Kesinlikle ihmal etme hemen doktorunla görüşKizlar acil tavsiyenize ihtiyacın var. Ben 3 gundur akıntı için fitil kullanıyorum. Sabah söylemesi ayıp tuvaletini yaparken biraz zorlandım biraz önce tuvalete gittiğimde hafifi kan Aman olmuş. Ve bizim bana tepki veriyor. Ne yapayım yinede doktora gideyim mi. Aksi gibi okulda bugün nobetciyim
Pahaliymis108 tlye geldi kuzu. 11.11 indirimiyle almıştım
yanında şöyle çanta asma şeyside aldım,indirimli olarak buda 15tl.inş işe yarar
Baksana bizim aldığımız çantayı beğenmeyip küçümsediği için bizimle çok fazla muhabbet bile olmuyorAnam @esut85 buralardan almiyo bisey ya holivittan getirtiyo kaynanasina yada ali expertizden istiyo
Benimki en gec gelsin astari yirtilsin istemiyorum erkendenilk kimin çantası gelecek aceba bugün
Çok geçmiş olsun kuZummKizlar eve geldik cok sukur iyiyiz rabbime emanet az kanama bise olmaz demeyin sakin doktor cok onemli dedi bu aylarda istemedimiz bise dedi ihmale gelmez gercekten ben bise olmaz sanmistim ayrica herkese tesekkur ederim saolun kizlar
GÜNAYDIN KIZLAR İNSTAGRAMLAR MI VERİLDİ BEN KAÇIRDIM
gördüm gördümbaya valiz gibi geldi bana,rahat rahat herşey sığar,güle güle kullanın inşallah.. ben sipariş vermiştim aliexpressten gelecek bakalım nasıl
Kızlar benim göbiş baya baya büyüdü
Var mı başka artık göbeği Önde giden
Ben PTT kargoyu camda beklıyorum :))PahaliymisSEPTEMBER LOVE kiz anam bosver bizimki iyi koccaman
Iki gun sonra sigdiramaz buna bisey bide elinde bim poseti tasir
Kendin yap evde canım biz hep yapıyoruz cok guzel oluyor.. tost mak varsa hatta onda pişir gercekten bayılıyoruz bizKızlar ya Canım hamburger istıyor
Ama ne bileyim korkudan yemiyorum ama bu gün yeme istediği çok fazla
Şuanda evde malzeme Yok ki yapayımKendin yap evde canım biz hep yapıyoruz cok guzel oluyor.. tost mak varsa hatta onda pişir gercekten bayılıyoruz biz
Bel destekli olsun amaOturacağı yere minder diktirsin, alttan soğuk çeker
Sabah dedigin gibi bi kiytirik canta yuzunden huzur muzur kalmadiBaksana bizim aldığımız çantayı beğenmeyip küçümsediği için bizimle çok fazla muhabbet bile olmuyor
@Cemre Yaman bak oda beğenmedi ov yüzden almadı bence çok pişman olacaklar hemde çok iyi ki aldık bizSabah dedigin gibi bi kiytirik canta yuzunden huzur muzur kalmadi
@Cemre Yaman de e bebekte ona stok birakmadik diye gurur yapti hepsiburadadan almadi triplendi gitti
xxtalyaxx gorumcesiyle sac bas birbirine girdi
Benim 3 aylikken feci halde istemisti 15 gun sabrettim doktor disardan yeme diyince oturdum kendim yapmistim ama 3 gun ogle aksam sadece onu yemistimGebelikte hamburğer yiyen Yok mu ya
Hic yani yirtik cuzdanimiz euro dolu@Cemre Yaman bak oda beğenmedi ov yüzden almadı bence çok pişman olacaklar hemde çok iyi ki aldık biz
İstersek gider başka çanta da alırız paramız var
oo ben canım her istediğinde yedim, büyük boy kola,patatesle hemdeGebelikte hamburğer yiyen Yok mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?