- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 38
Ins oyle bisey olmaz.cnm. benm hic korkum yoktu tabi gecen ay dogum yapan arkadsta bebegi 40 haftalik dogmasina ragmen ciger gelisimi sekere bagli gelismedigi ortaya cikana kdr. Onun doguma 3 hafta kala anlasilmisti dolayisiyla gec perhiz yapti tabi onun da etkisi var. Ama seker.yuklemesi yaptirmasan bile.cogu dr kilo bebegin suyu vs bi sekilde anliyorlar. Ins kimsenin basina gelmez tabi. Sifasi olmayan dert degil ya olsun hele ilk anne olacaklari vok korkutacak bir surec...İyice panik oldum seker hastalıgı en cok korktugum sey, o kadar dikkat ediyorum...pilav, dolma, ekmek, cikolata vs hic tuketmem.. off...
Evet canım bende zaten 6 da cıkıyorum isten 7,5- de anca yemek yiyebiliyorum ne yapayım mecbur dikkat edilse de alınıyor...Allahım hayırlısını versin hepimize..
Bana da oyle gelmeye basladı canım, ters donmezse sezeryan. boyu uzun kilolu boyle normal olmaz sezeryan, kilon cok boyle giderse sezeryan butun sinirimi alt ust etti benim...
Hayırlısı olsun hakkımızda..yani tabii ki mecbur kalınca olabilir ama daha kacıncı haftadayız ki...
ayrıntılıda 2 hafta onceydi hersey normal iyi demisti diger doktor (ayrıntılıya bakan..)
Paylaşılmadı kuZumBurda instagram kullanıcı adları paylaşıldımı güzel annelerben okuyamıyorum sürekli, paylaşıldıysa bende bikaç kişiyle ekleşmek isterim minnoş bebişlerinizi ilerde görmek için
Coluk cocuk yoksa gidersin ya ne var. Outlet bi magaza degil ama indirimler vs fena degil. Cek asiri mantikli bez aldim oto koltugunu aldim alt acma koca bi paket aldim. 650tl verdim 200de cekim var mis biberon lansinoh lazim pompam icin yoktu malesef. Besik uygun bisi bulamadim ama bebek arabasi oto koltugu mama sandalyesi fln mantikli foyatlara vardi. Bide ic badi atlet vs ucuz ve malı guzel olur e bebegin tavsiye ederim. Hele yazlik olan delikli modelleri heryerde olmuyor. Bilginizeee
Benim toplu taşıma araçlarına binmemi doktorum istemiyorColuk cocuk yoksa gidersin ya ne var. Outlet bi magaza degil ama indirimler vs fena degil. Cek asiri mantikli bez aldim oto koltugunu aldim alt acma koca bi paket aldim. 650tl verdim 200de cekim var mis biberon lansinoh lazim pompam icin yoktu malesef. Besik uygun bisi bulamadim ama bebek arabasi oto koltugu mama sandalyesi fln mantikli foyatlara vardi. Bide ic badi atlet vs ucuz ve malı guzel olur e bebegin tavsiye ederim. Hele yazlik olan delikli modelleri heryerde olmuyor. Bilginizeee
Biz hala araba alamadık.E bebekte Bebek arabalarında indirim varmış
Almayan kaldı mı bilmıyorum ama bilginiz olsun
@-Piraye sen de bak
Peki indirimli ürünler için de geçerli mi kampanya.Kizlar istanbul anafolu yakasinda oturanlar. Optimum avm ye e bebek acildi acilisa ozel 150 tl ye 50 tl cek var indirimlerde var. Kacirmayin derim 3 gunluk kampanya...
Bende şok bana da mejas geldibenim e bebek siparişim çıkmış bileSEPTEMBER LOVE
ben sosyeteden ufak bisey alicaktim ama bunu gorunce aldim
Benim ilk haliyle her soylenenden etkileniyorum...Ins oyle bisey olmaz.cnm. benm hic korkum yoktu tabi gecen ay dogum yapan arkadsta bebegi 40 haftalik dogmasina ragmen ciger gelisimi sekere bagli gelismedigi ortaya cikana kdr. Onun doguma 3 hafta kala anlasilmisti dolayisiyla gec perhiz yapti tabi onun da etkisi var. Ama seker.yuklemesi yaptirmasan bile.cogu dr kilo bebegin suyu vs bi sekilde anliyorlar. Ins kimsenin basina gelmez tabi. Sifasi olmayan dert degil ya olsun hele ilk anne olacaklari vok korkutacak bir surec...
Dokunmayin damadimaHahah
Ya bizimkine de dedim ben gecenlerde..
daha bebiş gelmeden kiskanclık basladı bizimkinde sanki :) aramıza yatmaz di mi.. yok ikimizi eşit seversin artık di mi
Yok diyorum onu severim tabii ki en cokhayır eşit seversin oyle olmalı diyor..
Bazen agrım sancım oluyor bir dogsun ben ona gosterecegim cok cektirdi bu oglan sana vsya diyorum sus sacmalama
Ay ben de hic kutuyu bile acamadm derli toplu dursun diye tuh yaa cok sinir bozucu boyle oluncaSleepy eksik ürün göndermiş, off sinir oluyorum böyle şeylere. Mesai saati dışında geldiğinden kantine bırakmışlardı. Islak mendillerden 4x40 olanlardan biri eksik. faturada 3 yazıyor 2 tane gelmiş.
Bunlarla uğraşmak gerçekten sinirimi bozuyor
Gidemedim canim e bebege evet kaynarcadakine gidiyorum normalde.. yok canm benm cok eksigim var cantayi da aliexpressten almaya karar verdm bi arkdsm ordan alms aldgi saticiyi fln bulabilirse ordan alcm o canta daha buyuk ve kaliteliYaz bakalım kuZum sen kaynarcada ki e Bebek ye gidiyorsun dimi
Bide sende baya azaltın eksiklerini dimi
Mağaza mağaza geziyorsun :)
Hangi renk aldin canim ben siyah aldimgeronimo_s xxtalyaxx
Bende aldım kızlar yanına da 5 li hastane çıkışı aldım
Alt üst pijama bide ağız bezi aldım
Bunlarda aradan çıktı
Var var mart anaları olarak e Bebekten anne Bebek çantası aldık :)Kızlar pek giremedim siteye birkaç gün.
var mı kaçırdığım bir gelişme?
Füme rengini aldım bakalım nasıl gelecekHangi renk aldin canim ben siyah aldim
Bi sen biNeeee 47 lira mı daha yeni 127 lira verdim çantaya
@MiniginiBekleyenAcemiAnne aaa ben paylasmak isterim,ekleşmek isterim ama yasak mı bilmiyorum mesaj atayım size :)Paylaşılmadı kuZum
Bunlar sır gibi saklıyor vermiyorlar
Gerçek yüzlerini göstermek istemiyorlar demek ki
kız bi sen eksiktin zaten :) ama en çokta senin işine yarar bu çanta 3 çocuk için tüm eşyalarını alırben sosyeteden ufak bisey alicaktim ama bunu gorunce aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?