Zombi gibiyim. Çay aldım kendime gelebilmek için. Şükür halimize, daha büyük problemler olmasın da uyuyamadım diye çok üzülecek bir durum yok. Dün öğle arası 1 saate yakın uyudum. Uyudum dediysem uyku uyanıklık arası bir şey. Sağıma yatınca bebeğim hemen tekme tokat girişiyor bana illa soluma yatacakmışım. Sırt üstü yatınca bir süre sonra tansiyonum düşüyor. İkiz olsa ne yapacaktım hiç bilmiyorum.
Senin işin yok galibaben hepsi buradada yorumlarını okudum, kimi çok memnun, kimi resimdekinden küçük diyor kimi büyük.
Kızınkini kullanacağım. Zaten evde bir de küçük bir beşik var hamak tarzında 3-4 ay onda idare eder. Gözde kıskanırsa onu büyük beşikte yatırırım.
Sen naptin Gokce ye besik alicak misin kizinkini mi kullanicaksin
Bir süre kurmak istemiyorum sürekli dağınık oluyor içi. Gözde de kreşe başlayacak nasılsa çok aramaz diye düşünüyorum.Tasinirken kaldirirsan sorun olmaz.Sonra bi sure sonra degisiklik olunca kurarsin.Bizimde top havuzumuz vardi tasinirken onu kaldirdim daha isteyen yok somestr tatilinde kurarim kuzenleri gelmezse
ev temizleriz aldıklarımızı düzenleriz.ben çanta hazırlama işinide çok geçe bırakmak istemiyorum. 32 . haftamda hazır olsun istiyorumDaha şubat annelerinde alışveriş yapmayan var :))
Biz artık ocak ayında sıkıntıdan ne yapacaz acaba
Noksan bırakmadık
olsun karlı alışverişler yaptık, ağırlaşmadan hemde en güzeliDaha şubat annelerinde alışveriş yapmayan var :))
Biz artık ocak ayında sıkıntıdan ne yapacaz acaba
Noksan bırakmadık
Bakma daha çok iş Çıkarev temizleriz aldıklarımızı düzenleriz.ben çanta hazırlama işinide çok geçe bırakmak istemiyorum. 32 . haftamda hazır olsun istiyorum
BENİM BİR ÖNCEKİ E BEBEK SİPARİŞİM ERTESİ GÜN GELMİŞTİ, BAKALIM BUNDADA ÖYLE OLUR İNŞALLAH. ANNEME GÜLDÜM ÇANTAYI ALDIM AMA BİRAZ BÜYÜK SANKİ DİYORUM, SENDE BÜYÜKSÜN SENİN KOCA SIRTINDA UFAK ÇANTA OLMAZ ZATEN DİYOR47 tl çanta aldık kuZumm Ne kadar giderse artık o kadar gider
Ne zaman gelir acaba
Gelsin ona göre karar verelim ikinciye gerek var mı diye
sana allah yardım etsin, gerçekten yardımcı olacak kimse varmıVallahi benim hazırlıklar erken değil bence, çünkü taşınacağız Ocak'ta, bin çeşit iş çıkacak, o kadar işin arasında zıbın aramaya kalkarsam halim harap.
aynen dediğin gibi evde oyalanırız her türlü, benimde halılar perdeler yıkanacak.ocak ortası veririm diye düşünüyorum.Bakma daha çok iş Çıkar
Hele bende oda boşaltacaz Tekrar oda kuracağız inşallah
Evi komple temizletiriz
Benim koltuklarım krem rengi
Adam çağırıp temizleme yaptırmam lazım
Evet aslında aldığımız herşey indirimden alındı ciddenolsun karlı alışverişler yaptık, ağırlaşmadan hemde en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?