2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de stylo marka çantamın içi soyulmuştu, ben içine farklı bir şey dikip öyle kullanmıştım.

Daha şubat annelerinde alışveriş yapmayan var :))
Biz artık ocak ayında sıkıntıdan ne yapacaz acaba
Noksan bırakmadık

47 tl çanta aldık kuZumm Ne kadar giderse artık o kadar gider
Ne zaman gelir acaba
Gelsin ona göre karar verelim ikinciye gerek var mı diye

Allah sağına göre kar verir. Olsaydı ona göre dayanma gücü verirdi. Benim de ilk közüm çok hareketsizdi. Bu çok kıpraşık. O kıpırdadıkça ben garip oluyorum. Alışamadım henüz. En tatlı uyku halidir şekerleme. Pek severim.

Senin işin yok galiba
Hiç üşenmeden hepsi burada dan çanta Yı araştırmış
Beşik araştır sen

Tasinirken kaldirirsan sorun olmaz.Sonra bi sure sonra degisiklik olunca kurarsin.Bizimde top havuzumuz vardi tasinirken onu kaldirdim daha isteyen yok somestr tatilinde kurarim kuzenleri gelmezse
Bir süre kurmak istemiyorum sürekli dağınık oluyor içi. Gözde de kreşe başlayacak nasılsa çok aramaz diye düşünüyorum.

Dün eşime dedim ki balkondaki dolabın çekmecelerini tamir et, oğlanın dolabı yapacağım, kullan öyle dedi Yok ya dedim kırık şey kullanamam, yeni dolap alırım bak dedim. Beni tehdit edecek başka şey bulamadın mı Alırsan al, bana bulaşmadığın sürece problem yok dedi. Hey Allahım . Yeni dolap da bakayım ben en iyisi. Kızımın odasındaki 3lü büyük dolap ama mümkün değil iki çocuğa yetmez Yağmur'un dolabı. Oda takımı yapmadan dolap alacağım yani, bakayım bi dolaplara ben.

ev temizleriz aldıklarımızı düzenleriz.ben çanta hazırlama işinide çok geçe bırakmak istemiyorum. 32 . haftamda hazır olsun istiyorum
Bakma daha çok iş Çıkar
Hele bende oda boşaltacaz Tekrar oda kuracağız inşallah
Evi komple temizletiriz
Benim koltuklarım krem rengi
Adam çağırıp temizleme yaptırmam lazım

Vallahi benim hazırlıklar erken değil bence, çünkü taşınacağız Ocak'ta, bin çeşit iş çıkacak, o kadar işin arasında zıbın aramaya kalkarsam halim harap.

47 tl çanta aldık kuZumm Ne kadar giderse artık o kadar gider
Ne zaman gelir acaba
Gelsin ona göre karar verelim ikinciye gerek var mı diye
BENİM BİR ÖNCEKİ E BEBEK SİPARİŞİM ERTESİ GÜN GELMİŞTİ, BAKALIM BUNDADA ÖYLE OLUR İNŞALLAH. ANNEME GÜLDÜM ÇANTAYI ALDIM AMA BİRAZ BÜYÜK SANKİ DİYORUM, SENDE BÜYÜKSÜN SENİN KOCA SIRTINDA UFAK ÇANTA OLMAZ ZATEN DİYOR

Bakma daha çok iş Çıkar
Hele bende oda boşaltacaz Tekrar oda kuracağız inşallah
Evi komple temizletiriz
Benim koltuklarım krem rengi
Adam çağırıp temizleme yaptırmam lazım
aynen dediğin gibi evde oyalanırız her türlü, benimde halılar perdeler yıkanacak.ocak ortası veririm diye düşünüyorum.

olsun karlı alışverişler yaptık, ağırlaşmadan hemde en güzeli
Evet aslında aldığımız herşey indirimden alındı cidden
Ama daha aklıma gelen bir çok eksik var
Emzik biberon
Şampuan nemlendirici deterjan pişik kremi
Alt açma - müslin bezleri
Kundak
Halı
Bana pijama emzirme aleti ve emzirme ürünleri hastanede kullanacağım şeyler
Lohusa setleri kapı süsü hediyelikler
Tarak tırnak makası yıkama sünger
Daha aklıma gelmeyen şuanda neler neler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…