- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ben hic oyle dusunmuyorum resmen goz gore gore kazik yedilerKıyamam kuzum sana
Sende indirimden almışsın ya öyle düşün
Demir duzeyine baktirsan fena olmaz. Ama hamilelikte oluyor boyle seyler.Hala işteyim canım. Of işim erken bitse bile erken çıkamıyorum. Boş boş bekliyorum. Mayıştım uykum geliyor yorgunum sürekli. Bu neyden kaynaklanır ki acaba
Insanın cinsiyete biraz uzulmesi normal bence. Hayalleri farkli olabiliyor. Ama sonradan anlamissin zaten. Guzelhunler gorelim insallahcanım gerçekten bunları düşünmek hayal etmek bile o kadar güzel ki ...ben başta biraz bebeğimi üzdüm Allah affetsin kız istediğim için doktor erkek deyince gözlerim doldu eşim de bana gücendi ama elimde değildi ...şimdi kızıyorum kendime sağlıklı olsunlar da ne fark eder ki..hepimiz evlatlarimizla güzel huzurlu günler görelim inşallah..heyecanla bekliyorum kuzumu..kızına da maaşallah canım benim ya ne güzel düşünmüş de söylemiş ❤
Gumus kapagi diyorsun sen. Onda soyle bir ayrim var. Kendiminkine baktim uzerinde 0.5 karat pirlanta var. O fark o yuzdenmis. Diger meme kapagi alanlar pirlantasiz aldi maaalesef.Bide meme seysinde altin mi kristal mi tipa aldiniz ya
Cok sag ol canim. Muhendisoglunun yildiz listesinde Kalirsa yarin falan alirim. Ya da usenmeyip gitsem mi şimdi bilemedim. Toz deterjani 3 kez 4 kez durulat tamam ya o da olur bence.Dalan ın canım şu
Bende seviyorum burayı ama unutuyorum bazen girmeyiBu topikte WhatsApp gibi 7/24 yazıyoruz
Evde burası olmazsa zaman geçmez valla
Var var mart anaları olarak e Bebekten anne Bebek çantası aldık :)
Cok kalabaligiz whatsapp grubu icin benceBende seviyorum burayı ama unutuyorum bazen girmeyi
Whatsapp yada instagram da grup açsak çok iyi olur bence
Çantanın ici pul pul dökülürken görüşelimBen hic oyle dusunmuyorum resmen goz gore gore kazik yediler
Hepiniz masrafsiz iyi gunleriniz farkinda degilsinizBizde sözüm ona bütün kart borçlarımızı kapatmıştık
Baya da yüklüydü
Doğumda kullanırız diye düşünüyoruz çünkü
Ama Benim esnek Hesabım geldi başını gitti
Bide kayınvalidem alışveriş için de yardım ettiği halde
Kadıncağız baya yardım etti ama yetmedi
Hala da noksanlar dolu
Sağlık olsun şükürler olsun
Yavaş yavaş yaparız kalanlarıda
Bende aldım sayende inşallah beğeniriz ikiz olunca büyük gerekli bize boyutu iyi gibi geldi bana. Eşimde taşıyacak diye siyah olan çantayi aldım.Kizlar e bebekte çanta indirimi var ben aldim foto ekliyorum ilgilenenler baksin sabaha kalmıyor
Ilk dayak yiyen sen olucan
Canim alacaksan hepsiburadadada var ayni ebebek satiyo kargo bedava oldugundan ebebek sitesiyle ayni fiyatbelli belli resmen çökmüşsünüz siteye, bitmiş çanta
Canim alacaksan hepsiburadadada var ayni ebebek satiyo kargo bedava oldugundan ebebek sitesiyle ayni fiyat
Sleepy eksik ürün göndermiş, off sinir oluyorum böyle şeylere. Mesai saati dışında geldiğinden kantine bırakmışlardı. Islak mendillerden 4x40 olanlardan biri eksik. faturada 3 yazıyor 2 tane gelmiş.
Bunlarla uğraşmak gerçekten sinirimi bozuyor
Aaa olaya bak.. biz iki kez sipariş verdik sleepy den ikisini de açmadık direk balkona attık demek eksik geliyorlar
Benimde eksik gelmis arasak duzeltirlermi
Faturayı attım belkide benim de eksikti dikkat etmedim hiç
Hemide siyakkk alamayanlara nispet siyakida varsenden bu faydalı bilgiyi duyduğuma çok şaşkınım dostum sağ ol bu kıyağını unutmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?