Bennn.. geçen hafta malum zincirden ekstraları ile birlikte gömdümmGebelikte hamburğer yiyen Yok mu ya
Çok Canım istedi valla kendimle savaşıyorum resmen sipairş vermemek içinBenim 3 aylikken feci halde istemisti 15 gun sabrettim doktor disardan yeme diyince oturdum kendim yapmistim ama 3 gun ogle aksam sadece onu yemistim
kız bana bunu annem alıyor zatenHic yani yirtik cuzdanimiz euro dolu
oo ben canım her istediğinde yedim, büyük boy kola,patatesle hemde
Bennn.. geçen hafta malum zincirden ekstraları ile birlikte gömdümm
kız çıkma hatta için rahatlayacaksa bizde sipariş edelim malum herşeyi birlikte yapıyoruz sürü psikolojisiÇok Canım istedi valla kendimle savaşıyorum resmen sipairş vermemek için
Yağmur çok yağıyor , gidip malzeme alıp kendim yapacağım yoksa
Ben sipairş verdim en büyük boy :)kızlar koşun burger da indirim varmış
Bugunde hamburgerciyi zengin edelimkızlar koşun burger da indirim varmış
Haydi sende ye o zaman beni tek Bırakmakız çıkma hatta için rahatlayacaksa bizde sipariş edelim malum herşeyi birlikte yapıyoruz sürü psikolojisi
Ben bi yudum eşiminkinden almıştım ama tamamını içmedimBu iki cevapla gaza gelerek bende sipariş verip yiyeceğim aklımda kalacağına midem de kalsın dimi
Bi kere yemekten ne olacak ya dimi
Kola da içeyim mi yanında :)
benim işyerim burgerin kapsama alanı dışındaHaydi sende ye o zaman beni tek Bırakma
Bende oturunca biraz hissettim gibi canım. Tedirgin olmuştum valla
Benimki dar giymediğimde pek anlaşılmıyor. Nereye sakladın diyorlar yedim diyorumKızlar benim göbiş baya baya büyüdü
Var mı başka artık göbeği Önde giden
bukadar paraya bukadar çantaS Suzi1704
gokceyener kızlar hissettim kızımı sanki. İçim rahatladı valla çok teşekkür ederim ne güldüm yazdıklarınıza burgeri mi zengin ediyoruz bugün bende yedim valla canım istediğinde. Doktorum asla yemeyeceksin falan demedi bende yidim çantadan da çok bir şey beklemediğim için hayal kırıklığı yaşamayacağım 45 tl çanta sonuçta
aksi bir durum yok yani ne güzelSelam kızlar biz bugün kontrole gittik.
Minnoşum büyümüş. Fl si uyluk kemiği bi hafta önden gidiyor doktor uzun bacaklı dedi:) bu da mı minyon olacak dedim evet dedi. Zaten öyle bekliyoruz:))
680 gr olmuş kızım. Haftasıyla uyumlu her şeyi. Suyu filan da iyi. Şu an başı yukarıda tekrar döner inşallah daha çok küçük. Saç boyatabilir miyiz dedim bitkisel filan diyorlar dedi ama ben karşıyım dedi. Sanırım boyatmayacağım. Halbuki ne hayaller kurmuştum :)). Bizden haberler böyle :))
Aynen çok şükür canım :))aksi bir durum yok yani ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?