- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Mejasla atalım çünkü ad soyad ya gizli kalsın diğer kızlar görmesin@minikbekleyenacemianne aaa ben paylasmak isterim,ekleşmek isterim ama yasak mı bilmiyorum mesaj atayım size :)
Bulamadın seni@MiniginiBekleyenAcemiAnne aaa ben paylasmak isterim,ekleşmek isterim ama yasak mı bilmiyorum mesaj atayım size :)
Normal olup epiduran olan agri cekmeyenler acaba yari yariya mi duserki gunah sevapöyle diyorlar, bikaç sohbette de hocalardan duymuştumama sezeryan dahilmidir bilmiyorum
hahahahDokunmayin damadima
Gecici bi sure sizde icguveysi alacagim onu
Kaç kez dedim onlara indirim var diye de dinleyen kimKasım ayı bitti ZAten öyle düşün
1 ay kaldı Allah ın izniyle ocak ayına
Odayı annen alacaksa çok rahat edersin
Sende kıyafetlerini alırsın
Güzel bir liste yaparsın
Hem kendine hemde Elis kuzuma
Kolayca alırsın o zaman
Zaten internetten alıyoruz baksana herşeyi
Yattığın yerde bakıp bakıp alacaksın
Öyle düşün
1 hafta da tamamlarsın çoğu eksiklerini
Annecinle eşin inat etti ocak ocak diye
Yoksa aralıkta başlasan hemde sana zaman geçer
Bide ocakta hep zamlanıyor herşey
Kıssss özel mejasın kapalıBulamadın seni
geçmiş olsun bebeğin gelişimi için çok önde filan dedimi sanırım şekerde bebekte ileride oluyorKızlar bugun doktora gittim doktor amniyon sıvısı fazla dedi benım de hep tansiyonum dusuyo bide tatlı cok yıorım seker olabilir dedi o yuzfen yarin seker yuklemesi yaptiricam
Yanlış kişiyi alıntıladın LeylaaaaaKıssss özel mejasın kapalı
Sen bana yazsana
canım gerçekten bunları düşünmek hayal etmek bile o kadar güzel ki ...ben başta biraz bebeğimi üzdüm Allah affetsin kız istediğim için doktor erkek deyince gözlerim doldu eşim de bana gücendi ama elimde değildi ...şimdi kızıyorum kendime sağlıklı olsunlar da ne fark eder ki..hepimiz evlatlarimizla güzel huzurlu günler görelim inşallah..heyecanla bekliyorum kuzumu..kızına da maaşallah canım benim ya ne güzel düşünmüş de söylemiş ❤Benim de ikinci ama hep heyecan var. Ailemize yeni bir bireyin katılması fikri bile güzel. Annem dün dedi ki seneye bu zamanlar iyice büyümüş olur, emeklemeye falan başlar. O hallerini hayal edince çok heyecanlanıyorum. Dün kızım dedi ki anne benim beyaz battaniyemin üzerindeki pembe kurdaleleri çıkaralım örümcek adam yapıştıralım, bence kardeşim severdüşünceli kızım benim. 2 kardeşin ilişkisi de beni çok heyecanlandırıyor. 4body1soul seni hiç düşünemiyorum. Daha da güzeldir eminim. Dünkü yatak kavgası çok şirindi.
KizzzKizlar istanbul anafolu yakasinda oturanlar. Optimum avm ye e bebek acildi acilisa ozel 150 tl ye 50 tl cek var indirimlerde var. Kacirmayin derim 3 gunluk kampanya...
Kıssss özel mejasın kapalı
Sen bana yazsana
Ay canim dikkat et evde olunca c vitamini tuket hasta olmasanda.Hiç sorma gözlerim yaşarıyor rüzgardan. Kalın giyiniyorum ama bugün ayrı bi soğuk hasta olmam umarım
canım ilk ise de başka olur heyecan durumu benim ikinci de bile var değişmiyor valla ilginç :))Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:))Bizim ilk insallah :) tarifsiz duygularmıss amin kuzum
Ben en gec cumartesiye giderim insallah evin onunden optimumun onune kdr giden iett var
Bak gelirim beklerim gelmezsen seni kadınlar klübünde rezil ederim
1 hafta onde dedi ama basından beri hep öleydi zatengeçmiş olsun bebeğin gelişimi için çok önde filan dedimi sanırım şekerde bebekte ileride oluyor
Pardon kuzummmYanlış kişiyi alıntıladın Leylaaaaa
Bere eldivenle çıktım bugün zaten canım. Ben nasıl çalışacağım bilmiyorum şimdiden kendimi taşıyamıyorum ayaklarım ağrıyor. Ki karnım da o kadar çıkmadı. Bundan sonra hızlı büyür ne yapacağım bakalımAy canim dikkat et evde olunca c vitamini tuket hasta olmasanda.
Iyi beslen koru kendini sapkada tak
Hala işteyim canım. Of işim erken bitse bile erken çıkamıyorum. Boş boş bekliyorum. Mayıştım uykum geliyor yorgunum sürekli. Bu neyden kaynaklanır ki acabaPardon kuzummm
Nasıl geçti günün eve gidince güzel sıcak seyler iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?