beğendin yani :) boşuna ağlaşmışızKızlar cidden güzelmiş bu kadar beklemiyordum biliyorsunuz çok büyük değil
Ama boşken bile ağır ayrıca siyah nasıl bilmıyorum ama iyi ki füme almışım
Çok fazla gözü var biberon gözü kenarlarındakiler galiba
Ben sana beğenirsin demiştim.Kızlar cidden güzelmiş bu kadar beklemiyordum biliyorsunuz çok büyük değil
Ama boşken bile ağır ayrıca siyah nasıl bilmıyorum ama iyi ki füme almışım
Çok fazla gözü var biberon gözü kenarlarındakiler galiba
beğendin yani :) boşuna ağlaşmışız
Ben sana beğenirsin demiştim.
99 tl 149 tl olmuş bak bugün çantan çeşit çeşit fiyat var
hiç bir zaman kullanılmayan silinebilir alt açma.Aldığımız fiyatta göre cidden çok iyi bir çanta
Sadece hangi göze neyi koyduğumuzu unutmamız gerekli :)
Bide içinde siyah bir şey çıktı Onu anlamadım
öyle deme kız kullanırız biyerdehiç bir zaman kullanılmayan silinebilir alt açma.
Bu kadar kötü aç altma olamaz :)hiç bir zaman kullanılmayan silinebilir alt açma.
Hele bi gelsinde göröyle deme kız kullanırız biyerde
Güvendiğin bir kasaptan alabilirsin. Ben hep yiyorumOff of benimde istiyor ben suxuklu yumurta da istiom yemiorum guvenli bulmadigimdan
Oscar senden daha cok aklima geliyo inankiKızlar pek takip edemiyorum malum 20 aylık kızım var onunla evle uğraşmaktan pek yazamıyorum @Nurbal27 beni de kimse merak etmemişçok yazamıyorum tabi ben.
Bebemiz cibildak kalsin ama cantasiz kalmayalim o derece :))İçinde kalacak bence de o tarz da al bi tane. Diğeri de size acayip uyguna geldi kapasitesi de büyük. Dediğin gibi kullanırsın. Yalnız ne çanta derdimiz varmış valla sayfalarca konuşuldu bitmedi
Hepsi öyle. Hic güzel alt acma gormedim bi de ikiye katliyorlar tam ortadan da katlamazlar genelde.Bu kadar kötü aç altma olamaz :)
Aklıma geldi ama yok saçmalama dedim
Normaldir arada olur.Kızlar arada kaynadı vajinama ara ara hafiften batma hissi oluyor sanki normal mı
Yaaa benimki daha gelmedi
İlk sen sipariş verdin dimiYaaa benimki daha gelmedi
Eveeet gece kalktim veedim adana ya uzak ondan muhtemelen istanbuldan çıkmış dagitimaİlk sen sipariş verdin dimi
Sen akşamdan mı sipariş vermişdin
Cokk begendmm cok tatliymis canim sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?