2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

başkalarında olan rahatlıktan istiyorum, abimin eşi doğuma giderken abimi gönderip öyle aldırtmıştı kapı süsünü, lohusa bardaklarını vs eve gelincede bebek mızlanınca emzik aldırmaya göndermiştiaslında herşey bi şekilde oluyor da biz taze ve hevesli anneler

Alırsın uygun bir dolap
Hem daha iyi temiz temiz yeni yeni kullanırsın
İçine Sinen bir şey olur
Ocak ayında sizi baya masraf beklıyor
Umarım evin içine ekstre bi şey yapmak zorunda kalmazsın
İyi ki çalışıyorsun

Evet çok şükür annem de kayınvalidem de yardım eder. O kadar koca karınla taşınmam çok zor yoksa
oh ne güzel ,anneme doğumdan önce son 10 gün gelsene bende kal diyorum, ben gelemem diyor.iş yapmaktan kaçtığından değil.ben çok korkuyorum doğum yapacak birini görünce diyo kendim doğurcaksam korkmam diyor, gelininde kolaydı onda da korkmuyordu bana gelince doğum fobisi olduğu çıktı yengesinin doğumları zor olurmuş hep o görüntü aklıma geliyor sen doğur beni öyle çağırsınlar gelirim dedi

Acaba biz mi sorunluyuz kıss
Ya bu hazırları yapmayacağız da ne yapacağız
Ben çeyizimde evlenirken böyle heves etmedim ki
Koca evi dizdik ama bebegime aldığım bir zıbın kadar zevk almamışım
Bu heyecan çok farklı başka
Allah ım sonunda da böyle güzelle yapmayı nasip etsin
Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

benim biraz takıntı huyum var kabul birde dediğin gibi aldıklarımı kaç kere çıkarıp çıkarıp bakmışımdır

Aynı şey Benimde aklımdan geçti siz uzun boylusunuz iyi olur
Çanta benim 3/1 kadar bide beni düşün
Bu çantayı eşime veririm ona tam olur hatta onun sırtına küçük bile olabilir

ahaha kuzenlerim baby shower yapıp yapmayacağımı soruyor :)
aslında rapordan sonra evdeyken yapsammı diye düşünüyorum.
sizler yapacakmısınız?
Ben yapmayacağım kuZum
Bebeğimim sağsalim kucağıma alayım önce Allah ın izniyle
Eşimim Doğum günü Nisan ayında
Benim hayalim o zaman evde hem kızıma hem eşime minik bir kutlama yapmak
Sen yaparsan instagram da ekle de beni bakayım storylere :) resimlere

benden hevesliler valla :) ama dediğin gibi doğduğunda yapmak en mantıklısı. bizimde evlilik yıl dönümü nisanda o zaman yaparım bişiler

Sözde raflar falan yaptıracaktım kilere ve mutfağa bir de arka balkonu kapatacaktık, pek mümkün görünmüyor ama. seneye yaparız onları. Yatak başlığı ve yatak. Salon takımı alacağız iki tane 3lü 2 tane tekli koltuk, çok katlı şifonyer ikeada var, en az 2 halı, 1 koridor halısı, 3 odaya perde, oğlana dolap, yeni televizyon. Abooo yazdıkça yazıyorum. Bitmişiz biz Tv harici her şeye 10 taksit falan var. Taksitle olunca alırız napalım Tv de çok iyi indirim olmadıkça almayacağız, black friday de düzgün indirim yoktu

benden hevesliler valla :) ama dediğin gibi doğduğunda yapmak en mantıklısı. bizimde evlilik yıl dönümü nisanda o zaman yaparım bişiler
Benim gebeliğin başın düşük tehlikesi var diye
Kimseye dememişdik korkudan
Ne bileyim bebeği sağlıkla hayatı getirmeyi Allah ım nasip etsin de ondan sonra yapmak mantıklı geliyor bana

Burda instagram kullanıcı adları paylaşıldımı güzel anneler ben okuyamıyorum sürekli, paylaşıldıysa bende bikaç kişiyle ekleşmek isterim minnoş bebişlerinizi ilerde görmek için

Bu saydıkların baya tutacak şeyler
Hele ki salon takımı baya baya fiyatları arttı
Halıları çok pahalı seçme bari
Ben sıkılıyorum mesela hep aynı halıdan pahalı olunca da İnsAn başka almaya kıyamıyor

Evet ben de sıkılıyorum, evlendiğimizde aldığım halılarda orta düzeydi, yine benzer alırız.

Kizlar istanbul anafolu yakasinda oturanlar. Optimum avm ye e bebek acildi acilisa ozel 150 tl ye 50 tl cek var indirimlerde var. Kacirmayin derim 3 gunluk kampanya...
Varya banada yakın ama beni oraya götürecek kimseyi bulamam
Orası normalde oulet olan bir avm
Acaba e Bebek te öyle uygun olacak mı
Aslında emzik biberon gibi eksikleri mi o kampanya ile tamamlasam ne güzel olurdu
D dry75 koş koş kampanya var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…