Akşam yemeklerinden sonra iyice büyüyor ve paytak yürütüyor. Ama normal halinde dar giymezsem anlamayanlar bile olabilirKızlar benim göbiş baya baya büyüdü
Var mı başka artık göbeği Önde giden
Senin ev işi yapmadığın gün var mı ki küçük ısaoraAcaba daha mı erken raporunu alsan kuZum
Bu gün Benimde sancım var ev işi yapacaktım
Korkuyorum yapmaya ağrım artar diye
Yok benim anlamamak için kör olmak gerekirAkşam yemeklerinden sonra iyice büyüyor ve paytak yürütüyor. Ama normal halinde dar giymezsem anlamayanlar bile olabilir
Normalde YokSenin ev işi yapmadığın gün var mı ki küçük ısaora
Beeeen esim gecen gun diyo ki senin boyun mu kisaldiKızlar benim göbiş baya baya büyüdü
Var mı başka artık göbeği Önde giden
Kavga sebebiBeeeen esim gecen gun diyo ki senin boyun mu kisaldi
Yapma canim dinlen bugunAcaba daha mı erken raporunu alsan kuZum
Bu gün Benimde sancım var ev işi yapacaktım
Korkuyorum yapmaya ağrım artar diye
Benle artik dalga gecmeye basladilar sisko diyeKavga sebebi
Benim de eşim beni görünce gülüyor
O gülüşün altında ki ima büyüyen göbeğime
Ben hemen diyorum orda senin kızını taşıyorum diye
Evet kuZum bu gün dinlenme günüYapma canim dinlen bugun
Güzel haberlerle geldim. Servikal uzunluk hala 6 cm. hunileşme de tam bir hunileşme sayılmaz dedi. Dikkat et sadece dedi. AFİ: 95 mm (hala düşük suyu ama çok kötü değil)
Gunaydin kizlarkizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste
Gunaydin kizlarkizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste
Cok gecmis olsun canimEvet kuZum bu gün dinlenme günü
Yarın iyi olurum inşallah yaparım
Bu gün hiç halimde Yok zonklama sızlama gibi ağrım oluyor
Uzerine tente kaynattir yazin golge olur kisin yagmus gecirmez bide etrafina seffaf musamba tamamdir bu is :))Gunaydın anneler
4body1soul okuyorum buaralar sadece.. bi araba bulamadım kızım için. dün SEPTEMBER LOVE yazmış indirim var e bebekte die, ama iyi yorumları okuyup kötü 1 yorumda vazgeçiyorum en iyisi gidip görerek almak sanırım. çok anlarmışım gibi en kötü ihtimal senin yöntem el arabası
yarın randevum var,bu adamcağız şeker yüklemesi yapmayacak mı anlamadım
Cok sevindim hadi gözün aydinGüzel haberlerle geldim. Servikal uzunluk hala 6 cm. hunileşme de tam bir hunileşme sayılmaz dedi. Dikkat et sadece dedi. AFİ: 95 mm (hala düşük suyu ama çok kötü değil)
Baş çevresi 24+4 karın çevresi 25+2 femur uzunluğu 25+2 boylu poslu oğlum benim. Aslında geç döllenme olduğundan 24+3 civarı çıkmalıydı hepsi.
Eşim de uzun değildir ama bana çekti sanırım boyu kızım gibi.
İnşallah diyabetim falan çıkmaz, ailede var ve bebek kilosu ileriden gidiyor, pazartesi yaptıracağım testi.
Oturacağı yere minder diktirsin, alttan soğuk çekerUzerine tente kaynattir yazin golge olur kisin yagmus gecirmez bide etrafina seffaf musamba tamamdir bu is :))
AnamSizin için indirim Peşinde koşuyorum
Siz beğenip bir alamıyor sunuz
Sen bizim çantalarımızı gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?