2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım haber verdiğin için çok teşekkürler, hemen sipariş verdim bende, fiyatı çok uygun hemde siyah. İyi günlerde kullanalım inşallah
inşallah cnm. ben günlerdir takip ediyorum bi ara yine stylo popi modeli bu fiyatlara düşmüştü içim gitmişti neyseki aldık rahatladım

Wuhuuuuu anaya bak beee
Kaynanan laf soylerse sakin alinma anne koca sirtli dedikten sonra

Biz hala araba alamadık. Çok kararsızız valla.

Peki indirimli ürünler için de geçerli mi kampanya.
Evet geverli. Bnm oto koltugu 720 flndi 404 duamus gorunuyodu kasada 360 dediler bide cek vallahi cok ucuza geldi. Bebek arabasi chicco trio spirit alin derim. Portbebe cok mantıklı ama portbebeli bebek arabalari nornal arabaye dondurunce 2 yastan buyuk cocuga ayak kismi rahatsiz educi oluyor kisa kaliyir snradan baston fln aliniyor. Bunda baston puset port bebe anakucagi 3u ayri takiliyor. Mantikli yani. Var mi bilmiyorum ama bi bak derim. Bnm ihtoyacim yok kizdan kalan araba duruyor ama kardesim aldi yenice cilgin persembe indiriminden cok ciddi arastirma sonucu ona karar verdiler.

Kizisinya dayanamam diye hissediyordur ondan oyle diyodur.
Ben oglumda sanci cekerken annem yanimdaydi aglamisti kizima giderken goturmedim esimle gittim geldim o ogluma bakti

Kizisinya dayanamam diye hissediyordur ondan oyle diyodur.
Ben oglumda sanci cekerken annem yanimdaydi aglamisti kizima giderken goturmedim esimle gittim geldim o ogluma bakti
Aynen canım, şuan ablamın yanında mesela transferden sonra 10 gün kalacak, öyle işten güçten gocunmaz hoş 62 yaşında gocunsada hakkı ama,dayanamaz öyle görmeye

inşallah cnm. ben günlerdir takip ediyorum bi ara yine stylo popi modeli bu fiyatlara düşmüştü içim gitmişti neyseki aldık rahatladım

Benimde aklımdaydı alınacaklar listemden bir kalem daha eksildi
Şimdi buhar makinesi, bebek bakım ürünleri, hastane için bavul, hastane tacı süsü püsü bide bikaç badi daha kaldı alacağım
Eve badana olacak daha gözümde büyüyor resmen
Birde yatak odasına baza alacağım fazla eşyaları toparlamak için, birde bebiş için kullanacağım dolap içini boşaltmam gerek.
Kiler olarak kullandığım küçük bir oda var orayı boşaltıp hani mağazalarda gömlek,pantolonların asıldığı şeyler var ismini unuttum şimdi ondan alayım diyorum eşim sağolsun çok dağınıktır, çoraplar gömlekler bir yerde hep
Sağlıkla kavuşalımda bebişlere gerisi boş

Evet olculer standart.Ama alez mutlaka al ve lastikli carsaf gibi yatagin yanlarini kapatan olsun.Kusunca falan yatagin yanlari batmasin

Ama ben baza ya uygun tek kisilik aliyorum.Anne yani besigim var 10 ay bir sene falan yatabilecek buyuklukte.Sonrada bazaya yatircam yanina korkuluk takip.Gunduzleride bi sure bazada yatar belki yada huzursuz oldugunda bazada ikimiz yatariz falan.Buyuk besigimi tasinirken vermistim birine simdi besik almak istemiyorum tekrar.

Kizlarr sleepy eksik gondermemis merhaba bebek seti kutularindan birinin icine extra bi kutu daha islak mendil koymuslar tam gaza geldim actm kutuyu cikmadi aradm ki saydiracaktm musteri hizmetlerindeki kiz merhaba bebek setinin icine bakin extra bi kutu islak mendil olck dedi laf agzima tikandi geronimo_s sen de merhaba bebek setinin icine bak bi canim

SEPTEMBER LOVE Kuzum bugun esimle bi konusiyim eksiklerime bi bakiyim e bebekten alinacak demirbaslarima mesela katlanir kuvet varsa indirim cekiyle falan baya uyguna gelir gitmeyi dusunuyorum cumartesi gunu yarin haber verrim sana kesin gitcm veya gitmicem diye

Ah ya haklisin oMn cnm. Ama ne zordur oyle be ben olsam.asiri bunalirim. Bnm kiz var 2 yas delisi ama alisti sagolsun gidiyoruz heryana arabam da var oyle etkinlikmis indirinmis avm avm geziyiruz.

Senin de ne çok işin var evde
Benimde öyle eşime bir kuvvet güç versinde bizde odayı hazırlamaya başlayabilsek

Bende almadım kuZum arkadaşlar da var onlar verecek
Ama aklımda böyle basit olanlar var ya markette Pazar’a gitmek için hafif kolay katlanan Doğumdan sonra ondan almak istiyorum
Bende aslinda baston dusundugum icin acele etmiyorum arabada.
Cunku ben heryere arabayla gidiyorum hem bagajda yer kaplamasin hem de pek kullanmiyorum bebek arabasi.Sadece avm de.O yuzden bi dogsun oturacak kivama gelsin bebe hele bi bide indirim yakalarsam oto koltugu ve baston basar parayi alirim ins

Ben normal kuvvet takımı aldım
Katlanır bana pahalı geldi
İlerdede küvetin içine oyuncak filan koyar öyle dolapında muhafaza ederim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…