2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normal kuvvet takımı aldım
Katlanır bana pahalı geldi
İlerdede küvetin içine oyuncak filan koyar öyle dolapında muhafaza ederim diye düşündüm
Dogru o sekilde de mantikli ama suan bile evimde cok fena dokuntulerim var saklayacak dolabim fln da yok ev cok kucuk o yuzden katlanir uyguna gelirse dusunuyorum almayi

Sevda_S canim bende canta aldim sayende
Allah alacagin seylerin hep indirimlisini cikarsin karsina,hic kaziklanmayasin ins,netten aldigin seyleri eksik gonderip strese sokmasin Rabbim seni,bol bol hediye cekleri gecsin eline ins

Indirim haberini verene edilecek en guzel dua bu sanirim

Ah ya haklisin oMn cnm. Ama ne zordur oyle be ben olsam.asiri bunalirim. Bnm kiz var 2 yas delisi ama alisti sagolsun gidiyoruz heryana arabam da var oyle etkinlikmis indirinmis avm avm geziyiruz.
Ben hamile kaldığımdan beri öyleyim
27 haftadır heyet raporluyum işeme gidemiyorum
16 hafta hep yattım nerdeyse
Şimdi ise dikkat ediyoruz
Sadece işte hava almak ya da doktora gitmek için evden çıkıyorum
Gene de çok şükür halimize bebişler iyi olsun yeter
Zaten artık kış geldi
Yazı atlattım
Çok sokak aramam Artık
Zaten hemen yoruluyorum

Nasıl olsa cüzdan Euro dolu dimi
Optımum bizim kim tutar bizi :)
Cuzdan dolu olmasa da olur kartlar yeter bizi batirmaya canim daha bu sene ikimizin da kartlarini zar zor temize cikarmistik bi basladim fena basladim alisverise bizim kartlar aglar yakinda

Benim annem gelip orda bekleyemem sezeryana gün :) daha planlı olur her şeydemişti. Çok şükür onlar geldiğinin 2. Günü geldi kızım. Doğumdan 3 gün sonra da gitti. Ben şunu anladım ki Doğumdan sonra ev kalabalık olunca daha sıkıntı oluyor.

geronimo_s baktn mi canim islak mendilin extra kutusu cikti mi varya eger gercekten seninki de ordan cikarsa senin su iletisim formuna yazdiklarin smdi o geldi aklima ben tam agzimi actm bitane islak mendili gindermemekle mi zengin olck sleepy fln diye kiz resmen lafi agzima tikadi mrb bebek setinin kutularndan birinde dedi ve gercekten orda cikti

ahaha kuzenlerim baby shower yapıp yapmayacağımı soruyor :)
aslında rapordan sonra evdeyken yapsammı diye düşünüyorum.
sizler yapacakmısınız?
Ben seviyorum ve beğeniyorum ama yapacak enerjim yok. Yapan arkadaşlarımınkine güzelce katılırım :) okulda 6 kişi hamileyiz. Öğretmenler odasında ortaklaşa yapma fikrimiz var :)

Is yerinde canim. Yarin bakarim. Yine de haksizlar not koysalarmis icine

Paylaşılmadı kuZum
Bunlar sır gibi saklıyor vermiyorlar
Gerçek yüzlerini göstermek istemiyorlar demek ki
Sosyal medyaya taşınınca burdaki gibi güzel olmuyor kız. Belki whatsapp grubu olabilir Doğuma yakın. O çok yararlı oluyor. Bebeğin kakasından kusmuğuna da kadar her şeyi sorabiliyorsun.

Alez hic kullanmadim neredeyse cok terletti kızımı. Benim kiz azicik atesli yalniz.

Eklentiler

• IMG_6154.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_6155.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_6156.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…