inşallah cnm. ben günlerdir takip ediyorum bi ara yine stylo popi modeli bu fiyatlara düşmüştü içim gitmişti neyseki aldık rahatladımCanım haber verdiğin için çok teşekkürler, hemen sipariş verdim bende, fiyatı çok uygun hemde siyah. İyi günlerde kullanalım inşallah
Wuhuuuuu anaya bak beeeBENİM BİR ÖNCEKİ E BEBEK SİPARİŞİM ERTESİ GÜN GELMİŞTİ, BAKALIM BUNDADA ÖYLE OLUR İNŞALLAH. ANNEME GÜLDÜM ÇANTAYI ALDIM AMA BİRAZ BÜYÜK SANKİ DİYORUM, SENDE BÜYÜKSÜN SENİN KOCA SIRTINDA UFAK ÇANTA OLMAZ ZATEN DİYOR
Evet geverli. Bnm oto koltugu 720 flndi 404 duamus gorunuyodu kasada 360 dediler bide cek vallahi cok ucuza geldi. Bebek arabasi chicco trio spirit alin derim. Portbebe cok mantıklı ama portbebeli bebek arabalari nornal arabaye dondurunce 2 yastan buyuk cocuga ayak kismi rahatsiz educi oluyor kisa kaliyir snradan baston fln aliniyor. Bunda baston puset port bebe anakucagi 3u ayri takiliyor. Mantikli yani. Var mi bilmiyorum ama bi bak derim. Bnm ihtoyacim yok kizdan kalan araba duruyor ama kardesim aldi yenice cilgin persembe indiriminden cok ciddi arastirma sonucu ona karar verdiler.Biz hala araba alamadık.Çok kararsızız valla.
Peki indirimli ürünler için de geçerli mi kampanya.
BENİM ANAMA HİÇ YAVRUSU PAMUK DEĞİLWuhuuuuu anaya bak beee
Kaynanan laf soylerse sakin alinma anne koca sirtli dedikten sonra
Kizisinya dayanamam diye hissediyordur ondan oyle diyodur.oh ne güzel ,anneme doğumdan önce son 10 gün gelsene bende kal diyorum, ben gelemem diyor.iş yapmaktan kaçtığından değil.ben çok korkuyorum doğum yapacak birini görünce diyo kendim doğurcaksam korkmam diyor, gelininde kolaydı onda da korkmuyordu bana gelince doğum fobisi olduğu çıktı yengesinin doğumları zor olurmuş hep o görüntü aklıma geliyor sen doğur beni öyle çağırsınlar gelirim dedi
Aynen canım, şuan ablamın yanında mesela transferden sonra 10 gün kalacak, öyle işten güçten gocunmaz hoş 62 yaşında gocunsada hakkı ama,dayanamaz öyle görmeyeKizisinya dayanamam diye hissediyordur ondan oyle diyodur.
Ben oglumda sanci cekerken annem yanimdaydi aglamisti kizima giderken goturmedim esimle gittim geldim o ogluma bakti
Milyar dolarlik cuzdanin euroyu yirtma havadisinden sonra heyecanli dakikalar yasanmadi.Ortalik sakin simdilik.Kızlar pek giremedim siteye birkaç gün.
var mı kaçırdığım bir gelişme?
Oglanin hikaye kitabi oluyor genelde sulari kizin tokalari bide meyveleri oluyorkız bi sen eksiktin zaten :) ama en çokta senin işine yarar bu çanta 3 çocuk için tüm eşyalarını alır
Olaylarin kadini orayida joker faciasina donusturme :))
Hala o bozuk cüzdanlayımMilyar dolarlik cuzdanin euroyu yirtma havadisinden sonra heyecanli dakikalar yasanmadi.Ortalik sakin simdilik.
Gerci bugun canta cilginligi oldu sen aldin mi bebe cantasi
inşallah cnm. ben günlerdir takip ediyorum bi ara yine stylo popi modeli bu fiyatlara düşmüştü içim gitmişti neyseki aldık rahatladım
Evet olculer standart.Ama alez mutlaka al ve lastikli carsaf gibi yatagin yanlarini kapatan olsun.Kusunca falan yatagin yanlari batmasinEşinde öyle ama oda ilk Bebek gibi heyecanlı ne güzel ya
Maşalllah size valla
Ben şimdi beşik için uyku seti aldım yatak aldım ya
Şimdi ne almam lazım
Alez pike takımı da dimi
Başka
Bide ölçüleri aynı mı oluyor
Paraya ihtiyaclari vardi demekki o yuzden indirip nakite cevirmek istediler heraldeHemen de kargoya vermişler
Ah ya haklisin oMn cnm. Ama ne zordur oyle be ben olsam.asiri bunalirim. Bnm kiz var 2 yas delisi ama alisti sagolsun gidiyoruz heryana arabam da var oyle etkinlikmis indirinmis avm avm geziyiruz.Benim toplu taşıma araçlarına binmemi doktorum istemiyor
Eşimde sadece capitolle tek çıkamamı onaylıyor
Oda çok nadir
Şimdi optımuma taksi ile gitsem 30/35 tl taksi tutar
Benim indirim oraya gider :))
Sen baya bir şey almışsın güle güle kullan kuZum
Sana yaramış valla
Senin de ne çok işin var evdeBenimde aklımdaydı alınacaklar listemden bir kalem daha eksildi
Şimdi buhar makinesi, bebek bakım ürünleri, hastane için bavul, hastane tacı süsü püsü bide bikaç badi daha kaldı alacağım
Eve badana olacak daha gözümde büyüyor resmen
Birde yatak odasına baza alacağım fazla eşyaları toparlamak için, birde bebiş için kullanacağım dolap içini boşaltmam gerek.
Kiler olarak kullandığım küçük bir oda var orayı boşaltıp hani mağazalarda gömlek,pantolonların asıldığı şeyler var ismini unuttum şimdi ondan alayım diyorum eşim sağolsun çok dağınıktır, çoraplar gömlekler bir yerde hep
Sağlıkla kavuşalımda bebişlere gerisi boş
Bende aslinda baston dusundugum icin acele etmiyorum arabada.Bende almadım kuZum arkadaşlar da var onlar verecek
Ama aklımda böyle basit olanlar var ya markette Pazar’a gitmek için hafif kolay katlanan Doğumdan sonra ondan almak istiyorum
Ben normal kuvvet takımı aldımSEPTEMBER LOVE Kuzum bugun esimle bi konusiyim eksiklerime bi bakiyim e bebekten alinacak demirbaslarima mesela katlanir kuvet varsa indirim cekiyle falan baya uyguna gelir gitmeyi dusunuyorum cumartesi gunu yarin haber verrim sana kesin gitcm veya gitmicem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?