2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa ne zamandir celik termos almak istiyorum. Kızıma suluk olarak kullanacagim. Gecen gun 100 tl uzerine cok iyi indirime giriyorlardi. Ama ben başka kupon kullandigim icin alamadim. Kod sana ozeldi sanirim demi

Keki pisirirken once alt bolumu acacaksin kek kabarinca ust kismi acip pisireceksin.
Kiz kardesimde yillarca kek yapamadi hep ben yaptim il disina goturdu o derece bu taktigi uyguladi uygulayali kek sehirler arasi yolculuk yapmiyo :))
Kabarınca:) ah keşke bir kez kabarsa:) kavradığını gördüğüm an çiğ de olsa yerim ben

Buyuk ihtimal sen hareketliyken dönüyodur o da ayaklari falan kasik bolgene geliyodur, dinlenirken de ayni pozisyonda kaldigi icin elleri vs gobek cevrende hissediyosundur. Agri kasil.a vs olmadiktan sonra korkma hic.

Cok uyguna almışsın kuZum
Güle güle giysin inşallah

Günaydın kızlar
Her sabah bulantıyla kalkıp Banyoya koşmaktan çok yoruldum

Günaydın kızlar. Iyi pazarlar.

Günaydın kızlar
Her sabah bulantıyla kalkıp Banyoya koşmaktan çok yoruldum

İyi pazarlar kızlar
Bende güne iyi başlamadım önce baş ağrısı ile gözümü açtım
Sonrada kalbime bir ateş düştü
Anne özlemi çok fena geldi
Ama kızçemi üzmeyeceğim söz verdim ona üzmemeye
Güzel bir pazar olur herkese inşallah

günaydın canım benim kıyamam sana.. minnoşu üzme

Canım benim üzme kendini de güzel kızını da. Bu duruma yapacak hiç bir şey yok malesef

kuzular ya 30. haftda bu adam benden nie 4boyutlu istedi kafam takıldı. herşey çok iyi tüm değerler dedi
biz tahlilleri fln hep dışarda yaptırıyoruz,şeker yüklemeside yapmadı. eşim dioki para alacak ondan yazdı

Birkaç saat uzaklaştık diye herkes bi ekleşmiş
Kız sizi boş bırakmaya gelmiyor hiç
Ben sıkı bir sosyal medya kullanıcısıyım
BirAsilAnnesi helal olsun nasıl dayanıyorsun instagramsız

valla hiç açmadığım için herhangi bir sosyal medya o yüzden varlığını bilmediğim için yokluğunu da çekmiyorum diyelim
ben o kadar aktif ve sosyal biri değilim ya o yüzden yok sanırım.
fotoğraf çekilmeyi sevmem, yer mekan da bildirme huyum yok, yemek de paylaşmam günah derim.
düşündüm de olması için bir sebebim yokmuş zaten

Kizz ben de kek pisirme ozurluyum valla artik firindan diye karar verdm ben de denemedgm sey kalmadi kabartma tozuyla karbonatla yogurtla sutle ne yaptysam olmuyo ici hamur kaliyo hep puf puf kek yapanlara ozenmisimdir
Once alti ac kabarinca ust isiyi ac
Alttan ustten ayni anda ısı gelince ortada yogunlasma oluyor ve hamur kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…