markasi neKızlar A101 e dalan ın bebek çamaşırları için deterjanı gelmiş 9.90 a ben aldım haberiniz olsun
Senin de ne çok işin var evde
Benimde öyle eşime bir kuvvet güç versinde bizde odayı hazırlamaya başlayabilsek
Bide meme seysinde altin mi kristal mi tipa aldiniz yaBu sefer dedik zaten. Cantada hic kazik yedigimi düşünmüyorum. Cunku cooook guzel canta. Oto koltugunda 100 tl cik kazik yemis olabilirim
Ben ikisinide köy usulu sanciyla dogurdum tum gunahlarim gitse bile sirf bu topikte kizlara laf attigimdan gene birikmistirBen ilkinde normal yaptım bütün günahlar gitti. İki yılda da çok birikmemiştir o yüzden epidıral normal düşünebilirim demek ki
Dalan diyo ya yavriimmm okimisen fiyatlarida yanlis gorisen sonra vay efendim kazik yedim oliiiiimarkasi ne
Çok güzel çanta hiç üzülme bence umarım çantalar gelince biz üzülmeyiz :))Değiştirmeyeceğim üşendim benimki bu
Günaha girmeyin kızlarBen ilkinde normal yaptım bütün günahlar gitti. İki yılda da çok birikmemiştir o yüzden epidıral normal düşünebilirim demek ki
Dalan iyi mi ya toz muydu deterjanKızlar A101 e dalan ın bebek çamaşırları için deterjanı gelmiş 9.90 a ben aldım haberiniz olsun
Ama bizimki de 250 tl den inmişti
Dalan ın canım şumarkasi ne
Güvenilir markalar arasında makine ve elde kullanıma uygunmuş ama toz deterjanlar çamaşırda bir miktar kalıyor diyenler var bir kere de makinede boş yıkarım arınsın diye artıkDalan ın canım şu
Kız bunu da bir ay sonra alıver bir şey olmazDalan ın canım şu
Yok canım tamamen kazıklanmadığıma ikna olmaya çalışıyorum4body1soul bak bak sabah başını duvarlara vuruyordu sabah kazık yedim diye ben zor tuttum
Bak şimdi de hava atıyor bize :))
Bizde sözüm ona bütün kart borçlarımızı kapatmıştıkCuzdan dolu olmasa da olur kartlar yeter bizi batirmaya canimdaha bu sene ikimizin da kartlarini zar zor temize cikarmistik bi basladim fena basladim alisverise bizim kartlar aglar yakinda
Alez benim de almam lazım kendim için :)Cankuşum aldıkça eksik çıkıyor valla
Her gün bi kaç noksan daha öğreniyoruz
Beşik için alez ve nevresim seti lazımMış
Ben sadece uyku seti almışım :))
Bu topikte WhatsApp gibi 7/24 yazıyoruzSosyal medyaya taşınınca burdaki gibi güzel olmuyor kız. Belki whatsapp grubu olabilir Doğuma yakın. O çok yararlı oluyor. Bebeğin kakasından kusmuğuna da kadar her şeyi sorabiliyorsun.
Ben uyku setinin akşam eşim gelsin açacağım bakacağımAlez benim de almam lazım kendim için :)
Hem bebeğe hem kendime alırım artık
Uyku seti varsa nevresime ne gerek var ki anlamadım
Liste yapmam lazım benim de
1 ay sonra başlarım eksik falan olmasın
Aynen öyle canım.Bu topikte WhatsApp gibi 7/24 yazıyoruz
Evde burası olmazsa zaman geçmez valla
Yok canım tamamen kazıklanmadığıma ikna olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?