2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benimde p.tesi asim var sali günü seker yuklemem benim icin yogun bi hafta olacak sanirim zaten artik evden hic cikmsk istemiyorum

Kesinlikle ihmal etme hemen doktorunla görüş

Kizlar eve geldik cok sukur iyiyiz rabbime emanet az kanama bise olmaz demeyin sakin doktor cok onemli dedi bu aylarda istemedimiz bise dedi ihmale gelmez gercekten ben bise olmaz sanmistim ayrica herkese tesekkur ederim saolun kizlar
Çok geçmiş olsun kuZumm
Allah ım hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağa almayı nasip etsin

GÜNAYDIN KIZLAR İNSTAGRAMLAR MI VERİLDİ BEN KAÇIRDIM

Sana da mesaj attım canım evet ozelden yazdık hep

gördüm gördümbaya valiz gibi geldi bana,rahat rahat herşey sığar,güle güle kullanın inşallah.. ben sipariş vermiştim aliexpressten gelecek bakalım nasıl

hangi satıcıdan vermistin canım hatırlıyor musun? Bugun bende birkac tane begendim aliexpressten alasım var anca gelir zaten...

Kızlar benim göbiş baya baya büyüdü
Var mı başka artık göbeği Önde giden

Ben ben ben baya göbegim top yutmusum gibi ama montla falan anlasılmıyor dar elbise falan giydigimde belli ediyor kendini :)

Baksana bizim aldığımız çantayı beğenmeyip küçümsediği için bizimle çok fazla muhabbet bile olmuyor
Sabah dedigin gibi bi kiytirik canta yuzunden huzur muzur kalmadi
@Cemre Yaman de e bebekte ona stok birakmadik diye gurur yapti hepsiburadadan almadi triplendi gitti
xxtalyaxx gorumcesiyle sac bas birbirine girdi

Sabah dedigin gibi bi kiytirik canta yuzunden huzur muzur kalmadi
@Cemre Yaman de e bebekte ona stok birakmadik diye gurur yapti hepsiburadadan almadi triplendi gitti
xxtalyaxx gorumcesiyle sac bas birbirine girdi
@Cemre Yaman bak oda beğenmedi ov yüzden almadı bence çok pişman olacaklar hemde çok iyi ki aldık biz
İstersek gider başka çanta da alırız paramız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…