2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç kez dedim onlara indirim var diye de dinleyen kim
Amaaan neyse artık
Sen tamamladın dimi çoğu şeyi
Ne kaldı almadığın

Kızlar bugun doktora gittim doktor amniyon sıvısı fazla dedi benım de hep tansiyonum dusuyo bide tatlı cok yıorım seker olabilir dedi o yuzfen yarin seker yuklemesi yaptiricam
geçmiş olsun bebeğin gelişimi için çok önde filan dedimi sanırım şekerde bebekte ileride oluyor

canım gerçekten bunları düşünmek hayal etmek bile o kadar güzel ki ...ben başta biraz bebeğimi üzdüm Allah affetsin kız istediğim için doktor erkek deyince gözlerim doldu eşim de bana gücendi ama elimde değildi ...şimdi kızıyorum kendime sağlıklı olsunlar da ne fark eder ki..hepimiz evlatlarimizla güzel huzurlu günler görelim inşallah..heyecanla bekliyorum kuzumu..kızına da maaşallah canım benim ya ne güzel düşünmüş de söylemiş ❤

Ben en gec cumartesiye giderim insallah evin onunden optimumun onune kdr giden iett var

Ay canim dikkat et evde olunca c vitamini tuket hasta olmasanda.
Iyi beslen koru kendini sapkada tak
Bere eldivenle çıktım bugün zaten canım. Ben nasıl çalışacağım bilmiyorum şimdiden kendimi taşıyamıyorum ayaklarım ağrıyor. Ki karnım da o kadar çıkmadı. Bundan sonra hızlı büyür ne yapacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…