2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 3 aylikken feci halde istemisti 15 gun sabrettim doktor disardan yeme diyince oturdum kendim yapmistim ama 3 gun ogle aksam sadece onu yemistim
Çok Canım istedi valla kendimle savaşıyorum resmen sipairş vermemek için
Yağmur çok yağıyor , gidip malzeme alıp kendim yapacağım yoksa

Çok Canım istedi valla kendimle savaşıyorum resmen sipairş vermemek için
Yağmur çok yağıyor , gidip malzeme alıp kendim yapacağım yoksa
kız çıkma hatta için rahatlayacaksa bizde sipariş edelim malum herşeyi birlikte yapıyoruz sürü psikolojisi

S Suzi1704
gokceyener kızlar hissettim kızımı sanki. İçim rahatladı valla çok teşekkür ederim ne güldüm yazdıklarınıza burgeri mi zengin ediyoruz bugün bende yedim valla canım istediğinde. Doktorum asla yemeyeceksin falan demedi bende yidim çantadan da çok bir şey beklemediğim için hayal kırıklığı yaşamayacağım 45 tl çanta sonuçta

Bende oturunca biraz hissettim gibi canım. Tedirgin olmuştum valla

[
bukadar paraya bukadar çanta

Selam kızlar biz bugün kontrole gittik.
Minnoşum büyümüş. Fl si uyluk kemiği bi hafta önden gidiyor doktor uzun bacaklı dedi:) bu da mı minyon olacak dedim evet dedi. Zaten öyle bekliyoruz:))
680 gr olmuş kızım. Haftasıyla uyumlu her şeyi. Suyu filan da iyi. Şu an başı yukarıda tekrar döner inşallah daha çok küçük. Saç boyatabilir miyiz dedim bitkisel filan diyorlar dedi ama ben karşıyım dedi. Sanırım boyatmayacağım. Halbuki ne hayaller kurmuştum :)). Bizden haberler böyle :))

aksi bir durum yok yani ne güzel

aksi bir durum yok yani ne güzel
Aynen çok şükür canım :))
Kardiyolojiye de gittim doktor kendini çok yorma dedi günlük işlerini yavaş yavaş yap dedi. Mitral kapak yetmezliği var bende. Normal doğuma engel değil tolere edebilir dedi. Çok şükür bugünümüze:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…