Vallahi yanimdaOlaylarin kadini orayida joker faciasina donusturme :))
Indirip kovalamaktan olmasin sakinHala o bozuk cüzdanlayım
Üşenmekten evdeki diğer cüzdanlara geçiş yapamadım
Dogru o sekilde de mantikli ama suan bile evimde cok fena dokuntulerim var saklayacak dolabim fln da yok ev cok kucuk o yuzden katlanir uyguna gelirse dusunuyorum almayiBen normal kuvvet takımı aldım
Katlanır bana pahalı geldi
İlerdede küvetin içine oyuncak filan koyar öyle dolapında muhafaza ederim diye düşündüm
Hiiic bu sefer kendime laf ettirmem. Kizimda stylo canta aldim pisman oldum. Tam istedigim gibi bi canta bulmuşum yuzde 50 indirimden 127 tl ye almisim daha ne.Bi sen bigeronimo_s nasil beceriyonuz indirimsiz bisey almayi (kibar cumle bulayim diye paraladim kendimi yoksa kazik yemek diyecektim )
Ben hamile kaldığımdan beri öyleyimAh ya haklisin oMn cnm. Ama ne zordur oyle be ben olsam.asiri bunalirim. Bnm kiz var 2 yas delisi ama alisti sagolsun gidiyoruz heryana arabam da var oyle etkinlikmis indirinmis avm avm geziyiruz.
Kiz kendin demedin mi gecenlerde kaziklandim diyeHiiic bu sefer kendime laf ettirmem. Kizimda stylo canta aldim pisman oldum. Tam istedigim gibi bi canta bulmuşum yuzde 50 indirimden 127 tl ye almisim daha ne.
Nasıl olsa cüzdan Euro dolu dimiVallahi yanimdaSEPTEMBER LOVE da olursa ondan da guc alir birak e bebegi optimumu bile birbirine katarim
Ama bizimki de 250 tl den inmiştiBi sen bigeronimo_s nasil beceriyonuz indirimsiz bisey almayi (kibar cumle bulayim diye paraladim kendimi yoksa kazik yemek diyecektim )
Cuzdan dolu olmasa da olur kartlar yeter bizi batirmaya canimNasıl olsa cüzdan Euro dolu dimi
Optımum bizim kim tutar bizi :)
Benim annem gelip orda bekleyemem sezeryana gün :) daha planlı olur her şeyoh ne güzel ,anneme doğumdan önce son 10 gün gelsene bende kal diyorum, ben gelemem diyor.iş yapmaktan kaçtığından değil.ben çok korkuyorum doğum yapacak birini görünce diyo kendim doğurcaksam korkmam diyor, gelininde kolaydı onda da korkmuyordu bana gelince doğum fobisi olduğu çıktı yengesinin doğumları zor olurmuş hep o görüntü aklıma geliyor sen doğur beni öyle çağırsınlar gelirim dedi
Ben seviyorum ve beğeniyorum ama yapacak enerjim yok. Yapan arkadaşlarımınkine güzelce katılırım :) okulda 6 kişi hamileyiz. Öğretmenler odasında ortaklaşa yapma fikrimiz var :)ahaha kuzenlerim baby shower yapıp yapmayacağımı soruyor :)
aslında rapordan sonra evdeyken yapsammı diye düşünüyorum.
sizler yapacakmısınız?
Is yerinde canim. Yarin bakarim. Yine de haksizlar not koysalarmis icinegeronimo_s baktn mi canim islak mendilin extra kutusu cikti mi varya eger gercekten seninki de ordan cikarsa senin su iletisim formuna yazdiklarin smdi o geldi aklima ben tam agzimi actm bitane islak mendili gindermemekle mi zengin olck sleepy fln diye kiz resmen lafi agzima tikadi mrb bebek setinin kutularndan birinde dedi ve gercekten orda cikti
Paylaşılmadı kuZum
Bunlar sır gibi saklıyor vermiyorlar
Gerçek yüzlerini göstermek istemiyorlar demek ki
Alez hic kullanmadim neredeyse cok terletti kızımı. Benim kiz azicik atesli yalniz.Evet olculer standart.Ama alez mutlaka al ve lastikli carsaf gibi yatagin yanlarini kapatan olsun.Kusunca falan yatagin yanlari batmasin
Ama ben baza ya uygun tek kisilik aliyorum.Anne yani besigim var 10 ay bir sene falan yatabilecek buyuklukte.Sonrada bazaya yatircam yanina korkuluk takip.Gunduzleride bi sure bazada yatar belki yada huzursuz oldugunda bazada ikimiz yatariz falan.Buyuk besigimi tasinirken vermistim birine simdi besik almak istemiyorum tekrar.
Yaptır canım aklında soru işareti kalmaz en azından.Kızlar bugun doktora gittim doktor amniyon sıvısı fazla dedi benım de hep tansiyonum dusuyo bide tatlı cok yıorım seker olabilir dedi o yuzfen yarin seker yuklemesi yaptiricam
Bu sefer dedik zaten. Cantada hic kazik yedigimi düşünmüyorum. Cunku cooook guzel canta. Oto koltugunda 100 tl cik kazik yemis olabilirimKiz kendin demedin mi gecenlerde kaziklandim diye
Bak iste yaaa
Değiştirmeyeceğim üşendim benimki buDur kıss başım ağrıyacak sonra :)
Senin ki nasıl resim varsa atsana belki seninki daha güzeldir öyle düşün
Üzülme :)
Ben ilkinde normal yaptım bütün günahlar gitti. İki yılda da çok birikmemiştir o yüzden epidıral normal düşünebilirim demek kiNormal olup epiduran olan agri cekmeyenler acaba yari yariya mi duserki gunah sevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?