2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geronimo_s haydi iyi haberlerle gel
Güzel haberlerle geldim. Servikal uzunluk hala 6 cm. hunileşme de tam bir hunileşme sayılmaz dedi. Dikkat et sadece dedi. AFİ: 95 mm (hala düşük suyu ama çok kötü değil)
Baş çevresi 24+4 karın çevresi 25+2 femur uzunluğu 25+2 boylu poslu oğlum benim. Aslında geç döllenme olduğundan 24+3 civarı çıkmalıydı hepsi.
Eşim de uzun değildir ama bana çekti sanırım boyu kızım gibi.
İnşallah diyabetim falan çıkmaz, ailede var ve bebek kilosu ileriden gidiyor, pazartesi yaptıracağım testi.

Gunaydin kizlar kizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste

Canımm iyi ki dogmussun nice mutlu yıllara :)

-Piraye canım hemen telas yapma bazen bende hic hissetmiyorum kosusturmadan falan oluyor sanırım gönlünü ferah tut...

ozalaz cok gecmis olsun canım cıkmıssınız cok sevindim.

Gunaydin kizlar kizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste

Canımm iyi ki dogmussun nice mutlu yıllara :)

-Piraye canım hemen telas yapma bazen bende hic hissetmiyorum kosusturmadan falan oluyor sanırım gönlünü ferah tut...

ozalaz cok gecmis olsun canım cıkmıssınız cok sevindim.

Uzerine tente kaynattir yazin golge olur kisin yagmus gecirmez bide etrafina seffaf musamba tamamdir bu is :))

Cok sevindim hadi gözün aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…