Evet çok zor bir durum benim eşimde hiçbir şey beğenmiyor.hep eski isimleri öneriyor.Maalesef koyamadık( Benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini de ben. Bir türlü ortak isim bulamadık.
yaaa ne zamandir celik termos almak istiyorum. Kızıma suluk olarak kullanacagim. Gecen gun 100 tl uzerine cok iyi indirime giriyorlardi. Ama ben başka kupon kullandigim icin alamadim. Kod sana ozeldi sanirim demiBugün şu cicileri e bebekte yüzde 50 indirimli buldum kızlarkadife tulum 20 lira, çıtçıtlı badi 4 lira, termos 20 lira, kızıma deniz patiği 10 lira ödedim.
Termos için e bebekten mesaj gelmişti bana özel baby&plus matara ve termoslarda yüzde 50 indirim kodu şeklinde.
Kabarınca:) ah keşke bir kez kabarsa:) kavradığını gördüğüm an çiğ de olsa yerim benKeki pisirirken once alt bolumu acacaksin kek kabarinca ust kismi acip pisireceksin.
Kiz kardesimde yillarca kek yapamadi hep ben yaptim il disina goturdu o derece bu taktigi uyguladi uygulayali kek sehirler arasi yolculuk yapmiyo :))
Ayarlayalım valla. Başka kim var İzmir’de bilmiyorum ama
Kizlar size bsy sorcm acaba ben mi evham yapiyorum.. mesela carsiya avmye gidiyorum bikac saat geziyorum ya o gun aksam bebegin hareketlerini asagida hissediyorum bigun yatip dinleniyim yukari gobek cevreme cikiyo hareketleri.. sizde de boyle oluyo mu ya da boyle olmasi normal mi ben mi evham yapiyorum
Cok uyguna almışsın kuZumBugün şu cicileri e bebekte yüzde 50 indirimli buldum kızlarkadife tulum 20 lira, çıtçıtlı badi 4 lira, termos 20 lira, kızıma deniz patiği 10 lira ödedim.
Termos için e bebekten mesaj gelmişti bana özel baby&plus matara ve termoslarda yüzde 50 indirim kodu şeklinde.
GünaydınlarGunaydin herkese, bir pazarim var, onda da erkenden uyandim ya offfffff
Günaydın kızlar. Iyi pazarlar.
Günaydın kızlar
Her sabah bulantıyla kalkıp Banyoya koşmaktan çok yoruldum
günaydın canım benimİyi pazarlar kızlar
Bende güne iyi başlamadım önce baş ağrısı ile gözümü açtım
Sonrada kalbime bir ateş düştü
Anne özlemi çok fena geldi
Ama kızçemi üzmeyeceğim söz verdim ona üzmemeye
Güzel bir pazar olur herkese inşallah
Canım benim üzme kendini de güzel kızını da. Bu duruma yapacak hiç bir şey yok malesefİyi pazarlar kızlar
Bende güne iyi başlamadım önce baş ağrısı ile gözümü açtım
Sonrada kalbime bir ateş düştü
Anne özlemi çok fena geldi
Ama kızçemi üzmeyeceğim söz verdim ona üzmemeye
Güzel bir pazar olur herkese inşallah
Oglum olsaydi mert kaan koyucaktimKızlar erkek anaları isim koydunuz mu fikir verir misiniz
Birkaç saat uzaklaştık diye herkes bi ekleşmiş
Kız sizi boş bırakmaya gelmiyor hiç
Ben sıkı bir sosyal medya kullanıcısıyım
BirAsilAnnesi helal olsun nasıl dayanıyorsun instagramsız
Once alti ac kabarinca ust isiyi acKizz ben de kek pisirme ozurluyum valla artik firindan diye karar verdm ben de denemedgm sey kalmadi kabartma tozuyla karbonatla yogurtla sutle ne yaptysam olmuyo ici hamur kaliyo hep puf puf kek yapanlara ozenmisimdir
Canim bide malzemeler oda isisinda olmali un yumurta ozellikleKabarınca:) ah keşke bir kez kabarsa:) kavradığını gördüğüm an çiğ de olsa yerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?