2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ins oyle bisey olmaz.cnm. benm hic korkum yoktu tabi gecen ay dogum yapan arkadsta bebegi 40 haftalik dogmasina ragmen ciger gelisimi sekere bagli gelismedigi ortaya cikana kdr. Onun doguma 3 hafta kala anlasilmisti dolayisiyla gec perhiz yapti tabi onun da etkisi var. Ama seker.yuklemesi yaptirmasan bile.cogu dr kilo bebegin suyu vs bi sekilde anliyorlar. Ins kimsenin basina gelmez tabi. Sifasi olmayan dert degil ya olsun hele ilk anne olacaklari vok korkutacak bir surec...

Burda instagram kullanıcı adları paylaşıldımı güzel anneler ben okuyamıyorum sürekli, paylaşıldıysa bende bikaç kişiyle ekleşmek isterim minnoş bebişlerinizi ilerde görmek için
Paylaşılmadı kuZum
Bunlar sır gibi saklıyor vermiyorlar
Gerçek yüzlerini göstermek istemiyorlar demek ki

Coluk cocuk yoksa gidersin ya ne var. Outlet bi magaza degil ama indirimler vs fena degil. Cek asiri mantikli bez aldim oto koltugunu aldim alt acma koca bi paket aldim. 650tl verdim 200de cekim var mis biberon lansinoh lazim pompam icin yoktu malesef. Besik uygun bisi bulamadim ama bebek arabasi oto koltugu mama sandalyesi fln mantikli foyatlara vardi. Bide ic badi atlet vs ucuz ve malı guzel olur e bebegin tavsiye ederim. Hele yazlik olan delikli modelleri heryerde olmuyor. Bilginizeee

Benim toplu taşıma araçlarına binmemi doktorum istemiyor
Eşimde sadece capitolle tek çıkamamı onaylıyor
Oda çok nadir
Şimdi optımuma taksi ile gitsem 30/35 tl taksi tutar
Benim indirim oraya gider :))
Sen baya bir şey almışsın güle güle kullan kuZum
Sana yaramış valla

Mobilyalarda Aralık sonuna kadar yüzde sıfır ÖTV varmış. Yıl bitmeden ihtiyacınız varsa mobilya almak lazım hatırlatayım.

E bebekte Bebek arabalarında indirim varmış
Almayan kaldı mı bilmıyorum ama bilginiz olsun
@-Piraye sen de bak
Biz hala araba alamadık. Çok kararsızız valla.

Kizlar istanbul anafolu yakasinda oturanlar. Optimum avm ye e bebek acildi acilisa ozel 150 tl ye 50 tl cek var indirimlerde var. Kacirmayin derim 3 gunluk kampanya...
Peki indirimli ürünler için de geçerli mi kampanya.

Benim ilk haliyle her soylenenden etkileniyorum...
ama yok ben duzenli aclık kan sekeri baktırıyorum hep 80 cıkıyor cok sukur.. Allahın izni ile sorun olmayacak inanıyorum...

Kızlar bugun doktora gittim doktor amniyon sıvısı fazla dedi benım de hep tansiyonum dusuyo bide tatlı cok yıorım seker olabilir dedi o yuzfen yarin seker yuklemesi yaptiricam

Dokunmayin damadima
Gecici bi sure sizde icguveysi alacagim onu

Ay ben de hic kutuyu bile acamadm derli toplu dursun diye tuh yaa cok sinir bozucu boyle olunca
Yaz bakalım kuZum sen kaynarcada ki e Bebek ye gidiyorsun dimi
Bide sende baya azaltın eksiklerini dimi
Mağaza mağaza geziyorsun :)
Gidemedim canim e bebege evet kaynarcadakine gidiyorum normalde.. yok canm benm cok eksigim var cantayi da aliexpressten almaya karar verdm bi arkdsm ordan alms aldgi saticiyi fln bulabilirse ordan alcm o canta daha buyuk ve kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…