Gercek su gelince dize kadar islaniyor. Bunu bildigim halde cok evham yaptim kac gün. Takip et ama bisey degildir o.Günaydın kızlar.. bende gece 3:30 ta kalktım. Ayağa kalktıktan sonra biranda su gibi birşey geldi. Ama 15 gündür progestanda kullandığım için ayırt edemedim akıntı mı su mu. Uykum kaçtı. 7 de tekrar uyumuşum. Suyum olsa daha devam ederdi heralde diye düşünüyordum. Yatma saatime yakın koymuştum progestanı galiba o yüzden böyle oldu. Abarttım gece gece
Sorma takacak birşey arıyor heralde insan :))Gercek su gelince dize kadar islaniyor. Bunu bildigim halde cok evham yaptim kac gün. Takip et ama bisey degildir o.
Evet ordaki görevli 100 tl üzerine indirim vardı geçen hafta o yüzden az kaldı dedi. Bana gelen kod baby&plus termos mataralarda yüzde 50 indirim kodu şeklinde bana özeldi. Takip etmek lazım yine indirim ya da bi kampanya olur illakiyaaa ne zamandir celik termos almak istiyorum. Kızıma suluk olarak kullanacagim. Gecen gun 100 tl uzerine cok iyi indirime giriyorlardi. Ama ben başka kupon kullandigim icin alamadim. Kod sana ozeldi sanirim demi
BenceHala alacaklarım konusunda kararsız olduklarım var.
tecrübeli annelerden yardım istiyorum.
1. sizce manuel süt pompası iş görür mü yoksa elektriklisini mi almalı?
2. bebek ateş ölçer nasıl alayım? kulaktan ölçen en iyisi diyorlar ama biraz pahalılar. siz ne öneriyorsunuz?
3. şu gümüş göğüs koruyucu da çok pahalı geldi bana. almasam pişman olur muyum acaba?
bu üçünün cevabını istiyorum
SEPTEMBER LOVE kuzum annenin boşluğu dolmaz eminim ama baban var eşin var şimdi de inşallah Pera gelecek sağlıkla hem biz de varız. kendini yalnız, güçsüz hissetmek yok.
Allah razı olsun Canım benimSEPTEMBER LOVE inş. minik kızın gelince tüm yaraların sarılır canım. Daha cinsiyeti öğrenmediğimiz zamanlarda kız bebek özlemini hatırlıyorum yine anne kız olmayı özledim demiştin. İnş kızın olur diye dua etmiştim ben de. Çok şükür Allah sana bu güzel mucizeyi yaşatacak
Ne güzel şeyler almışsın güle güle giysin peracıkMutlu olmak için şükür sebeplerim
Sağlıkla gel kızım sağlıkla gelsin bütün bebişler
Tam sana yazarken tekme attıNe güzel şeyler almışsın güle güle giysin peracık
Bence
1) Dogumdan sonra calısmayacaksan manuel iş görur. Is arkadaslarimdan biliyorum gunde 2 sefer sut sagiyorlar elektrikli ile kisa suruyormuş cok pratikmiş. Manuel kullananlar kolu agritiyor diyor.
2) bende koltuk alti icin vardi onunla olcerim diye dusunuyorum fiyatlarida uygun onlarin.
3) indirimdeyken aldım herkes iyi diyor. Bende aldigima pisman olmam umarım : ) Ama gumuşun antibakteriyal ve antifungal oldugunu daha oncedende biliyordum. Ise yarayacagini düşünuyorum.
Kaliteli bir manuel is görür. Benim vardi weewell sanirim cok ise yaramamisti. Elektrikli aldim. Son zamanlarda mochi babies vakumlu pompa gordum elektrikli de değil manuel de. Biraz arastir istersen. Pompam olmasa ben alirsim. Neredeyse elektrikli kadar cekiyor. Kullanan arkadaslar var cok memnunlar. Yeni ürün. Su an 130 tl ama 100 tl ye iniyor arada.Hala alacaklarım konusunda kararsız olduklarım var.
2. bebek ateş ölçer nasıl alayım? kulaktan ölçen en iyisi diyorlar ama biraz pahalılar. siz ne öneriyorsunuz?
3. şu gümüş göğüs koruyucu da çok pahalı geldi bana. almasam pişman olur muyum acaba?
Ben elektrikli aldım lansinoh tekli olandan. Gumus kapagi silvermomdan almistim indirimdeyken 180 TL idi. Simdi artmis fiyati.1.doğumdan sonra çalışacağım canım. o zaman elektrikli mi öneriyorsun?
2.bende koltuk altı ya da alından olanı alayım diyorum iş görürse.
3.ya çok pahalı 285 tl diyor silverette olana. çok pahalı. kararsız kaldım.
Allah razı olsun Canım sağolCanim dun instagramda baktim annene cok nur yüzlü bir insan. Hep ruyalarina guzel guzel girsin insallah. Cok zor yasadigin canim. Allah sabir versin.
Manuel olan arkadaşta varHala alacaklarım konusunda kararsız olduklarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?