- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Bitince oda resim aticamHe süper o zaman
Kızlar bir odaya toplandı ne güzel ya maşalllah
Nasıl güzel bir oda olacak kim bilir
Paylaşılmadı kuZum
Bunlar sır gibi saklıyor vermiyorlar
Gerçek yüzlerini göstermek istemiyorlar demek ki
Dokunmayin damadima
Gecici bi sure sizde icguveysi alacagim onu
Bulamadın seni
Normal olup epiduran olan agri cekmeyenler acaba yari yariya mi duserki gunah sevap
hangisinden aldın cnmcanım sağol baktım, alıyorum hatta hastane çıkışıyla ,buda bitti
Amin canımmm insallahcanım ilk ise de başka olur heyecan durumu benim ikinci de bile var değişmiyor valla ilginç :))Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
Eşin ne güzel meraklı böyle şeylereBitince oda resim aticam
Yatak ortuleri alinacak bu hafta
Esim cibinlik aparati yapmis iki kiza yatak ortusune uygun kumas tül alip onu yapicaz.
Bebege nevresim takimi alez pike takimi alicam.Simdiden hazirlayim onlarida buyuk kizin var
Cok heyecanliyim inanki sanki ilk bebek gibi
Her bebekte ayni heyecan oluyo hic farki yok
Hormanlardan kaynaklı kuZumHala işteyim canım. Of işim erken bitse bile erken çıkamıyorum. Boş boş bekliyorum. Mayıştım uykum geliyor yorgunum sürekli. Bu neyden kaynaklanır ki acaba
İnşaatta çalışıyorum sanki o kadar yorgun oluyorum kiHormanlardan kaynaklı kuZum
Vucüt hemen yoruluyor işte ondan
Ben kaldimE bebekte Bebek arabalarında indirim varmış
Almayan kaldı mı bilmıyorum ama bilginiz olsun
-Piraye sen de bak
ayyy ne guzel olacak prenseslerin odası :)Bitince oda resim aticam
Esim cibinlik aparati yapmis iki kiza yatak ortusune uygun kumas tül alip onu yapicaz.
Bebege nevresim takimi alez pike takimi alicam.Simdiden hazirlayim onlarida buyuk kizin var
rica ederim bende siyah aldım cnm internette yorumlarına baktım çoğu olumlu ama bir kaç kişide iç astarı çabuk yırtıldı demiş dur bakalm nasıl bişi %75 indirim dayanılmazdıCanım teşekkür ederiz paylaştığın
İçin @xxtalyaxx beraber bizde aldık
:) ben füme onda siyah rengini aldı
Ben kaldim
Ama dogum sonrasi dusunuyorum.
Bide onun masrafi cikmasin
Dogum yapinca esim iki ay izine ayrilacak.Bebek hastane kontrolleri disinda cikmayacak evden.Esimle gitsem bile evde bakici var iki tane.
Dursun bakalim simdilik bebek arabasi
Eşinde öyle ama oda ilk Bebek gibi heyecanlı ne güzel yaBitince oda resim aticam
Hemen de kargoya vermişlerrica ederim bende siyah aldım cnm internette yorumlarına baktım çoğu olumlu ama bir kaç kişide iç astarı çabuk yırtıldı demiş dur bakalm nasıl bişi %75 indirim dayanılmazdı
Çok normal evin içinde yoruluyoruz bizİnşaatta çalışıyorum sanki o kadar yorgun oluyorum ki
Cankuşum aldıkça eksik çıkıyor vallaKaç kez dedim onlara indirim var diye de dinleyen kim
Amaaan neyse artık
Sen tamamladın dimi çoğu şeyi
Ne kaldı almadığın
Aman kuZum tek noksan o olsun boşverBen kaldim
Ama dogum sonrasi dusunuyorum.
Bide onun masrafi cikmasin
Dogum yapinca esim iki ay izine ayrilacak.Bebek hastane kontrolleri disinda cikmayacak evden.Esimle gitsem bile evde bakici var iki tane.
Dursun bakalim simdilik bebek arabasi
Bende almadım kuZum arkadaşlar da var onlar verecekSEPTEMBER LOVE bende almadım ve almayacagım da sanırım, dogumdan hemen sonra alırım diye dusunuyorum yada az zaman kala..
HASTANE ÇIKIŞINIhangisinden aldın cnm
Anammmm elin topiklerinde neler varbu arada diğer ayların topiklerine de girip bakıyorum alışveriş konusunda en heyecanlı biz gibiyizhayır belki orada da paylaşılan bir indirim vardır filan diye bakıyorum ama ucuz ucuz alıyorlarsada hiç paylaşımcı değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?