2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insanın cinsiyete biraz uzulmesi normal bence. Hayalleri farkli olabiliyor. Ama sonradan anlamissin zaten. Guzelhunler gorelim insallah

Hepiniz masrafsiz iyi gunleriniz farkinda degilsiniz
Daha biraz once olanlari anlatayim.Esim iki taneakvaryum baligi almis bi birine bi birine
Oglum;
-Baba niye iki tane aldin biz iki kisi miyiz bebegi neden ayirdin yarin onada al dedi.
Buyuk yerden emir var onada alinacak

Kizlar e bebekte çanta indirimi var ben aldim foto ekliyorum ilgilenenler baksin sabaha kalmıyor
Bende aldım sayende inşallah beğeniriz ikiz olunca büyük gerekli bize boyutu iyi gibi geldi bana. Eşimde taşıyacak diye siyah olan çantayi aldım.

Kizlar bide aklima geldi soyleyim.Bi yere giderken kendinize yedek bluz tsort gomlek ne giyiyosaniz bi tane yedek koyun.Ilk zamanlar gazini cikaracam derken omzunuz hep sut oluyo
Yada ben sonra omuz kismina agiz mendili koymakta bulmustum cozumu onuda yapabilirsiniz

Aaa olaya bak.. biz iki kez sipariş verdik sleepy den ikisini de açmadık direk balkona attık demek eksik geliyorlar

Benimde eksik gelmis arasak duzeltirlermi

Faturayı attım belkide benim de eksikti dikkat etmedim hiç

Kızlar durumu fark ettiniz mi yazan oldu mu bilmiyorum yeni o okuyorum ıslak mendilin kutusunun biri Yenidoğan paketinin içinden çıkıyor başka türlü sigmamis biz de kontrol ederken fark eettik. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…