- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Şükür kuZumm :)Bende oturunca biraz hissettim gibi canım. Tedirgin olmuştum valla
maşalllah kuZummSelam kızlar biz bugün kontrole gittik.
Minnoşum büyümüş. Fl si uyluk kemiği bi hafta önden gidiyor doktor uzun bacaklı dedi:) bu da mı minyon olacak dedim evet dedi. Zaten öyle bekliyoruz:))
680 gr olmuş kızım. Haftasıyla uyumlu her şeyi. Suyu filan da iyi. Şu an başı yukarıda tekrar döner inşallah daha çok küçük. Saç boyatabilir miyiz dedim bitkisel filan diyorlar dedi ama ben karşıyım dedi. Sanırım boyatmayacağım. Halbuki ne hayaller kurmuştum :)). Bizden haberler böyle :))
Aynen üzerine çok bile konuşuldu[
bukadar paraya bukadar çanta
Aynen öyle canım. Afiyet olsun sanadaŞükür kuZumm :)
maşalllah kuZumm
Benimde hayalim 40 mız çıkınca boyatmaktı ama
Emzirmede bile önermiyor doktor
Bak işte ben bu dan istiyorumSEPTEMBER LOVE instagramda şu sayfada çok güzel modeller var. Hong Kongtan getiriyorlarmış fiyat olarak yüsksekler ama benzerleri aliexptesste uyguna vardır belki.
Daha artık Doğumdan sonra yerim inşallahAynen öyle canım. Afiyet olsun sanada
Kızlar pek takip edemiyorum malum 20 aylık kızım var onunla evle uğraşmaktan pek yazamıyorum @Nurbal27 beni de kimse merak etmemişçok yazamıyorum tabi ben.
Ben sana didim benim aldığım çantanın modeli buna benziyor didim güzel didim dinlemedinBak işte ben bu dan istiyorum
Ben neden istediğim çantayı almadım hala bilmiyorum
cok sevindim canımmm gözün aydın@Suzi1704
gokceyener kızlar hissettim kızımı sanki. İçim rahatladı valla çok teşekkür ederim ne güldüm yazdıklarınıza burgeri mi zengin ediyoruz bugün bende yedim valla canım istediğinde. Doktorum asla yemeyeceksin falan demedi bende yidim çantadan da çok bir şey beklemediğim için hayal kırıklığı yaşamayacağım 45 tl çanta sonuçta
Bak sana dedim oynar diye sabahAynen üzerine çok bile konuşuldunormalde fiyatlar uçuk baksana. Biz uygun aldık baya
KuZum Benimde mitral kapakta kaçak varAynen çok şükür canım :))
Kardiyolojiye de gittim doktor kendini çok yorma dedi günlük işlerini yavaş yavaş yap dedi. Mitral kapak yetmezliği var bende. Normal doğuma engel değil tolere edebilir dedi. Çok şükür bugünümüze:)
dondurulmus hazır et ürünü alma canım ben tavsiye etmiyorum ne hamilelikte ne normal zamanda...Şuanda evde malzeme Yok ki yapayım
Hazır almıştım dondurulmuş onun içinde iyi şeyler okumadım
Amin canim rabbim korusun evlatlarimiziÇok geçmiş olsun kuZumm
Allah ım hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Sabah dedigin gibi bi kiytirik canta yuzunden huzur muzur kalmadi
BirAsilAnnesi de e bebekte ona stok birakmadik diye gurur yapti hepsiburadadan almadi triplendi gitti
@xxtalyaxx gorumcesiyle sac bas birbirine girdi
Dinlemedim ahhh bu kafam ah o gün bu gündür çantalar düşman banaBen sana didim benim aldığım çantanın modeli buna benziyor didim güzel didim dinlemedingeronimo_s in çantasının modeli de güzeldi bak. 120 liraya kapatacaktın bu işi. Şimdi bi tane daha alacaksın pahalıya patlayacak bi gelsin çanta da içine sinmezse iade edersin ya
Sen niye almadın de bakayım niye almadınher şeyde bir entrika buluyor kadın
BirAsilAnnesi bak oda beğenmedi ov yüzden almadı bence çok pişman olacaklar hemde çok iyi ki aldık biz
İstersek gider başka çanta da alırız paramız var
İçinde kalacak bence de o tarz da al bi tane. Diğeri de size acayip uyguna geldi kapasitesi de büyük. Dediğin gibi kullanırsın. Yalnız ne çanta derdimiz varmış valla sayfalarca konuşuldu bitmediDinlemedim ahhh bu kafam ah o gün bu gündür çantalar düşman bana
İade etmem kuZum kullanırım mutlaka bu çantayı kalmalı gideceğim yerlerde
Ama seninkine benzer olanı da alacağım o belli
yedim biledondurulmus hazır et ürünü alma canım ben tavsiye etmiyorum ne hamilelikte ne normal zamanda...
dondurulmus meyve ve sebzede sorun yok ama :)
esine soyle alsın aksama yaparsın pratik
İyi bakalım öyle olsunevet kuzum ya başka bir modeli gözüme kestirdim ben onu kovalayacağım.
baktım olmadı sizin aldığınız yine düşer zaten bakarım.
şu an acelesi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?